fbpx
Apa Masalah Masalah Woocommerce Umum lan Apa sing Kudu Daktindakake?
09 / 24 / 2019
Napa Nomer Lacak Aku Ora Diselarasake kanggo Toko?
10 / 11 / 2019

CJDropshipping Ngewangi Dropshippers Sapa sing pengin Skala Sade menyang USA ing Q4

Tujuan apa wae sing dadi dropshipper yaiku kanthi efektif skala munggah sade amarga tuwuh tuwuh, utamane sajrone wektu lalu lintas gedhe kayata liburan. Nanging, skala operasi sampeyan bisa uga mbukak kesempatan sing langka uga sawetara tantangan unik.

Apa sampeyan wis nimbang pitakon ing ngisor iki sadurunge ngrancang bisnis online? Apa perusahaan sampeyan bisa ngatasi tambah kaleksanan tugas yen bisnis wis dicedhot? Apa sampeyan cukup sumber barang kanggo nggedhekake bisnis sing madep pesenan outpouring? Apa sampeyan isih bisa nyedhiyakake layanan pelanggan kualitas nalika tekan wutah

Iki pitakonan kudu dipikirake ing njaba kothak sadurunge skala munggah sade. Nalika nambah dhasar pelanggan lan katalog produk, njaga layanan pelanggan kanthi tingkat dhuwur uga penting banget. Kepiye cara menehi tekanan sing dhuwur ing tim pemenuhan kanthi kemasan lan pangiriman kanthi cara sing luwih cepet?

Entuk CJDropshipping kanggo pitulung ing telung aspek ing ngisor iki!

1. Stabilitas Facebook Ads Ads

Kanggo pirang-pirang perusahaan sing wis siap kanggo ukuran, bisa nggeser produk kanthi efektif tanpa nambah biaya overhead. Wong-wong sing melu ngganggu, kabeh ngerti yen iklan Facebook minangka cara sing efektif kanggo narik lalu lintas kanggo toko online. Aku percaya yen umume sampeyan wis nemoni masalah kaya ngono Akun Facebook utawa PayPal wis ditutup ora ana sebab utawa alesan sing ora jelas. Dadi ngganggu! Kenging punapa? Bener, ana gandhengane karo informasi ing lembar ekspres. Umume produk sing dikirim saka China menyang Amerika Serikat diwenehi label yen sumber pasokan kasebut saka China, sing bisa nglanggar peraturan utawa kebijakan Facebook utawa PayPal. Nanging yen sampeyan milih cara logistik USPS, masalah kasebut bisa dirampungake kanthi gampang.

2. Rega Diskon Heavily saka Pangiriman

Kanggo dropshippers, Pengiriman bisa uga dadi akeh wektu, lan nggodhekake energi kanggo mbukak toko online utamane nalika bisnis sampeyan surem. Kita krungu kabeh wektu saka dropshippers sing duwe pitakon babagan cara pengiriman, paket pelacak, lan sapiturute. CJDropshipping bisa mbantu nambah pendapatan nalika nggawe skala kanthi menehi diskon sing cukup kanggo pangiriman sampeyan lan nyuda biaya kirim.

Amarga popularitas komoditas China sing akeh tuwuh ing Amerika Serikat, kita bisa nggawe pengiriman paket menyang AS lan seneng nawakake tarif pengiriman sing luar biasa. CJDropshipping bisa mbantu entuk akeh paket pengiriman menyang AS kanthi ngidini sampeyan nggunakake kalkulator pengiriman. Kita duwe layanan menyang AS kanthi USPS lan liya-liyane. Fokus ing USPS lan USPS + dina iki.

Pengiriman saka Warehouse China lan 10-30% OFF karo USPS Pengiriman Shipping saka Warehouse AS lan 10-30% OFF karo USPS + Shipping

Tips babagan USPS +

USPS + yaiku cara sing digunakake CJ kanggo ngirim paket AS kanggo para pelanggan sing milih nyimpen persediaan ing gudang AS kita).

Rega: $ 2.00 - $ 2.50 luwih saka saben pesenan (iki kalebu biaya kiriman akeh saka China menyang AS) Wektu pangiriman: Dina 2-5. Tingkat kiriman: 2-5 dina yaiku 99% Negara sing kasedhiya: USA Tingkat paket sing ora dikirim: 0.01%

Yen sampeyan mutusake kanggo nyimpen persediaan ing gudang AS, kita ngolah pesenan dina sabanjure liwat USPS, lan kaya sing sampeyan ngerteni, ing Dina 5th, kita ndeleng tingkat pangiriman 99.9%. Sing paling penting, kita ora ngisi biaya gudang, ragad panyimpenan, utawa biaya apa wae, rega mung sing kita simpenan yaiku simpenan (sing bakal dikembangke maneh nalika persediaan menyang $ 0), rega produk + Ragad pengiriman USPS +.

- Simpen persediaan kanthi nyelehake 30% minangka simpenan. Kita bakal ngatur kiriman akeh kanggo ngirim persediaan menyang gudang AS. Yen informasi persediaan diunggah menyang platform CJ, sampeyan bisa miwiti nggawe pesenan sing bakal dikirimake ing dina 2-5 dina USPS +. Deposit 30% bakal dadi 100% bali maneh nalika persediaan nolak menyang $ 0. Siji-sijine alesan kenapa kita ngisi iki amarga kita pengin nggawe manawa sampeyan serius babagan adol produk lan ora mung nindakake ing gudang kita kanggo nglumpukake web laba-laba kanggo Halloween ...

- Sampeyan bisa milih nyelehake 100% ing persediaan lan nilai persediaan saben SKU bisa mudhun menyang $ 1,000. Yen sampeyan milih rute iki, takon agen CJ sampeyan kanggo ndeleng apa bisa menehi diskon kanggo dikirim. Alatan sing padha supaya dikirim menyang gudang AS, lan kita bakal ngolah pesenan sampeyan ing dina sabanjure ing AS lan dikirim menyang tangan pelanggan ing dina 2-5.

3. Sumber saka Produk Tren lan Menang

CJ bisa ngasilake produk sing bermutu kanggo bisnis tetes. Langganan kanggo produk kasedhiya lan layanan POD diwenehake kanggo sampeyan kanggo ngisi kabutuhan pelanggan. Siji-klik liwat https://app.cjdropshipping.com/ bisa mbantu sampeyan nggawe postingan produk lan pangolahan order. Nganyarake produk panas sing nyata nyata bisa digayuh, supaya bisa luwih cepet karo tren fashion lan nambah dodolan produk. Kanthi udakara atusan pabrik gotong royong lan gudang AS, sampeyan bisa ngirim macem-macem produk menyang para pelanggan kanthi rega sing murah tanpa menehi warehousing. Kabeh layanan kasebut bisa mbantu ngetrapake bisnis dropshipping sampeyan.

Ora ana keraguan sing CJ Apa sampeyan Jumuah ngadhepi musim puncak mbesuk. Coba Saiki!

CJPacket negara sing kasedhiya kaya ing ngisor iki:https://app.cjdropshipping.com/calculation.html

* Cathetan: Cara pengiriman paling cepet yaiku USPS +, metode pengiriman domestik AS

Facebook Komentar
Andy Chou
Andy Chou
Sampeyan adol - kita ngirim sumber lan kapal kanggo sampeyan!