fbpx
Kepiye Transfer Toko menyang akun CJ Liyane?
08 / 02 / 2019
Napa Tariff Trump Ora Ngaruhi Bisnis DropShipping
08 / 06 / 2019

Kepiye Nggawe Pesanan Ngemot Invois sajrone Wektu?

Kaya sing dingerteni, ana fitur sistem CJ sing klien bisa ngasilake invoice dheweke kanggo saben pesenan. Nanging, sawetara klien pengin ngasilake invoice kanggo pesenan sajrone wektu tartamtu kayata pesenan sajrone seminggu lan wulan. Dadi, kanggo nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanggo para klien CJ, fitur ing sistem CJ dianyari manawa para klien bisa ngasilake invoice sing ngemot pesenan sajrone wektu tartamtu.

Kepiye carane?

Tindakake langkah-langkah.

1. Ing dashboard CJ, klik dompet ing sisih ndhuwur.

2. Sawise ngeklik dompet, banjur klik Sajarah tagihan, kaca ing ngisor iki bakal katon. Ing ngisor iki, pilih wiwitan kaping lan wektu pungkasan nalika pesenan bakal dilebokake ing invoice. Ing pungkasan, klik generate lan invoice sing ngemot pesenan sajrone wektu tartamtu bakal digawe.

Yen kabeh rampung kanthi bener, sampeyan bakal entuk invoice sing ngemot pesenan sajrone wektu tartamtu.

Facebook Komentar