fbpx
Thailand - CJ Liyane Gudang Anyar
10 / 28 / 2019
Kepengin Nambahake Logo kanggo Barang Sampeyan?
11 / 06 / 2019

Kepiye Nggolek utawa Sumber Produk dening Gambar ing CJ?

telusuran utawa sumber produk miturut gambar

Apa sampeyan nganggu carane njlèntrèhake barang sing cocog karo utawa sing pengin ditemokake?

Apa sampeyan krasa frustasi nalika ora bisa nggolek tembung kunci sing cukup umum babagan produk sampeyan, sanajan produk sing padha?

Apa sampeyan nate ngupayakake manawa sampeyan bisa nggoleki apa wae sing dikarepake kanthi nggunakake gambar?

Apa bakal luwih gampang yen sampeyan mung bisa njupuk gambar saka produk kasebut lan digawa menyang situs web CJ kita lan nggunakake gambar kanggo nggoleki sampeyan? Sampeyan ora kudu ngetik apa-apa. Coba njupuk gambar, mula sampeyan bisa njaluk apa sing dikarepake lan sing padha.

Warta Warta

Warta sing apik yaiku kabeh masalah ing ndhuwur wis dirampungake.

The Situs web CJ wis nambah fitur telusuran gambar anyar, sing ngidini para pelanggan nelusuri utawa sumber barang nggunakake gambar tinimbang tembung kunci. Sadurunge, para pelanggan kudu ngetik tembung kunci produke. Raos banget yen para pelanggan ora entuk apa-apa utawa asil sing salah nalika pengin nelusuri utawa sumber sawetara produk sing arep didol. Saiki, ora preduli produk sing sampeyan nemokake ing situs web liyane utawa ketemu sawetara barang sing beruntung sajrone urip sampeyan, mung gambarake, gambar lan telusuran ing situs web CJ. Sistem kita bakal ngerteni apa lan menehi produk sing gegandhengan, sing mung butuh sawetara detik.

Kepiye cara nggunakake gambar?

1. Menyang situs web CJDropshipping, goleki lambang kamera cilik, sing bisa ngunggah gambar produk.

2. Upload gambar produk, lan sampeyan bakal entuk apa sing pengin ditemokake yen CJ wis duwe produk iki. Yen produk ora ana, produk sing padha bakal ditemokake kanggo referensi.

Kepiye cara sumber produk kanthi gambar?

Yen ora bisa nemokake produk sing pengin adol, bukak sumber kasebut ing CJ. Sawise sampeyan ngetik kaca sumber, upload gambar produk, lan bakal nuduhake produk sing padha utawa padha. Sampeyan bisa klik View More kanggo mriksa apa ana produk sing bisa ditampa.

Kanthi fitur gambar iki, para pelanggan bisa kepenak banget amarga sampeyan ora kudu ngetik katrangan produk sing ora dingerteni. Sampeyan mung nyelehake gambar kasebut lan bisa digoleki sing tegese sampeyan bisa nglirwakake alangan basa. Yen sampeyan nemokake produk sing katrangan nganggo basa Thai utawa basa liyane, entek menyang situs web CJ kanggo nggoleki tanpa nggunakake wektu nggunakake alat terjemahan. Iku cukup migunani.

Saiki, nggawa gambar sampeyan, tekan CJ kanggo nggoleki!

Facebook Komentar