fbpx
Cara Sambungake Lazada Store kanggo CJ Dropshipping APP?
08 / 19 / 2019
Pengeluaran AS Saka Uni Pos Uni: Kepiye Langsung Ningkatake Harga Pangiriman ePacket?
08 / 29 / 2019

Pajak tambah nilai (VAT) minangka pajak dodolan multi-tahap, beban terakhir yaiku ditanggung dening konsumen pribadi. VAT ing tingkat sing cocog bakal dilebokake ing rega sing sampeyan mbayar barang sing sampeyan tuku.

PPN In Swedia

Swedia dadi miturut aturan VAT EU lan minangka bagean saka ekonomi pasar siji EU. Pandhuan VAT ditanggepi dening EU sing nyatakake prinsip-prinsip rezim VAT sing bakal digunakake dening negara-negara anggota, kalebu Swedia. Pitunjuk kasebut luwih dhisik tinimbang undang-undang lokal.

Swedia ngenalake VAT, sing dikenal minangka ibu, ing 1969. Iki diterbitake dening Skatteverket, Administrasi Pajak Swedia. Tingkat VAT standar ing Swedia yaiku 25%. kanthi tarif suda 12% lan 6% kanggo panganan, sewa akomodasi, buku, koran, lan barang lan layanan liyane. Conto persediaan sing dikecualekake yaiku layanan kesehatan, layanan finansial, lan pendhidhikan.

Ana macem-macem cara sing bakal nyebabake kewajiban ndhaptar VAT ing Swedia. Sawetara conto sing paling umum yaiku:

  • Ngimpor barang menyang Swedia saka njaba Uni Eropa
  • Tuku lan adol barang ing Swedia (ora kalebu biaya kuwalik domestik)
  • Sade barang saka Swedia sing dikirim menyang njaba njaba Swedia (pelanggan utawa pribadi pelanggan)
  • Ndarbeni barang ing Swedia saka negara EU liyane (akuisisi komunitas intra)
  • Nyekeli persediaan ing Swedia kanggo adol, distribusi utawa konsolidasi
  • Penjualan e-commerce menyang konsumen, tundhuk ambang registrasi Vat Jual Jarak
  • Ngatur acara ing Swedia sing rawuh utawa utusan kudu diakoni

PPN Ganti In Norway

Wiwit Januari 2020, Norway bakal mbusak VAT lan pakecualian pakaryan kanggo paket sing diimpor ing ngisor iki.

Asile, pengimport kudu mbayar 25% VAT Norwegia lan tugas kanggo saben paket. Pengimport bisa dadi bisnis e-commerce sing dudu penduduk, sing mbutuhake pendaftaran VAT lokal utawa pelanggan Norwegia.

Langkah import impor wiwitan diwiwiti kanggo mbatesi beban administratif ing pihak adat lan pajak kudu nglumpukake VAT lan tugas cilik. Nanging, tuwuhing e-commerce sing dadi tambah dhuwur, tegese pengecualian wis menehi keuntungan ebay dagang sing dudu penduduk lan dibandhingake karo pengecer online Norwegia. Penjual domestik nandhang akeh dibandhingake pesaing Swedia. Pembekal e-commerce Swedia bisa adol tanpa VAT, nanging perusahaan Norwegia kudu ngetrapake VAT kanggo pelanggan Norwegia.

Sapa sing Kudu Mbayar PP Nalika Dropshipping

Secara teknis, Importer kudu mbayar PPN. Yen produk mandheg, pelanggan minangka Importer, mula kudu mbayar PPN. Kajaba iku, pelanggan uga kudu ngirim dokumentasi menyang panguwasa khusus lokal, kanggo mbuktekake manawa nilai budaya sing diisytihake bener.

Nanging, umume para pelanggan ora seneng urusan karo panguwasa, lan mesthi ora ngormati biaya sing ora dikarepake. Sanajan kasunyatane, panguwasa istiadat ora duwe sumber daya kanggo nambah tugas impor lan PPN puluhan yuta e-paket sing mlebu ing EU, saka Aliexpress, CJDropshipping, Pengarep lan wong-wong sing nggawe tetes ing saben taun. Sampeyan isih perlu mikir babagan cara-cara sing arep tumiba menyang Swedia utawa Norwegia tanpa mbayar pajak pelanggan.

Cara Ngindhari Pajak Mbayari Pelanggan Nalika Dropshipping

Yen sampeyan jatuh menyang Swedia, ana telung cara kanggo ngindhari pajak pelanggan.

1.Nggunakake CJ Packet Swedia

Yen sampeyan nggunakake Paket CJ Swedia, pelanggan ora kudu mbayar biaya etangan lan tarif khusus 7.5 Euro kanggo produk kasebut ing 22 Euro. Swedia bebas VAT kanggo kabeh negara Uni Eropa. Lan logistik iki bakal ngirim produk menyang Walanda kanggo ngresiki adat lan banjur menyang Swedia. Yen tarif digawe, mbayar dening pangirim.

2.Nggunakake Euro Post

Euro Post minangka metode logistik liya kanggo ngindhari pajak saka pelanggan nalika mandheg menyang Swedia. Sampeyan bisa nggunakake Euro Post kanggo nggayuh mayuta-yuta klien potensial ing Eropa tanpa kudu duwe database alamat dhewe. Thanks kanggo regane larang regane kanggo pangiriman langsung menyang negara sing dituju.

3.Pengiriman Saka Warehouse Eropa

Yen sampeyan mandek menyang Swedia lan sawise pesenan pelanggan ing Swedia, pesenan sampeyan ngirim saka gudang Eropa, para pelanggan ora kudu mbayar VAT. Swedia bebas VAT kanggo kabeh negara Uni Eropa. CJDropshipping wis ngalami gudang AS lan gudang China lan duwe rencana kanggo gudang Eropa.

Temokake produk sing menang supaya bisa adol app.cjdropshipping

Facebook Komentar