fbpx
Apa Ganjaran lan Cara Gunakake?
09 / 04 / 2019
Cara Sambungake Toko Shopee menyang APP CJ Dropshipping?
09 / 12 / 2019

Cara Nggunakake Fitur Paket Adat Anyar?

Apa sampeyan pengin desain paket dhewe kanggo tujuan merek lan putih label sampeyan?

Apa Paket Adat?

Paket khusus minangka fitur sing diwenehake kanggo pelanggan sing pengin ngirim pesenan nggunakake paket dhewe sing ngemot kaya logo khusus, toko online, lan informasi adat liyane. Sadurunge, fitur paket adat mung ngidini para pelanggan milih produk bungkusan khusus sing ditambahake pilihan sing diwatesi.

Saiki, ing ngisor iki minangka potongan warta sing apik kanggo sampeyan ngrancang paket khusus dhewe sing fitur nganyari sing didhukung kanggo ngrancang desain adat ing aplikasi CJDropshipping. Sampeyan bisa ngrancang paket pribadi kanthi nggunakake alat desain kita.

Kepiye cara nggunakake fitur anyar iki?

Catetan:
Sadurunge mlebu ing sistem CJDropshipping kanggo ngrancang informasi khusus sampeyan dhewe, sing paling dhisik yaiku sampeyan kudu ngobrol karo agen sampeyan lan supaya dheweke upload produk kemasan sawise sampeyan bisa nindakake desain sabanjure. Yen produk kemasan sing pengin digunakake kanggo ngirim pesenan diunggah kanthi agen pribadi, bakal ditampilake ing bagean Custom Packaging.

Contone, iki nggunakake T-shirt minangka produk kemasan. ( Sampeyan bisa ngunggah bag utawa kothak bungkus liyane sing pengin digunakake)

Sawise sampeyan bisa nemokake produk kemasan sing dibutuhake ing Custom Packaging bagean, klik mung desain tombol. Sawise iku, kaca kasebut bakal mlumpat menyang kaca desain kaya gambar ing ngisor iki.

Banjur, mung klik Miwiti Desain tombol, alat desain bakal muncul supaya sampeyan bisa diowahi. Kita duwe rong bagean desain utama, yaiku salah sawijining Lapisan Desain. Sing siji maneh Alexa Product. Sampeyan bisa nggunakake apa wae sing disenengi ing kana. Nanging, ana Area sing bisa dicithak sing mbutuhake sampeyan mung ngrancang pola utawa teks ing wilayah kasebut. Mangga elinga supaya ora nglintasi wates sing winates. Rampung kabeh nggawe unik, aja lali klik Simpen tombol.

Yen produk sing dirancang wis disimpen kanthi sukses, sampeyan bisa nemokake ing Paket Custom Kula. Tulung dipriksa apa sing sampeyan wis dirancang. Nganti saiki, prosedur ngrancang produk kemasan dhewe wis rampung.

Siji maneh, supaya bisa ngirim pesenan kanthi nggunakake produk bungkusan sing dirancang kanthi cepet lan bener, disaranake sampeyan tuku persediaan ora ana sing kudu diselehake, ing gudang dhewe utawa Warehouse CJ. Tanpa persediaan, sanajan produk sampeyan wis teka ing gudang, kita kudu ngenteni produk kemasan sing bakal nyebabake wektu tundha cepet pesenan.

Elinga yen sampeyan wis ngomong karo agen pribadi yen sampeyan duwe kapentingan ing bungkusan Custom amarga langkah pisanan kanggo ngunggah produk kemasan wis rampung dening agen sampeyan.

Fitur Paket Kemasan sing wis dianyari nyedhiyakake kepenak banget kanggo wong-wong sing kepengin mbangun merek dhewe kanthi nganggep manawa produk merek lan pribadi minangka tren lan nduweni potensi pasar sing akeh. Bener, saliyane kemasan khusus, CJDropshipping ndhukung produk POD. Yen sampeyan bisa nggunakake produk CJ POD lan Custom Packaging, kudu ana dalan sing luwih cerah sadurunge sampeyan nggawe merek dhewe.

Artikel terkait:
Cara Nggunakake CJ Cetak kanggo Fitur Permintaan kanggo Ngembangake Bisnis Dropshipping - Desain dening Pedagang

Facebook Komentar