fbpx
Cara Sambungake Toko Shopee menyang APP CJ Dropshipping?
09 / 12 / 2019
Apa Masalah Masalah Woocommerce Umum lan Apa sing Kudu Daktindakake?
09 / 24 / 2019

Napa Dhaptar Listing ing eBay Store Gagal lan Apa Kudu Diwenehi?

Apa sampeyan wis gagal dhaptar produk CJ menyang toko eBay?

Yen sampeyan duwe toko eBay sing ana hubungane karo CJDropshipping lan ngalami gagal dhaptar, sampeyan bisa uga kudu maca artikel iki.

Kaya sing sampeyan ngerteni, ana sawetara watesan saka platform eBay sing dadi sebab kenapa sawetara sampeyan terus gagal dhaptar produk menyang toko sampeyan. Kanggo masalah kasebut, kita ora bisa ngatasi masalah kasebut kanggo awake dhewe. Sing bisa ditindakake yaiku nyedhiyakake sawetara saran kanggo sampeyan.

Kanggo dina iki, kita wis nglumpukake akeh masalah dhaptar CJDropshipping menyang toko eBay. Lan liyane masalah sing ditampilake ing ngisor iki, kita bakal menehi solusi lan saran sing bisa.

Ayo goleki babagan masalah lan saran.

1. Kategori sing dipilih ora bisa digunakake kanggo dhaptar variasi. Sing nuduhake kategori produk sing pengin didaptarake ora bisa didaptarake. Ing kasus kaya ngono, sarane yaiku nyoba macem-macem kategori produk. Ora dadi masalah sanajan kategori kasebut ora kalebu produk.

2. Kategori sing dipilih dudu kategori godhong. Kayane mirip masalah pertama sing ora bisa nggawe dhaptar variasi. Dadi, kanggo solusi sing bisa, sampeyan bisa ngrujuk saran pisanan sing ngganti macem-macem kategori kanggo nyoba liyane. Yen isih ora bisa, hubungi platform eBay babagan cara ngrampungake.

3. Sampeyan ora nampa Kesepakatan Sade Internasional. Kaya sing ditampilake tip, sampeyan ora bisa dhaptar item ing situs liyane sing sampeyan wis ndhaftar nalika nolak kanggo nampa Persetujuan Jual Internasional. Yen sampeyan ora ngerti ngendi bakal nampa Perjanjian Sual Internasional sawise sampeyan nyoba kaping pirang-pirang nanging muspra, disaranake sampeyan supaya bisa mbiyantu layanan pelanggan eBay.

4. Judhul lan / utawa katrangan bisa ngemot tembung sing ora bener utawa dhaptar utawa bakul bisa nglanggar kebijakan eBay. Yen ketemu kahanan kaya ngono, coba sinau babagan kabijakan platform eBay banjur tindakake kanthi manual. Sampeyan bisa ngunggahake produk ing toko kanthi tundhuk karo kabijakan eBay lan banjur sambungake produk karo CJDropshipping.

5. Sampeyan bakal ngluwihi jumlah item lan jumlah sing bisa diwatesi. Miturut watesan, sampeyan mung bisa dhaptar nganti 342 luwih akeh barang lan 17,300.06 dolar AS luwih akeh total dodolan saben wulan. Sampeyan kudu nimbang watesan iki lan nyuda jumlah. Mangga menyang toko eBay sampeyan kanggo mriksa priksa manawa lan priksa manawa.

6. Alamat email sing sampeyan lebokake ora ana ing akun Paypal. Yen sampeyan nampa tip kesalahan, bukak apa mriksa alamat email sampeyan karo akun Paypal miturut sing ditampilake ing kaca kasebut.

7. Alamat email sing sampeyan lebokake ora bisa digunakake kanggo pembayaran Paypal. Kita, CJDropshipping, ora bisa nindakake masalah iki. Sing mbutuhake sampeyan ngupayakake saka platform eBay utawa perusahaan Paypal sanajan server email sampeyan. Cetha kenapa alamat email sampeyan ora bisa digunakake sawise sampeyan bisa miwiti bisnis eBayhiphipping.

8. Format alamat email PayPal ora bener. Mangga priksa alamat email PayPal sing bener nalika sampeyan nampa tip kesalahan.

9. Akeh informasi sing ilang. Masalah pungkasan sing diklumpukake kaya masalah teknologi sing sampeyan kudu takon marang layanan pelanggan eBay apa tegese kode lan carane ngatasi. Yen sampeyan ora pengin takon lan dheweke ora bisa menehi wangsulan sing apik. Kita saranake sampeyan sambungake maneh eBay lan nyoba maneh.

Kabeh tips kesalahan bakal katon nalika gagal dhaptar produk menyang toko eBay sampeyan nanging beda-beda miturut macem-macem sabab. Apa sing kudu sampeyan lakoni yaiku maca tips kanthi ati-ati lan njupuk tindakan kanggo ndandani. Ora preduli manawa sampeyan nindakake kanthi manual utawa ngupayakake pelayanan pelanggan eBay, coba sawetara langkah sing bisa diwiwiti kanthi cepet.

Cara nyambungake toko eBay karo CJ?

Facebook Komentar