fbpx
Kepiye Dropship Ke Swedia, Norwegia Tanpa Pajak Mbayar Pelanggan?
08 / 26 / 2019
Perhiasan Perak 925 minangka Kategori Anyar Kanggo Dropshipping
08 / 30 / 2019

Pengeluaran AS Saka Uni Pos Uni: Kepiye Langsung Ningkatake Harga Pangiriman ePacket?

Ing Oktober 17, 2018, Administrasi Trump ngumumake rencana mundur saka prajanjen Uni Pos Union kanthi alesan manawa ana pertikaian babagan tarif pos diskon sing didol ing paket China sing dikirim menyang Amerika Serikat. Pamindhahan kasebut minangka bagean saka upaya administrasi kanggo level lapangan ing antarane bisnis Cina lan AS. Pengunduran kasebut ora bakal ditindakake sajrone setaun. Lan ing taun iki, rundingan isih ditindakake, lan muga-muga pihak kasebut bisa nggayuh kesepakatan sing nyenengake kanggo njaga partisipasi AS ing Uni Pos Union (UPU).

Apa UPU

Uni Pos Union sing ditetepake dening Perjanjian Bern of 1874 minangka agensi khusus Perserikatan Bangsa-Bangsa Bersatu sing koordinasi kawicaksanan pos ing antarane negara-negara anggota, saliyane sistem pos sadonya. Wis negara anggota 192 saiki. Konstitusi UPU netepake organisasi lan kerangka sing ngatur. Ing kerangka kasebut, Kongres UPU minangka entitas sing nggawe keputusan utama kanggo organisasi, lan forum kanggo negara-negara anggota kanggo negosiake masalah UPU, kalebu aturan masa depan kanggo ijol-ijolan surat internasional. Nganggo siji negara, proses suara, Kongres UPU biasane nganakake rapat quadrennial kanggo nyetel kabijakan kanggo siklus patang taun sing bakal teka.

Apa Is Tdheweke US Withdrawing FROM Tdheweke UPU

Dibangun ing kerangka UPU minangka prinsip negara sing akeh kudu nanggung biaya pindhah email ing ndonya, lan negara-negara berkembang kudu entuk diskon. Lan, amarga wis dadi ekonomi paling gedhe kaloro lan produsen paling gedhe ing saindenging jagad, China tetep ana ing dhaptar UPU negara-negara berkembang, sing ngidini mbuwang akeh beban pos menyang AS lan Uni Eropa. Administrasi Trump ngira AS nggunakake $ 300 yuta saben taun kanggo menehi dana kiriman saka China.

Apa maneh, ing 2011, USPS wis perjanjian karo layanan pos Hong Kong lan China nggawe kategori mail kelas pertama kanggo bungkus nganti 4.4. Layanan anyar, sing diarani ePacket, khusus "kabentuk kanggo ngembangake pertumbuhan e-commerce,". Iki nggawe pengiriman ePacket njeblug. Biaya kanggo ngirim paket 4.4-pound saka China menyang AS kurang saka penjual eKommer AS kanggo ngirim barang sing padha menyang alamat AS. Lan regane murah sithik ditarik karo para penjual lan adol. Barang cilik saka bakul Tiongkok ing eBay, utawa saka salah sawijining pasar pihak katelu ing Amazon tanpa nggunakake layanan pemenuhan Amazon, umume kiriman ePacket. Nalika USPS ora ngilangi P&L ePacket minangka item baris, ujar layanan kasebut ngasilake penghasilan $ 493 yuta tambahan kanggo taun fiskal 2014 liwat 2016 ing laporan audit 2018. Ora rumangsa yenUS kepengin ngganti kahanan kasebut.

Apa Pangaribawa mundur

Nalika nyedhaki 17 Oktober, administrasi wis menehi UPU minangka ultimatum, dheweke: salah siji ngidini USPS nyetel tarif kanggo surat China sing teka ing AS, utawa AS bakal resmi ninggalake UPU ing Oktober 17th.

Paling kamungkinan yen UPU flinkhes lan jagad nggawe konsesi sing menehi alesan supaya AS tetep dadi prajanjine. Tarif, utamane ing parcel cilik ing China, bisa nambah supaya bisa nyegah keluhan saka pedagang Amerika kanthi ora adil amarga tarif pengiriman saiki. Lan yen AS metu saka UPU ing Oktober 17, bisa uga nyetel macem-macem tarif dhewe kanggo saben negara adhedhasar standar apa wae sing cocog. Negara liya bisa nampa utawa nolak tarif kasebut adhedhasar sepira regane bisa ngirim surat menyang AS. Ora ana sangsi yen bakal nambah tarif paket China.

Minangka cara liya, ultimatum sing diwenehake administrasi tegese tanggal 17 Oktober, ora luwih murah pengiriman China sing langsung mempengaruhi ePacket. Sanajan perjanjian layanan ePacket dirundingake kanthi kaping loro, tarif kasebut ditambahake karo perjanjian UPU. Dheweke kudu mbayar tarif domestik sing padha kaya kita sawise e-paket kasebut teka ing kene. Lan Wish, penjual e-commerce Cina, Ali-ekspres, lan liya-liyane bakal dipengaruhi owah-owahan kanthi alesan metode pengiriman utama yaiku ePacket.

Cara Ngatasi Masalah Masalah Tambah Tingkat Pangiriman

Nanging, apa pangowahan kasebut bakal ngontrol e-dagang saka China menyang AS?

Ana sing anyar sing bakal nyenengake para penjual lan adol sing pengin dikirimake saka China menyang AS, utamane wong-wong sing dadi titisan saka China menyang AS. CJPacket sing nyedhiyakake layanan pengiriman bungkusan cilik diumumake kanggo njaga harga pengiriman asli nalika dikirim menyang AS saka China. Uga nyedhiyakake ranging logis saka asal menyang tujuan sing sampeyan bisa ngetik nomer pelacakan lan mriksa informasi logistik paket. Lan iku salah sawijining kaluwihan CJDropshipping yaiku platform tetesap sing menehi sumber, pangolahan pesenan, lan pengiriman menyang drophippers saka China menyang saindenging jagad.

Temokake produk sing menang supaya bisa adol app.cjdropshipping

Facebook Komentar