fbpx

CJPacket Wis Ngrampungake Integrasi karo Aftership

Apa Dropshipping Mati ing Q4 2019?
08 / 13 / 2019
Cara Sambungake Lazada Store kanggo CJ Dropshipping APP?
08 / 19 / 2019

CJPacket Wis Ngrampungake Integrasi karo Aftership

Liwat kerja bareng karo tim Aftership pirang-pirang wulan, integrasi antarane CJpacket lan Aftership pungkasane rampung. Iki tegese sampeyan bisa mriksa informasi pelacakan pesenan sing dikirim dening CJPacket ing platform Aftership, sing bakal menehi kepenak banget kanggo para pelanggan.

Apa Aftership?

Aftership minangka platform informasi nelusuri, didegake ing akhir minggu 1st akhir minggu Hong Kong ing Nov 2011. Wiwit AfterShip didegake ing 2011, mula wis nulungi pengecer lan pasar 10,000 kaya Wish, Etsy, Lazada lan Zalora kanggo nambah pengalaman pelanggan kanggo nglacak pengiriman. Ing Juli 2014, AfterShip nampa dana 1M $ A dana saka IDG-Accel.

Saiki ndhukung 576 kurir ing saindenging jagad kalebu DHL. USPS, lan saiki CJPacket. Bisa kanthi otomatis ndeteksi kurir adhedhasar format nomer nelusuri.

Apa CJPacket?

CJPacket yaiku garis pengiriman sing diadegake dening CJDropshipping sing khusus ing pengiriman. Wektu kiriman kita biasane ana 5-10. Kita darmabakti kanggo nyedhiyakake layanan kiriman lan layanan sing luwih apik kanggo pelanggan.

Banjur, kepiye mriksa informasi nelusuri babagan Aftership?

1. ketik Kaca CJPacket babagan Aftership.

2. Ketik nomer nelusuri banjur priksa. Banjur bakal nuduhake asil mriksa yen dianyari.

Sing luwih penting, yen sampeyan wis duwe toko ing Shopify, eBay utawa Woocommercle, sampeyan mung kudu nginstal plugin Aftership ing platform platform kasebut, sawise sampeyan bisa nikmati layanan logistik cepet logistik sajrone ana nganyari.

CJDropshipping mesthi darmabakti kanggo menehi pengalaman sing nyenengake kanggo para pelanggan. Kita mesthi ing dalan, kaya Steve Jobs, "Tetep luwe, tetep bodho". Wektu iki yaiku integrasi CJpacket karo Aftership, apa sing bakal bisa teka sabanjure?

Facebook Komentar