fbpx
Napa Dhaptar Listing ing eBay Store Gagal lan Apa Kudu Diwenehi?
09 / 24 / 2019
CJDropshipping Ngewangi Dropshippers Sapa sing pengin Skala Sade menyang USA ing Q4
10 / 09 / 2019

Apa Masalah Masalah Woocommerce Umum lan Apa sing Kudu Daktindakake?

Woocommerce minangka salah sawijining platform sing paling penting.

Kita menehi nilai kanggo para pelanggan Woocomerce lan nate nandheske masalah-toko saka toko Woocommerce.

Kaya ngono, kita nggawe ringkesan babagan masalah umum nalika sampeyan menehi toko Woocommerce menyang CJ lan dhaptar produk CJ menyang toko Woocomerce.

Banjur, apa masalah sing umum lan kepiye cara ngrampungake?

Catetan:
Priksa manawa saben langkah tundhuk karo sing dibutuhake ing tutorial.

1. Yen ana "www" diwiwiti karo domain situs web, sampeyan kudu masang nalika sampeyan menehi idin nyimpen Woocomerce. Yen domain situs web ora diwiwiti karo "www", sampeyan ora kudu nambah "www" ing kepala domain situs web.

2. Sampeyan kudu ndandani maneh toko Woocommerce sawise sampeyan menehi ijin Maca / Tulis kanthi kaping pisanan. Yen sampeyan mung ngidini ijin Maca utawa Tulis kaping pisanan lan sampeyan ngganti sawise ngelingake, sampeyan kudu ngunjungi sistem CJ lan sambungake maneh.

Yen sampeyan nemoni rong pitakon ing ngisor iki, sampeyan bisa ngubungi agen pribadi supaya mriksa.

3. Sampeyan bisa dhaptar produk saka CJ kanggo wektu sing suwe, nanging ujug-ujug ora bisa nampilake produk maneh. Kanggo kahanan kasebut, sampeyan bisa mbukak agen kita kanggo pitulung lan kita bakal mriksa sampeyan.

4. Sampeyan minangka pemula ing CJ lan sampeyan nggunakake toko Woocommerce sing gegandhengan karo CJ, nanging ora ana kategori nalika nyoba dhaptar produk saka CJ menyang toko Woocommerce. Hubungi agen kita yen nandhang kahanan kaya ngono lan kita pengin mriksa sampeyan.

Kanggo rong masalah pungkasan, yen umpan balik sing diwenehake kanggo sampeyan yaiku yen kita ora bisa ngakses antarmuka, ana telung kemungkinan. Sing pisanan yaiku ana sawetara alamat IP saka domain sampeyan. Kapindho, ana sing salah karo server proxy sampeyan lan sampeyan kudu ngobrol karo platform server sampeyan. Alesan pungkasan yaiku yen ana salah karo toko Woocommerce sampeyan kudu ngomong karo layanan pelanggan Woocomerce.

Kanggo sawetara pelanggan, yen sampeyan mriksa karo server lan platform Woocommerce lan ujar manawa ora ana masalah karo layanan, kita nyarankeun sampeyan ndhaptar toko Woocommerce anyar lan nyoba nyambung maneh karo kita. Sawise rampung kabeh langkah sing dibutuhake, sampeyan bisa nyoba dhaptar produk saka CJ menyang toko Woocommerce maneh.

Iku kabeh babagan ringkesan masalah umum ing antarane toko Woocommerce lan CJDropshipping. Iki bisa uga ora kalebu kabeh sing bisa ditemoni. Yen sampeyan duwe masalah liyane sing kedadeyan yen pengin nggarap kita liwat toko Woocommerce, aja ragu-ragu kanggo mulang. Kita bakal tetep nganyari informasi sing migunani kanggo sampeyan.

Facebook Komentar