fbpx
Cara Nggawe Bisnis Dropshipping karo ShopMaster
07 / 30 / 2019
Top 10 Oberlo Dropshipping Tool Alternatif Tanduran Bisnis E-commerce sampeyan
07 / 31 / 2019

Kepiye Gunakake Layanan Katen CJ?

Produk layanan minangka layanan pangisi CJ sing ngidini sampeyan bisa ngirim produk sampeyan menyang gudang lan kita ngemas lan dikirim menyang sampeyan. Yen sampeyan duwe sawetara pesenan, sampeyan bisa langsung nggawe pesenan menyang sistem kita lan bakal dikirim saka gudang kita. Kita mung ngisi sawetara layanan layanan. Kepiye langkah-langkah kasebut bisa ditindakake ing CJDropshipping?

Pertama, sampeyan kudu ngetrapake produk layanan, tututi langkah ing ngisor iki.

1. Menyang sampeyan CJ > Products > Produk Layanan > List > Aplikasi Product Product

2. Sawise klik Aplikasi Product Product, tinggalake pesen utawa ngirim URL produk menyang CJ lan upload gambar produk kanggo dideleng. CJ bakal maneh mriksa manawa nyetujoni. Sampeyan uga bisa mriksa ing Nyemak.

3. Ana telung piranti piranti sampeyan. Yen wis liwati, bakal dituduhake mine. Loro liyane Nyemak lan Ditolak. Yen CJ ora nyetujoni perkakas kasebut, mula bakal dituduhake Ditolak.

4. Sawise dikirim dening CJ, sampeyan kudu Nambah Nomer nelusuri. Nomer pelacakan yaiku sing kudu diwenehake dhewe amarga sampeyan sing tuku barang lan supaya perusahaan pengiriman ngirim menyang gudang CJ. Nomer ranging biasane saka perusahaan pengiriman.

5. Ing kaca Nambah Nomer nelusuri, ing warehouse kudu diisi kanthi bener utawa produk ora bisa teka ing gudang kanthi sukses. Yen sampeyan ora duwe nomer tracking sauntara wektu, sampeyan bisa ngisi ora luwih saka tanggal produk sampeyan teka ing gudang.

Lan kanggo Ragad label lan Ragad pamriksa kualitas, sampeyan bisa milih nampa or Deny. Ragad labeling minangka jinis layanan sing menehi label kanggo produk kanggo sampeyan. Ragad pamriksa kualitas minangka layanan beya layanan sing dipriksa kualitas produk kanggo sampeyan lan mbayar. Yen sampeyan ora mbutuhake kita mriksa inspeksi kualitas kanggo sampeyan lan produk rusak nalika warehoused, kita ora tanggung jawab kanggo produk sing rusak. Sampeyan kudu tanggung jawab kanggo dheweke.

6. Sawise sampeyan ngisi kabeh informasi, nomer kumpulan bakal otomatis digawe. Sampeyan kudu nyithak lan nempel ing paket kasebut sing trep kanggo gudang kanggo mbedakake produk lan nyedhiyakake dana.

7. Ana papat status kiriman sampeyan, Ngenteni Pangiriman, Dikirim, Rampung, Ditolak. Ing Ditolak, nalika sawetara produk wis rusak, yen bisa ditampa, sampeyan bisa komunikasi karo CJ utawa milih milih Setuju kanggo Mlebu kanthi manual kanthi dhewe Simpenan ing.

Nganti saiki, prosedur cara nggunakake layanan sing wis dirampungake wis rampung. Banjur, yen sampeyan duwe toko sing ana hubungane karo CJ, langkah-langkah babagan cara nggawe pesenan padha karo pesenan titisan lan biaya sing gegandhengan bakal ditarik saka pesenan sing sampeyan pasang. Yen sampeyan ora duwe toko sing nyambung karo CJ, sampeyan bisa ngimpor pesenan liwat Excel utawa CSV.

Catetan:
Kepiye carane nyiyapake pangiriman pesenan kiriman kanthi otomatis saka CJ APP?
Kepiye Ngimpor Pesenan Excel utawa CSV?

Facebook Komentar