fbpx
CJPacket Wis Ngrampungake Integrasi karo Aftership
08 / 15 / 2019
Kepiye Dropship Ke Swedia, Norwegia Tanpa Pajak Mbayar Pelanggan?
08 / 26 / 2019

Cara Sambungake Lazada Store kanggo CJ Dropshipping APP?

Ing Juli 15th, kita nerbitake artikel: CJ arep Integrasi karo Lazada kanggo Dropshippers ngumumake kita bakal miwiti integrasi karo platform Lazada. Sawise siji wulan, kita ngrampungake integrasi karo Lazada sing tegese sampeyan bisa nyambung toko Lazada karo CJ Dropshipping lan kita sumber lan dikirim menyang sampeyan. Wiwit dina iki, kita bisa kerja bareng-bareng kanggo nggedhekake bisnis dropshipping.

Banjur, iki minangka bab carane nyambungake toko Lazada menyang CJ Dropshipping.

1. Login ing CJDropshipping lan ketikna papan pemuka sampeyan. Temokake wewenang > Lazada > Tambah Toko

2. Klik Tambah Toko, kaca sing sah bakal ditampilake kaya gambar ing ngisor iki. Ing kaca iki, sampeyan bisa milih Inggris, Chinese lan Basa Vietnam. Banjur isi informasi sing dibutuhake kalebu Negara, Email lan sandhi. Yen ana salah informasi negara sampeyan, sampeyan bisa milih Crossborder minangka negara kasebut nanging iki ora bisa nggawa layanan sing lancar kaya negara-negara khusus liyane.

Nganti saiki, langkah-langkah sing dibutuhake saka wewenang nyimpen Lazada wis rampung. Nanging, ana fitur sing kudu menehi perhatian amarga watesan babagan Lazada.

Nalika sampeyan tumindak kita List fitur sing bisa langsung masang kita deskripsi produk ing toko Lazada sampeyan, sampeyan bisa nyelehake produk sing dikepengini ing macem-macem kategori kagungane amarga sawetara kategori ora kasedhiya sing ora mengaruhi sakabehing pesenan sampeyan. Contone ing gambar, ora dadi masalah yen item sing diklasifikasikake minangka Panyimpen Dapur bisa dipasang ing Tas lan Perjalanan.

Mangkene kabeh nyambungake toko Lazada karo CJ APP. CJDropshipping tuwuh kanthi cepet, kita wis rampung integrasi karo platform kaya Shopify, eBay, Woocommerce Shopee, lan dina iki Lazada lan liya-liyane. Sawise ngrampungake, kita bakal langsung ngandhani kowe kanthi cepet. CJDropshipping terus maju.

Facebook Komentar