fbpx
telusuran utawa sumber produk miturut gambar
Kepiye Nggolek utawa Sumber Produk dening Gambar ing CJ?
11 / 01 / 2019

Kepengin Nambahake Logo kanggo Barang Sampeyan?

Kita ngerti pentinge merek kanggo njaluk pangenalan saka para pelanggan lan supaya bisa nggayuh tujuane, kita menehi solusi branding, multifaceted lan pinter kanggo kabeh kabutuhan. Kita duwe paket adat layanan, sing nyedhiyakake pelanggan sing pengin ngirim pesenan nggunakake paket dhewe sing ngemot logo adat, toko online, lan informasi khusus liyane.

Kanggo nyampurnakake kebutuhan produk pribadi, kabar apik yaiku sampeyan bisa nambah logo sampeyan menyang barang-barang ing aplikasi CJDropshipping. Sampeyan bisa ngrancang produk pribadi kanthi nggunakake alat desain kita- Ukiran Laser. Ukiran yaiku proses ing endi bahan kayata logam, kaca, plastik, lan kayu dipasang karo teks lan desain nganggo alat pemotong berlian. Sing paling penting yaiku ora ana syarat-syarat minimal - sampeyan bisa menehi pesenan.

Penasaran kanggo sinau maneh? Ayo nyilem informasi sing gegandhengan babagan nambahake logo menyang produk.

Bahan

Kanggo nggawe produk kasebut apik lan sampurna, bahan kasebut cocog kanggo syarat cetak. Meh kabeh jinis bahan CJ bisa nyithak logo ing ngisor iki, pandhuane yaiku sawetara conto:

1. Bahan kaya kain flanel, kain sing ora dirajut, kothak kemasan, kantong plastik

Ukuran LOGO kurang saka 20cm * 20cm;

Regane mung $ 0.46 siji.

2. Bahan kaya silikon, plastik, logam, kayu, lsp.

Ukuran LOGO kudu luwih gedhe tinimbang 20cm * 20cm;

Regane mung $ 0.5 siji.

3. Bahan sing angel lan produk kasebut kudu dadi silinder, kaya botol kaca

360- puteran gelar bisa dicithak;

Regane mung $ 0.53 siji.

price

Kepiye rega sing ditrapake? Rumus ing ngisor iki menehi eksposisi rega banget:

Kustomisasi Harga = biaya buruh + ragad daksi + ukuran ukiran + nyandhang lan luh ing mesin

Nanging, sampeyan bisa uga kepingin weruh apa yen aku mung pengin nggawe pesen kanthi volume sithik. Aja kuwatir, kita isih bisa nyukupi kabutuhan.

Ora ana syarat pesenan minimal - sampeyan bisa order sanajan siji produk. Ora ana jumlah pesenan minimal. Saben pesenan penting kanggo kita. Kita bisa nyedhiyani produk sing disesuaikan ora mung kanggo acara massa sing ditondoi kanthi jumlah produk sing luwih gedhe, nanging uga kanggo pelanggan sing pengin tuku produk kanthi jumlah cilik.

Cetakan Flat & Embossing

Ana macem-macem teknik kanggo nyetak logo utawa pesen pariwara ing item sampeyan. Salah sawijining teknik sing ora pati ngerti yaiku embossing, sing nduwe desain stamping ing produk. Pilihan liyane yaiku print rata. Disaranake pelanggan nyedhiyakake piksel asli HD, banjur bakal nuduhake sampeyan ing render sadurunge miwiti cetak. Usaha kita ora bakal diwiwiti nganti sampeyan marem.

Apa sampeyan nganggo print flat utawa embossing, sampeyan ora bakal lunga kanthi bosen! Tim kita bakal nggawe manawa barang sampeyan dadi apik tenan. Kita yakin manawa produk profesional kanthi logo bakal nambah merek sampeyan lan bakal menehi pesaing sampeyan kanggo pesaing sampeyan.

Facebook Komentar