fbpx
Napa Nomer Lacak Aku Ora Diselarasake kanggo Toko?
10 / 11 / 2019
ELITES: Tulung Sampeyan Dadi Elit ing Dropshipping
10 / 16 / 2019

Tingkat Komisi Program Afiliasi CJ Ganda kaping pindho kanggo akun lan referensi afiliasi anyar ing wulan 6 ing ngisor iki

Program Afiliasi CJ darmabakti kanggo mbantu wong-wong sing menehi motivasi kanggo nindakake bisnis ing ngisor. Kanthi akeh mitra afiliasi sing gabung karo kita lan cepet ngembangake bisnis tetes, kita mutusake dobel tingkat komisi saka 1% dadi 2% kanggo pangguna sing anyar pangguna ing wulan 6. Iki tegese sampeyan bisa entuk 2% saka jumlah pesenan sing diwenehake ing CJDropshipping saka referensi anyar kayata siswa utawa kanca sampeyan saiki nalika sampeyan mung bisa entuk 1% penghasilan sadurunge. Kanthi entuk 2% komisi, sampeyan kudu nggawe akun afiliasi CJ anyar lan njaluk referensi anyar.

cathetan

Kesempatan iki mung dianggo kanggo MODEL CJDROPSHIPPING DEFAULT lan MODEL ASAL

Pesenan saka pangguna sing didaftar sadurunge ora bakal diwilang ing kegiatan anyar iki. Sampeyan kudu nggawe akun afiliasi anyar kanggo entuk tarif komisi anyar iki. Pesenan sing diwenehake dening pangguna pangguna sing anyar adhedhasar akun afiliasi anyar sampeyan, sampeyan bisa entuk 2% saka pendapatan pesenan kasebut.

Napa milih Program Afiliasi CJ?

1. Situs khusus

Kita ngidini sampeyan ngganti https://app.cjdropshipping.com menyang domain dhewe kaya https://yourdomain.com ing ngendi sampeyan bisa duwe logo, spanduk, lan produk dhewe. Sampeyan bisa nambah produk sing disenengi.

2. Gampang diwiwiti

Sawise ndhaptar akun program afiliasi, sampeyan mung kudu ngrampungake sawetara setelan banjur ngajak luwih akeh wong sing ndaftar. Kita bakal njupuk kabeh liya.

3. Wutah cepet

Kanthi CJDropshipping berkembang kanthi cepet, ana atusan pangguna anyar sing didaftar saben dina. We have puluhan ewu pesenan saben dina lan nomer tetep nambah.

4. Ora perlu investasi

Kita ora ngisi biaya apa yen sampeyan pengin melu ing program afiliasi CJ. Siji-sijine perkara sing sampeyan butuhake yaiku supaya platform kita ngerti lan ngajar para pamula cara nindakake bisnis dropshipping. Adhedhasar manawa, kabeh wong minangka sing menang.

5. Mbayari apik

Kita bakal mbayar sampeyan 2% saka hasil saka pesenan sing anyar didaftar ing situs web domain sampeyan. Mangkono, wulangan pamula tetes babagan pemula carane duwe akun CJ, kepiye kerja bareng karo kita lan cara adol luwih akeh produk.

Ana papat model sing kudu dipilih. Sing paling pisanan yaiku Model Default sing paling trep. Kapindho, sampeyan bisa njupuk produk sing disenengi sing bakal didhelikake saka situs web lan toko liyane. Ing model Produk Pribadi, sampeyan bisa nyiyapake rega apa wae. Sing luwih dhuwur, tambah dhuwur komisi sampeyan. Produk Single yaiku model katelu ing ngendi sampeyan mung adol siji produk populer ing situs web. Yen sampeyan percaya karo hakim sampeyan babagan produk, sampeyan mung bisa nyelehake produk ing situs web. Ora puas karo kabeh model ing ndhuwur? Priksa Model Asli kaping papat kita! Iki seneng popularitas amarga pangguna bisa nggawe situs web nanging ora kudu milih produk kasebut.

Dropshipping minangka pasar sing akeh. Miturut Forrester Research, ukuran dodolan eceran online bakal $ 370 milyar ing pungkasan taun 2017. Kajaba iku, persen 23 bakal teka saka bisnis tetes, sing nerjemahake dadi $ 85.1 milyar. Ukuran gedhung iki mung kepenak kanggo akeh pengusaha, kalebu wiwitan.
CJDropshipping arep menyang tahap anyar lan kita percaya bisa luwih maju. Mula, kita ngarepake luwih akeh wong bisa melu kita kanggo mbantu wong miwiti bisnis tanpa investasi.

Ayo kerja bareng kanggo entuk impen sing luwih gedhe!

Facebook Komentar