fbpx
Perhiasan Perak 925 minangka Kategori Anyar Kanggo Dropshipping
08 / 30 / 2019
Cara Nggunakake Fitur Paket Adat Anyar?
09 / 09 / 2019

Apa Ganjaran lan Cara Gunakake?

Titik Ganti minangka layanan anyar sing ditambahake ing CJDropshipping. Kanthi nggawe pesenan ing sistem CJDropshipping, sampeyan bisa entuk poin tartamtu miturut jumlah penjualan sampeyan. Contone, yen jumlah penjualan sampeyan dolar 1000, sampeyan bisa entuk nilai 100 sing bakal ditampilake ing dashboard CJ. Sawise sampeyan nglumpukake poin tartamtu, sampeyan bisa nggunakake poin kasebut kanggo entuk layanan sing relevan ing China sing bakal menehi sampeyan kepenak yen sampeyan bakal teka ing China utawa rencana kanggo lelungan ing China.

Dadi, apa sing kalebu ing layanan Ganti Titik? Kepiye cara nggunakake?

Apa ganjaran kasebut?

1. Layanan pilihan

Yen sampeyan arep teka ing China, kita bakal ngatur taksi kanggo ngenteni ing bandara sadurunge tekan pesawat sampeyan. Taksi khusus kita bakal nggawa sampeyan menyang ngendi wae sing pengin dituju. Njupuk kantor Hangzhou kita minangka conto, driver kita bakal nggawa sampeyan saka bandara menyang kantor kita. Nanging, bandara pickup kudu ana ing jarak mobil jam 2 sing adoh saka kantor Hangzhou. Yen tujuan penerbangan sampeyan yaiku bandara Beijing, nuwun ora bakal milih sampeyan ing Beijing.

2. Layanan Hotel

Kita uga bakal menehi layanan pesenan hotel kanggo sampeyan. Yen sampeyan rumangsa bingung babagan hotel ing China, luwih dhisik pengin menehi wong sing nindakake kanggo sampeyan. Ora preduli minangka hotel telung bintang utawa hotel lima bintang, kita bakal nyampurnakake kabeh sampeyan. Sampeyan bisa uga pengin ngerti apa sampeyan bisa nggabungake layanan pickup karo sing iki. Wangsulane ya pancen. Sampeyan bisa milih layanan Pickup lan Hotel layanan bebarengan.

3. Layanan Pangan

Ngomong babagan panganan Cina, sampeyan bisa uga ngerti masakan Chuan sing misuwur kanthi rempah-rempah. Sing bener, masakan Chuan minangka panganan paling ndhuwur 8. Nyatane, saliyane masakan Chuan sing asale saka propinsi Sichuan, masakan Zhe saka propinsi Zhejiang minangka panganan utama ing China uga kayata Dongpo Pork sing cukup populer ing tenggara China. Yen sampeyan pengin nyoba panganan Cina, layanan iki bakal dadi pilihan sing cocog kanggo sampeyan.

4. Layanan Terjemahan

Ora wedi ora ngerti wong Cina lan nganggo basa Cina? Iki ora apike kanggo kuwatir. Kita bakal menehi layanan terjemahan profesional kanggo sampeyan. Kita bakal nunjuk penerjemah sing trampil bebarengan karo sampeyan kanggo menehi sampeyan pengalaman sing apik. Umumé, layanan kasebut bakal terjemahan Cina-Inggris lan Inggris-Cina. Ing ngarep, bisa uga ndhukung basa liya, sing uga gumantung karo panjaluk.

5. Layanan Wisata

Sampeyan bisa uga teka ing China kanggo bisnis tetes. Nanging pemandangan sing hebat saka China uga kudu duwe tampilan. Ing Hangzhou, West Lake minangka papan sing apik kanggo turis. Yen sampeyan seneng sesawangan sing tenang lan ayu, West Lake minangka papan sing cocog kanggo sampeyan nduwe kunjungan. Lan kabar apik yaiku West Lake minangka atraksi sing gratis. Kita bisa uga bisa ngunjungi rombongan klompok menyang papan liya sing luwih disenengi kanggo sampeyan.

Carane nggunakake?

Sampeyan bisa nemokake bagean Ganjaran ing CJDropshipping dashboard kaya gambar ing ngisor iki.

Yen sampeyan rencana nggunakake layanan kaya Layanan Hotel, lebokake pointer mouse sampeyan banjur kaca bakal dadi lokasi sampeyan bisa milih jinis hotel, nomer kamar lan wong liya. Sawise sampeyan milih kabeh informasi sing dibutuhake, poin sing dibutuhake bakal diwilang lan muncul kanthi otomatis ing pojok. Sampeyan bisa milih layanan liyane kanthi nggunakake cara sing padha.

Sawise sampeyan ngrampungake langkah-langkah kanggo milih, sampeyan mung kudu ngeculake menyang Kirim.

Banjur Reservasi Review bakal ditampilake kanggo konfirmasi. Yen kabeh wis bener, klik tombol Kirim. Nanging bakal gagal yen mata sing kasedhiya ora cukup kanggo mbayar layanan, mulane sampeyan kudu nambah jumlah penjualan supaya entuk luwih akeh.

Pungkasan, kaca sukses leladen bakal ditampilake minangka foto ing ngisor iki.

Ganjaran Mata pancen anyar lan gratis layanan kanggo pelanggan CJDropshipping. Sadurunge kepungkur, kita nyedhiyakake sumber daya lan pangiriman sing apik kanggo para pelanggan. Sampeyan adol, kita sumber lan kapal kanggo sampeyan. Saiki, saliyane layanan sourcing lan pengiriman sing apik, kita uga bakal nawakake layanan kunjungan apik sing kalebu transfer lapangan bandara, leladen hotel, lelungan, terjemahan, lan macem-macem panganan China. Semono yen sampeyan ngrancang ngunjungi China, sampeyan bisa entuk layanan sing nyenengake kanthi nggunakake angka tanpa mbayar sen.

Ngedol produk saiki

Facebook Komentar