fbpx
Cara Gunakake CJ lan Shopmaster kanggo miwiti Dropshipping
10 / 24 / 2019
telusuran utawa sumber produk miturut gambar
Kepiye Nggolek utawa Sumber Produk dening Gambar ing CJ?
11 / 01 / 2019

Thailand - CJ Liyane Gudang Anyar

CJ ngembangake jangkauan ing saindenging jagad. CJ DropShipping bisnis saiki duwe limang gudang, loro ing China, loro ing AS, siji ing Thailand, ing ngendi kita ngemas lan ngirim akeh barang kanggo pelanggan. Gudang Thailand, sing bisa nyepetake pangembangan Asia Tenggara, bubar dibangun anyar.

Ing rong taun kepungkur, pasar e-commerce lintas lintas wates ing Asia Tenggara wis ditunggu-tunggu. Ali, Tencent, Shopify, E-bay lan raksasa Internet liyane wis investasi ing pasar. Suwe-suwe, Asia Kidul-Wetan wis dadi pasar segara biru sabanjure kanggo para penjual lintas wates.

Miturut statistik, ana negara-negara 11 ing Asia Tenggara, kanthi jumlah penduduk sing luwih saka 600 yuta, jumlah wong sing berpendapatan tengah ing Asia Tenggara wis tekan 55% saka total populasi kanthi 2020, 52% saka populasi sing umur umur 30, lan 350 yuta pangguna Internet, lan proporsi potensial pelanggan gedhe.

Kanthi pangembangan Internet seluler, pangguna ing Asia Tenggara wiwit ngubungi jaringan langsung saka lawang ponsel, sing nyebabake 90% pangguna ing Asia Tenggara konsentrasi ing sisih seluler. Panggunaan internet seluler saya tambah, lan cara pembayaran seluler wis populer. Owah-owahan kasebut bakal nggawa bathi keuntungan gedhe menyang pasar e-commerce.

"E-commerce sing apik, Logistik Pertama", pangembangan industri pangiriman ekspres ing taun-taun kepungkur, uga amarga pembangunan e-mulai. Wong sing bisa ngrampungake masalah logistik, bakal mbangun gudang, bisa ngunjungi pasar Asia Tenggara.

Dadi, ing ngisor iki minangka potongan warta sing apik kanggo sampeyan kabeh. Gudang anyar kita dumunung ing Thailand wis dibangun, inventaris cekap siap kanggo pedagang online. Ya, wong-wong saka Asia Tenggara ora mung bisa menehi pesenan babagan gudang China nanging uga Thailand. Mesthi wae kabijakan persediaan pribadi uga makarya ing Thailand. Bisa mbantu nyepetake wektu pangolahan kanggo para pelanggan Asia lan uga nggedhekake orane tumrap bisnis kanggo sampeyan. Kanthi gudang ing tangan, barang bisa dikirim menyang tangan kanthi cepet lan aman.

Pakaryan mbantu para pelanggan ngirit wektu lan energi sing akeh larang regane lan nggawe kabeh kesepakatan luwih gampang. Kita bakal ngetutake pesenan, mriksa barang, lan ngatur kabeh dokumen pengiriman lan kabeh karya liyane kanggo pelanggan. Saiki, ngimpor saka China dadi gampang lan aman, ayo miwiti saka gudang Thailand. Sampeyan adol, kita sumber lan kapal kanggo sampeyan!

Facebook Komentar