fbpx
Pembekal Dropshipping ing Hangzhou, Shenzhen China - Wiio lan Tan Brother
08 / 02 / 2019
Kepiye Nggawe Pesanan Ngemot Invois sajrone Wektu?
08 / 02 / 2019

Kepiye Transfer Toko menyang akun CJ Liyane?

Ngelingi manawa sawetara klien mbutuhake layanan transfer toko sah sing sawetara klien tanpa wektu lan energi bisa ngajak wong sing gelem menehi toko lan banjur ditransfer, fitur anyar ditambahake ing sistem CJ sing bisa digunakake toko sing bisa ditrapake. Mangkono, carane nuku toko sing sah?

Waca prosedur ing ngisor iki.

Catetan:
Operasi kudu ditindakake dening panampa toko sah sing wis disetel kanggo keamanan. Contone, yen A pengin nransfer toko sing resmi menyang B, B dadi wong sing nindakake langkah-langkah ing ngisor iki.


1. Ing dashboard CJ, klik wewenang, lan klik Otorisasi Shopify, banjur klik Toko Transfer. Yen toko ora ana ing Shopify nalika ing Woocommerce, eBay, Shipstation lan liya-liyane, klik Liyane wewenang, langkah-langkah padha.

Toko Toko Toko
Toko liyane transfer

2. Sawise ngeklik Toko Transfer, kaca ing ngisor iki bakal katon. Panampa kudu isi informasi akun toko resmi, paspor, jeneng. Nalika klik panrima Kirimi, kode verifikasi email bakal dikirim menyang pemilik toko saiki. Mula, panrima kudu takon pemilik toko saiki kanggo kode verifikasi sajrone siji menit amarga kode verifikasi bakal entek sakdurunge. Yen wis kadaluwarsa, kode verifikasi kudu ambek lan panrima kudu ngetik kode paling anyar.

Nganti kabeh rampung kanthi bener, toko sing sah bakal ditransfer saka wong liya menyang wong liya.

Facebook Komentar