fbpx
CJPacket Wis Ngrampungake Integrasi karo Aftership
08 / 15 / 2019
Kepiye Dropship Ke Swedia, Norwegia Tanpa Pajak Mbayar Pelanggan?
08 / 26 / 2019

Cara Sambungake Lazada Store kanggo CJ Dropshipping APP?

Ing Juli 15th, kita nerbitake artikel: CJ arep Integrasi karo Lazada kanggo Dropshippers ngumumake kita bakal miwiti karo integrasi karo platform Lazada. Sawise siji wulan, kita ngrampungake integrasi karo Lazada sing tegese sampeyan bisa nyambung toko Lazada karo CJ Dropshipping lan kita sumber lan dikirim menyang sampeyan. Wiwit dina iki, kita bisa kerja bareng-bareng kanggo nggedhekake bisnis dropshipping.

Banjur, iki minangka bab carane nyambungake toko Lazada menyang CJ Dropshipping.

1. Login ing CJDropshipping lan ketikna papan pemuka sampeyan. Temokake wewenang > Lazada > Tambah Toko

2. Klik Tambah Toko, kaca sing sah bakal ditampilake kaya gambar ing ngisor iki. Ing kaca iki, sampeyan bisa milih Inggris, Chinese lan Basa Vietnam. Banjur isi informasi sing dibutuhake kalebu Negara, Email lan sandhi. Yen ana salah informasi negara sampeyan, sampeyan bisa milih Crossborder minangka negara kasebut nanging iki ora bisa nggawa layanan sing lancar kaya negara-negara khusus liyane.

Nganti saiki, langkah-langkah sing dibutuhake saka wewenang nyimpen Lazada wis rampung. Nanging, ana rong fitur sing kudu menehi perhatian amarga watesan babagan Lazada.

Pisanan, nalika sampeyan nindakake tumindak kita List fitur sing bisa langsung masang kita deskripsi produk ing toko Lazada sampeyan, sampeyan bisa nyelehake produk sing dikepengini ing macem-macem kategori kagungane amarga sawetara kategori ora kasedhiya sing ora mengaruhi sakabehing pesenan sampeyan. Contone ing gambar, ora dadi masalah yen item sing diklasifikasikake minangka Panyimpen Dapur bisa dipasang ing Tas lan Perjalanan.

Kaping pindho, kanggo nglindhungi privasi pelanggan pungkasan, platform Lazada duwe watesan babagan informasi pribadi sing sampeyan, sing adol, kudu ngisi kabeh informasi sing dibutuhake kaya alamat, telpon, lan sapiturute Yen pesenan diimpor menyang sistem CJ, kabeh informasi ora katon sing ateges sampeyan kudu nindakake kanthi manual.

Mangkene kabeh nyambungake toko Lazada karo CJ APP. CJDropshipping tuwuh kanthi cepet, kita wis rampung integrasi karo platform kaya Shopify, eBay, Woocommerce lan dina iki Lazada lan liya-liyane. Uga, kita nggabungake karo platform liyane kaya Shopee. Sawise ngrampungake, kita bakal langsung ngandhani kowe kanthi cepet. CJDropshipping terus maju.

Facebook Komentar