fbpx
ELITES: Tulung Sampeyan Dadi Elit ing Dropshipping
10 / 16 / 2019
Thailand - CJ Liyane Gudang Anyar
10 / 28 / 2019

Cara Gunakake CJ lan Shopmaster kanggo miwiti Dropshipping

CJ saiki minangka salah sawijining supplier saka ShopMaster. ShopMaster uga menehi solusi Capshipping kanggo pelanggan CJ, sing ndhukung titisan saka supplier 20 + menyang eBay, Wish, Shopify WooCommerce lan CJDropShipping. Kanthi nyambungake menyang ShopMaster, sampeyan bisa nggawe sumber, dhaptar, tatanan tempat kanthi gampang lan entuk informasi nelusuri.

Kepiye cara nggunakake Shopmaster lan CJ kanggo miwiti lan tuwuh bisnis tetes?

Saiki, ayo siyap ngerti.

Langkah 1 Sambungake API CJDropShipping.
1. Sampeyan kudu pindhah menyang ShopMaster lan klik Ndhaptar gratis tombol kanggo njaluk akun ShopMaster. Pilih app toko sampeyan

2. Mlebu jeneng samsung lan alamat toko. Pay manungsa waé menyang alamat, aja bola-bali.

3. Bukak setting klik Ngatur Saluran kanggo nyambung toko.

4. klik Setelan> Ngatur Pemasok > Pilih CJ

5. Mlebet CJ> Otoritas> API> Kunci API> Salin

6. Tempelake API KEY ing kothong> Simpen

7. Menyang setting, klik Setelan Droship lan mateni tombol Ordo Otomatis lan Monitor Produk fitur loro iki. Yen fitur urutan otomatis diuripake, ShopMaster bakal menehi tandha pesanan sing duwe nomer pelacak sing dikirim kanthi otomatis. Sampeyan uga bisa isi informasi liyane yen perlu.

Langkah 2 Impor CJ

Ndhuwur kabeh nggawe persiapan lengkap kanggo sampeyan sing nggeser karo ShopMaster. Saiki, sampeyan bisa dhaptar produk CJ menyang toko sampeyan kanggo nggawe macem-macem barang sing bakal adol.

8. Pindhah menyang Sourcing, klik Importer Produk. Pilih produk impor kanthi URL salinan. Pindhah menyang CJ APP, salin link produk banjur tempel ing ShopMaster.

9. klik Dhaptar Impor kanggo ngowahi produk. Sampeyan bisa nyunting informasi produk sadurunge ngimpor menyang toko. Aja lali nyimpen informasi!

10. Impor menyang toko. Ing Dhaptar Impor, milih produk banjur klik Impor kanggo Toko.

Kejabi ngimpor produk kanthi nyalin URL, sampeyan uga bisa milih produk ngimpor kanthi Chrome Extension utawa miturut kategori: https://www.youtube.com/watch?v=DgjBU1g5XY0.

Langkah Pesenan 3

11. Bukak Pesenan> Siap Kapal, golek urutan sing kalebu produk supplier CJDropshipping > klik ing tuku tombol ShopMaster bakal nyelarasake pesenan CJ kanthi otomatis, saben menit 20 toko sampeyan kasambung.

12. Sawise ShopMaster ngimpor pesenan menyang CJDropshipping, sampeyan kudu pindhah menyang CJDropshipping> DropShipping Center> Pesenan sing diimpor, lan tambahake pesenan iki cart banjur konfirmasi pesenan iki ing Cart.

13. Pungkasan, mbayar pesenan iki ing Pesenan DropShipping.

14. Sampeyan bisa ngeklik Rincian sink kanggo nyelarasake rincian urutan lan nomer nelusuri.

Iki video tutorial kanggo sampeyan, klik kene:https://www.youtube.com/watch?v=PMhJ43eURw0

Muga-muga prosedur iki bisa mbantu sampeyan. Pindhah nggunakake CJ lan Shopmaster kanggo tuwuh bisnis dropshipping saiki.

Facebook Komentar