fbpx
Unduh Dropshipping Agreement kanggo eBay, Shopify, Amazon, Lazada, Shopee Dropshippers
11 / 13 / 2019
Kepiye Keuntungan ing Kiriman (COD) ing Thailand?
11 / 21 / 2019

Cara Gunakake Sistem Pembekal CJ?

Potongan warta apik kanggo sampeyan! Kita ngluncurake sistem pemasok anyar ing CJ APP sing mung mbayar biaya pengiriman lan komisi. Yen sampeyan duwe produk kanthi saluran persediaan sing stabil lan pengin nggawe kerjasama jangka panjang karo kita, sampeyan bisa ngirim menyang gudang CJ. CJ bakal mbantu sampeyan adol persediaan kanthi atusan ewu pengecer ing saindenging jagad. CJ bisa nulungi sampeyan adol produk ing saindenging jagad.

Kepiye langkah-langkah kasebut bisa ditindakake ing CJDropshipping?

Bab 1 - Mlebu menyang Sistem Platform Supplier

1.1 Ketik alamat situs web.

Klik tombol registrasi sawise mbukak kaca web.

Kaca registrasi bakal pop, mangga isi jeneng pangguna, negara, email, lan sandhi. Priksa Setuju kanggo Persetujuan Supplier banjur klik "Sabanjure”(Kolom wajib karo *).

Informasi Tambahan 1.2

Sawise ngetik kaca informasi, pilih perusahaan utawa individu.

Isi jeneng perusahaan, entitas legal lan nomer telpon entitas legal.

Banjur upload foto saka ID wong sah lan lisensi bisnis. Klik "Kirim"Tombol.

1.3 Review

Sawise ngeklik "kirim audit"Tombol, sistem bakal nuduhake manawa audit wis dikirim kanthi sukses. Asil audit bakal dikirim menyang kothak layang sing diisi pangguna. Mangga priksa email ing wektu.

Bab 2 - Produk

1.1 Tambah produk

Pisanan, pilih pilih katalog kanggo produk kasebut.

1.2 Tambah rincian produk.

Sampeyan bisa ngisi informasi kasebut adhedhasar rincian produk.

1.3 Tambah gambar. URL lan gambar lokal kasedhiya.

Ngedit 1.4 Batch

Ing pojok sisih ndhuwur ndhuwur, pilih informasi variabel produk kayata warna, ukuran, lsp.

Klik "+"Tombol ing sudhut kiwa ngisor kanggo nambah varian (tambah atribut variabel ing kumpulan kumpulan sadurunge langkah iki).

Klik "set volume"Kumpulan kanggo nyetel sifat produk, kayata bobot, rega, dawa, jembar, lsp. Sampeyan bisa milih siji utawa luwih varian ing langkah iki.

1.5 jeneng Cina: Paling ora telung tembung kunci kudu diisi.

Sawise informasi ing ndhuwur dikirim, produk bakal dadi negara sing wis ditundha persetujuan, lan mung bakal dilebokake ing rak sawise lulus persetujuan.

Klik "ngirim”: Produk lagi ditliti. Sampeyan bisa ninggalake pesen yen sampeyan duwe panjaluk khusus.

Dhaptar Produk 2.1

Sawise produk dikirim, status yaiku "reviewing”, Sampeyan bisa ndeleng status produk sing dikirim ing kene.

Bab 3 - Logistics

Pembayaran Pengiriman 1.1

Modul manajemen pamindhahan transportasi bisa mriksa status pambayaran, sing dipérang dadi telung negara:Kanggo dibayar","Nyemak"Lan"Ing disetujoni".

Kanggo dibayar: Sawise nampa paket, staf CJ bakal ngetung barang terakhir lan menehi tagihan kasebut.

Reviewing: Mbayar mriksa maneh.

Ing disetujoni: Pesenan sing disetujoni bakal dikirim menyang gudang ing Thailand sanalika bisa.

Panjaluk Pengiriman 2.1

Pilih gudang sing gegandhengan banjur klik "miwiti panjalukan paket"Tombol.

Kanggo ngrampungake informasi paket, klik "Telusuri telusuran barang”Kanggo milih produk sing diunggah menyang dhaptar sadurunge.

Sawise pilihan wis rampung, isi isine asal saka paket banjur pilih apa CJ dibutuhake kanggo ngetrapake kiriman kanggo pangguna. Yen ya, paket kasebut kudu dikirim menyang gudang CJ YIWU dhisik. .

Yen ora, pangguna bakal ngirim paket menyang gudang CJ Thailand kanthi awake dhewe, lan gudang bakal disiapake kanggo nampa.

Yen pilihan lengkap, klik "ngirim"Tombol.

Sawise kiriman, klik "manajemen panjalukan transportasi", supplier bisa njaluk nomer paket (digawe dening sistem), klik "download batch", cetak file PDF nomer batch iki, lan tempel ing saben produk. Yen ora ana label CJ bakal menehi label barang lan ngisi biaya layanan label.

Klik "Ketik nomer nelusuri"(PS: mung klik"download batch" karo "Ketik nomer nelusuri"Tombol bakal muncul) kanggo ngisi jeneng perusahaan logistik, nomer pelacakan lan wektu pangiriman.

Pengangkutan 3.1

Ing modul iki, sampeyan bisa mriksa informasi logistik ing paket kasebut, "kanggo nampa"Lan"ditampa".

Ditampa: ing barang isih transit.

Ditampa: gudang kasebut wis entuk barang.

Bab 4 - Inventori

1.1 Rekam

Klik kanggo cathetan cathetan persediaan.

Dhaptar imbuhan 2.1

Sampeyan bisa nggoleki persediaan barang kasebut kanthi cara SKU. Klik "+”Kanggo ndeleng rincian bocah SKU.

Bab 5 - Keuangan

Dompet 1.1

Keuangan dipérang dadi papat bagean: imbangan dompet saiki, jumlah mundur, jumlah mundur lan jumlah beku.

Imbangan dompet saiki: jumlah mundur beku total jumlah

Jumlah mundur: jumlah dhuwit sing digambar

Jumlah mundur: jumlah total mundur

Jumlah beku: Kalebu jumlah beku pesenan lan jumlah beku ing akun.

Klik "mundur kanggo narik jumlah ing akun kasebut, banjur klik "cathetan mundur total kanggo ndeleng cathetan mundur total.

Pendhaftaran 2.1

Ing manajemen pendapatan, supplier bisa ndeleng jumlah, jumlah komisi, jumlah total pendapatan, statistik penjualan lan rincian penjualan.

3.1 Priksa

Pemasok bisa milih tanggal menyang tagihan ekspor, utawa ketik nomer serial pambayaran kanggo nggoleki tagihan kasebut.

Bab 6 - Layanan Pelanggan

1.1 Klik kanggo ngobrol karo staf layanan pelanggan kanthi online lan sampeyan bisa nyetel balesan cepet kanggo obrolan sing efisien.

Bab 7 - Pilih Cithakan


1.1 Pemasok bisa nyetel logo lan spandhane dhewe ing kene.

Kaping pisanan, pilih PC utawa template mobile. Banjur pilih toko sing nyambung karo CJ. Upload logo toko lan spanduk toko kanggo nyetel toko pribadi sampeyan.

Yaiku babagan masalah umum Sistem Pembekal CJ. Yen sampeyan duwe pitakon liyane nalika ngoperasikake sistem kasebut, aja ragu-ragu kanggo hubungi kita. Kita ngarep-arep kerja sama karo sampeyan lan mbantu bisnis ing luar negeri luwih makmur. Kita bakal tetep nganyari sistem kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

Facebook Komentar