fbpx
Unduh Dropshipping Agreement kanggo eBay, Shopify, Amazon, Lazada, Shopee Dropshippers
11 / 13 / 2019
Kepiye Keuntungan ing Kiriman (COD) ing Thailand?
11 / 21 / 2019

Cara Gunakake Sistem Pembekal CJ?

Potongan warta apik kanggo sampeyan! Kita ngluncurake sistem pemasok anyar ing CJ APP sing mung mbayar biaya pengiriman lan komisi. Yen sampeyan duwe produk kanthi saluran persediaan sing stabil lan pengin nggawe kerjasama jangka panjang karo kita, sampeyan bisa ngirim menyang gudang CJ. CJ bakal mbantu sampeyan adol persediaan kanthi atusan ewu pengecer ing saindenging jagad. CJ bisa nulungi sampeyan adol produk ing saindenging jagad.

Kepiye langkah-langkah kasebut bisa ditindakake ing CJDropshipping?

Bab 1 - Ndhaptar / Mlebu ing Platform Supplier

1.1 Klik ing "Registe" tombol sawise mbukak kaca web.

Mangga isi jeneng pangguna, negara, email, lan sandhi. Priksa Persetujuan Supplier banjur klik "Sabanjure" (lapangan sing dibutuhake karo *).

1.2 Sawise ngetik kaca informasi, pilih jinis akun minangka perusahaan utawa individu.

1.3 Isi jeneng perusahaan, entitas legal lan lembaga sing sah nomer telpon.

1.4 Banjur upload foto saka ID pribadi lan lisensi bisnis. Klik ing "Kirim" tombol.

Sawise ngeklik "Kirim audit" tombol, sistem bakal nuduhake manawa audit wis dikirim kanthi sukses. Asil audit bakal dikirim menyang kothak layang sing diisi pangguna. Mangga priksa email ing wektu.

Bab 2 - Produk

2.1 Mangga pilih catagory kanggo produk.

2.2 Tambah rincian produk.

Ing pojok sisih ndhuwur, nambah informasi varian produk kayata warna, ukuran, lsp.

Klik ing "+"Tombol ing sudhut kiwa ngisor kanggo nambah varian (tambah atribut variabel ing editor kumpulan sadurunge langkah iki).

Klik "set volume"Kumpulan kanggo nyetel sifat produk, kayata bobot, rega, dawa, jembar, lsp. Sampeyan bisa milih siji utawa luwih varian ing langkah iki.

Sawise informasi ing ndhuwur dikirim, status produk bakal dadi persetujuan ditundha, lan mung bakal diterbitake sawise lulus persetujuan.

Klik "Ngirim": Produk lagi ditliti. Sampeyan bisa ninggalake pesen yen sampeyan duwe panjaluk khusus.

Dhaptar Produk 2.3

Sawise prodhuk dikirim, status kasebut "Reviewing", sampeyan bisa ndeleng status produk sing dikirim ing kene.

Bab 3 - Logistics

Ana 3 status pambayaran kirim:

Kanggo dibayar: nunggu pembayaran karo iket

Nyemak: kita mriksa sistem

Ing disetujoni: kita nampa pambayaran lan paket sampeyan

3.1 Pilih gudang sing cocog lan Klik "Panjalukan kirim" tombol.

Lan klik "nambah paket" sampeyan uga bisa milih gudang sing pengin dipilih

3.2 Kanggo ngrampungake informasi paket, klik "nambah paket”Kanggo milih produk sing diunggah menyang dhaptar sadurunge. Sampeyan bisa ndeleng produk ing kene lan nambah jumlah karo produk banjur klik "sabanjure".

Sawise nganyari, ketik nomer ranging sadurunge sadurunge nampa paket kasebut.

3.3 Yen sampeyan upload, pilih "Njaluk paket Manajemen". Sampeyan bisa milih "Download Batch" kanggo njupuk dokumen PDF lan kelet ing produk banjur dikirim menyang gudang kita.

Klik "Nambah nomer ranging" kanggo upload nomer ranging kanggo kiriman menyang gudang kita lan entuk informasi nelusuri.

Ing kene sampeyan bisa mriksa informasi pelacakan ing papan iki.

ana rong jinis status saka sampeyan paket: Ngenteni tondo asto lan Ditampa.

Ngenteni mlebu: kita isih ngenteni tekane paket ing dalan.

Ditampa: kita wis nampa paket.

Bab 4 - Inventori

4.1 Klik Inventori> Rekam kanggo mriksa rekor persediaan produk karo SKU produk.

Lan sampeyan bisa nggoleki status persediaan lan inventori isih dening SKU.

Sampeyan uga bisa ngeset "Nilai peringatan" karo persediaan. Yen nilainya luwih murah, bakal ngirim pesen peringatan marang sampeyan, sing mbutuhake ngirim luwih akeh produk menyang gudang kita.

Bab 5 - Keuangan

Pengunduran perusahaan: cathetan jumlah total.

Deteksi potongan: cathetan potongan akun sampeyan.

Anak perusahaan beku: cathetan jumlah beku ing akun.

Rincian mbalekaken: rekaman pambayaran maneh kanggo pelanggan.

Detail pemukiman: jumlah cathetan pesenan sing wis rampung.

Rekaman tagihan: riwayat sejarah tagihan ing CJ Dropshipping.

Sampeyan bisa ndeleng jumlah total, komisi total, total pendapatan nyata.

Bab 6 - Layanan Pelanggan

6.1 Klik kanggo ngobrol karo Staff customer service online lan sampeyan bisa atur wangsulan kanthi cepet kanggo ngobrol sing efisien.

Iki minangka papan sing bisa nambah "Reply cepet" sampeyan bisa nambah ukara sing gampang dibales.

Bab 7 - Pilih Cithakan

Pemasok bisa ngeset logo lan spanduk ing kene kanthi gampang.

Pilih PC utawa template mobile, banjur pilih toko nyambung karo CJ.

Unggah logo toko lan spanduk toko kanggo nyetel toko pribadi.

Yaiku babagan masalah umum Sistem Pembekal CJ. Yen sampeyan duwe pitakon liyane nalika ngoperasikake sistem kasebut, aja ragu-ragu kanggo hubungi kita. Kita ngarep-arep kerja sama karo sampeyan lan mbantu bisnis ing luar negeri luwih makmur. Kita bakal tetep nganyari sistem kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

Facebook Komentar
Julie Zhu
Julie Zhu
Sampeyan adol-sumber lan dikirim menyang sampeyan!