fbpx
CJDropshipping Ngewangi Dropshippers Sapa sing pengin Skala Sade menyang USA ing Q4
10 / 09 / 2019
Tingkat Komisi Program Afiliasi CJ Ganda kaping pindho kanggo akun lan referensi afiliasi anyar ing wulan 6 ing ngisor iki
10 / 11 / 2019

Napa Nomer Lacak Aku Ora Diselarasake kanggo Toko?

Akeh pelanggan ing dina iki nggambarake nomer pelacakan sing ora nyinkronake menyang toko Shopify kanthi sukses, lan nuwuhake masalah gedhe. Sawise nggawe mriksa lengkap, kita nemokake alesan yaiku platform Shopify wis ngowahi kode API sing mbatesi sampeyan kudu milih Shopify utawa cjdropshipping minangka manajer persediaan produk utawa pesenan sampeyan ora bisa diisi CJ sanajan sampeyan milih CJ minangka. manajer persediaan mengko. Contone, yen sampeyan milih platform pemenuhan liyane kaya Oberlo utawa ora ana sing dipilih khusus, lan sampeyan mutusake kanggo nggawe pesenan ing platform CJ, nomer pelacakan ora bakal disinkronake menyang Shopify amarga owah-owahan kebijakan Shopify sanajan sampeyan milih cjdropshipping minangka manajer persediaan sawise sampeyan ora nemokake informasi nelusuri kanthi sukses.

Warta sing apik yaiku saiki wis ngatasi masalah iki. Kita wis nambah nganyari sing kompatibel karo pihak katelu sing tegese sanajan sampeyan milih platform pihak katelu kaya Oberlo minangka manajer persediaan produk ing wiwitan, kita isih bisa netepi pesenan sampeyan saka toko Shopify lan nomer pelacakan bakal disinkronake menyang Shopify. biyen dadi.

Nanging, cara sing luwih dianjurake yaiku milih cjdropshipping minangka manajer persediaan produk sampeyan ing sistem manajemen Shopify nganggep manawa bakal luwih stabil lan njamin. Ora ana sing bisa mesthekake yen kabeh bakal mlaku kanthi becik. Anggere ana kedadeyan sing ora dikarepke, wong sing mandheg saka Shopify bakal ngalami kerugian gedhe, utamane kanggo para pamula nalika ngadhepi atusan mbalekaken.

Kepiye CJ dadi manajer persediaan?

1. Mlebu sistem manajemen Shopify, banjur klik Product > Inventory, sampeyan bakal bisa ndeleng produk sampeyan ing kene. Sawise ngono, pilihake produk tartamtu amarga sampeyan kudu nyetel persediaan produk.

2. Langsung menyang kaca persediaan produk, temokake bagean manajemen persediaan kaya sing dituduhake bagean. Sampeyan bisa milih cjdropshipping utawa Shopify nanging cjdropshipping disaranake. Kajaba iku, sampeyan bisa uga ngerti ana rong "CJ", CJDropshipping lan cjdropshipping. Cukup nyelehake "CJDropshipping", pilih cjdropshipping, mangga.

3. Karo kabeh rampung, aja lali Simpen utawa apa sing sampeyan lakoni ora muspra.

Apa durung netepake CJ minangka manajer persediaan? Go saiki!

Facebook Komentar