fbpx
Kepengin Nambahake Logo kanggo Barang Sampeyan?
11 / 06 / 2019
Cara Gunakake Sistem Pembekal CJ?
11 / 20 / 2019

Unduh Dropshipping Agreement kanggo eBay, Shopify, Amazon, Lazada, Shopee Dropshippers

Kudu diakoni manawa jebul minangka salah sawijining cara sing paling nguntungake lan gampang entuk bisnis. Saka statistik sing ditampilake ing Google Trends, tetes jebul isih saya kuwat nalika wis pungkasan taun kepungkur, sing uga gumantung marang standar saben platform blanja online kajaba mung regulasi selehake selehake.

Kanggo nggawe bisnis ing ngisor sing sah lan transparan, akeh platform e-commerce kayata eBay, Amazon, Shopify, Lazada, Shopee, lan liya-liyane mbutuhake selehake selehake kanggo ngunggah Dropshipping Agreement utawa Kasepakatan Kasetyan kanggo miwiti bisnis. Kajaba iku, sawetara platform pembayaran online utawa institusi finansial kaya Paypal lan Stripe uga njaluk persetujuan kanggo mbukak akun panampa.

Amarga iki, minangka platform jatuh sing cepet, CJ gelem ngupayakake usaha kanggo nggawe pasar sing mandheg lan sempurno. Wiwit saiki, CJ bakal nyedhiyakake persetujuan kiriman sing diunduh kanggo download kanggo kabeh pangguna sing pangguna lan sing sah sing adol produk utawa pesenan saka CJ.

Ing persetujuan, pangguna bakal diisi kanggo ngisi jeneng, jeneng toko, alamat lan lapangan liyane sing ditrapake amarga gambar sing ditampilake kanggo mesthekake sampeyan dhewe. Sampeyan uga kudu dicathet yen tanggal efektif yaiku dina nalika nggawe akun CJ sampeyan.

Sing paling penting yaiku Kesepakatan bakal ditrapake sawise dirampungake segel resmi CJ. Sampeyan kudu ngubungi agen sampeyan kanggo dokumen kanthi segel kanggo validasi kasebut. Sembarang persetujuan bakal bener tanpa segel utawa diciptakake mitra dudu CJ.

Kanggo perbaikan lingkungan tetes sing luwih apik, kita kepengin melu kabeh kekuwatane. Kita uga ngarep-arep akeh selehake sing nyambut gawe bebarengan.
Klik kene kanggo ngundhuh:

Facebook Komentar