fbpx
Napa Dhaptar Listing ing eBay Store Gagal lan Apa Kudu Diwenehi?
09 / 24 / 2019
CJDropshipping Ngewangi Dropshippers Sapa sing pengin Skala Sade menyang USA ing Q4
10 / 09 / 2019

Masalah Woocommerce Toko lan Solusi Umum

Woocommerce minangka salah sawijining platform sing paling penting. Lan para pelanggan WooCommerce ditetepake karo CJ. Nanging kadang masalah WoomCommerce teka lan nggawe sampeyan bingung lan edan.

Yen ngono, kita nawakake referensi kanggo sampeyan babagan seri masalah WooCommerce. Cukup, sampeyan bisa nemokake solusi yen sampeyan ora bisa menehi idin toko Woocommerce ing CJ, dhaptar produk CJ menyang toko Woocomerce, lan pesenan sink.

Masalah sing paling umum muncul nalika sampeyan miwiti nyinkronake pesenan. Sampeyan ora bisa nyelarasake pesenan menyang CJ. Sampeyan bisa uga duwe pesenan ing toko WooCommerce. Nanging sampeyan ora bisa nemokake pesenan sing padha ing CJ. Kita duwe solusi kanggo. Mangga tindakake kaya ing ngisor iki:

(1) Priksa manawa sampeyan duwe wewenang toko sing bener utawa ora. Kita ora bisa nyelarasake pesenan yen sampeyan ora menehi wewenang ing CJ. Sampeyan ngerti, ana wewenang. Banjur, CJ bisa terus pindhah lan nyelarasake pesenan.
(2) Priksa manawa produk wis nyambung menyang CJ utawa ora. Mung duwe sesambungan karo CJ, kita bisa ngrampungake produk lan pesenan.
(3) Priksa manawa pesenan sampeyan kasedhiya supaya bisa kawujud. Pesenan kudu dibayar, diproses, lan ora dirampungake. Yen ora, sampeyan kudu ngganti status pesenan ing WooCommerce. Banjur, CJ bisa kanthi otomatis nyinkronake pesenan sampeyan.

Mangkene kabeh masalah lan solusi pesenan sinkronisasi saka toko WooCommerce. Sampeyan bisa uga ngadhepi wewenang lan dhaptar uga masalah. Bagean sabanjure bakal menehi informasi sing migunani kanggo sampeyan.

wewenang

(1) "Www" ora bisa dilalekake yen bagean saka jeneng domain sampeyan. Sampeyan kudu sijine nalika sampeyan menehi idin nyimpen Woocomerce. Nanging ora perlu yen domain situs web ora diwiwiti karo "www". Lan "https: //" kudu dicopot.
(2) Ijin / Tulis ijin iku penting banget. Sampeyan mesthine bakal menehi maos maca lan nulis CJ. Lan CJ bakal menehi layanan sing luwih apik kanggo sampeyan. Sampeyan kudu ngunjungi sistem CJ lan sambung maneh yen sampeyan ngidini ijin Maca utawa Tulis tunggal.
(3) Bener "Kunci" lan "rahasia" perlu. Kadhangkala, sampeyan entuk informasi "wewenang Gagal". Cukup, sampeyan ngisi "tombol" sing salah lan "rahasia". Coba ping pindho.
(4) Mung HTTPS sing didhukung. Nalika menehi wewenang nyimpen, mula bakal ngunjungi web sing diwiwiti karo "https", mula disaranake kanggo nganyarke situs dadi "https".
(5) URL salah utawa permalink "Plain". Sampeyan kudu nggunakake URL sing tepat ing WooCommerce. Klik Setelan - Permalinks - Setelan Umum. Banjur milih sing anyar. Kuwi mesthi wae. Sampeyan ngerti, kosong minangka setelan gawan lan sampeyan kudu ngganti menyang wong liya.

Listing

(1) "SKU ora sah utawa duplikat "Jeksa Agung bisa ngetokake /" UGS non valide ou dupliqué ". Biasane, ora ana produk sing wis ana ing toko sampeyan. Dheweke nuduhake SKU sing padha. Mangga priksa manawa produk wis ana utawa ora, sampeyan bisa milih mbusak utawa tetep.
(2) Akeh Banget. Sampeyan bisa uga gagal gagal yen sampeyan milih akeh varian. Sampeyan bisa milih sawetara variasi lan dhaptar menyang toko sampeyan. Banjur, sunting ing toko sampeyan.

Kabeh masalah saiki babagan toko Woocommerce didhaptar ing kene. Iki bisa uga ora kalebu kabeh sing bisa ditemoni. Yen sampeyan duwe masalah liyane sing kedadeyan yen pengin nggarap kita liwat toko Woocommerce, aja ragu-ragu ngomong. Kita bakal tetep nganyari informasi sing migunani kanggo sampeyan.

Facebook Komentar