fbpx
Cara Nggunakake Fitur Paket Adat Anyar?
09 / 09 / 2019
Napa Dhaptar Listing ing eBay Store Gagal lan Apa Kudu Diwenehi?
09 / 24 / 2019

Cara Sambungake Toko Shopee menyang APP CJ Dropshipping?

Shopee, sing ditemokake ing 2015, minangka platform e-commerce online sing dipimpin ing Singapura. Pengabdian nyedhiyakake layanan sing apik kanggo para pembeli lan adol saka Asia Kidul lan Taiwan. Saiki wis nggedhekake pasar ing Malaysia, Thailand, Indonesia, Taiwan, Vietnam, lan Filipina.

Nganggo data gedhe lan teknologi AI, Shopee setya nggabungake data babagan telusuran lan tuku informasi para panuku kanggo menehi saran sing efisien kanggo para pelanggan lan nambah pengalaman pangguna, sing nduwe reputasi apik ing industri kasebut.

Pungkasane, kita ngrampungake integrasi karo Shopee, tegese sampeyan bisa nyambungake toko Shopee karo CJ Dropshipping lan nyenengake layanan sing apik sing diwenehake kanggo sampeyan. Ing ngisor iki minangka langkah konkrit babagan carane nyambungake toko Shopee menyang CJ Dropshipping.

1. Mlebu CJDropshipping lan ketikna papan pemuka sampeyan. Temokake wewenang > Shopee > Tambah Toko

2. Klik Tambah Toko, kaca sing otorisasi bakal diluncurake menyang kaca login kaya gambar ing ngisor iki. Ing kaca iki, sampeyan kudu ngisi informasi sing dibutuhake kalebu pasar akun pusat penjual, email, lan sandhi.

3. Sawise sampeyan ngisi informasi sing dibutuhake, kaca kasebut bakal nuduhake kaca ing ngisor iki kanggo ngonfirmasi yen sampeyan pengin ngidini kita ngoperasikake data ing toko sampeyan. Sampeyan kudu klik "Ya" kanggo nerusake.

Banjur, sampeyan bakal nampa pituduh "Sukses wewenang", tegese sampeyan bakal nggawe sambungan ing antarane toko Shopee karo platform kita. Sawisé iku, sampeyan bisa nyambung utawa dhaptar produk kaya sing didhawuhi tutorial, sing bisa ditemokake ing homepage CJDropshipping.

Ing ndhuwur ana babagan nyambungake toko Shopee karo CJ App. Muga-muga integrasi antarane Shopee lan CJ bakal entuk luwih kepenak kanggo para pelanggan lan mbantu dheweke ngupayakake karir. CJ mesthi menehi produk apik lan layanan sing sampurna.

Facebook Komentar