fbpx
Ora perlu Nggawe Listing Product ing Toko Panjenengan - Mung Gunakake Feature Sambungan CJ Otomatis
11 / 26 / 2019
CJPacket —— Solusi Apik kanggo Bisnis Dropshipping nalika Mangsa Puncak
12 / 09 / 2019

Fitur Listing Pukal kasedhiya Saiki!

Kanggo nyedhiyakake layanan sing sampurna mesthi dadi tujuan kita nanging uga tujuan kabeh perusahaan e-commerce. Salah sawijining standar layanan sing apik yaiku supaya bisa digunakake kanggo pangguna. Kanggo kabeh sandal gulung, bakal kalebu penake sambungan, dhaptar, pesenan, kiriman lan layanan sawise-sale, lsp.

Kanggo suwene suwe, kita ngerti manawa akeh pangguna sing nemokake cara kanggo dhaptar barang ing toko sing akeh. Tim kita uga mikir kudu dianggep lan gelem nanggapi panjaluk kasebut. Mulane, saiki bisa ngumumake manawa fitur dhaptar akeh saiki.

Ing kene kita bakal njlentrehake langkah-langkah dhaptar akeh:

Langkah 1: Pilih produk sing pengin adol saka asil telusuran utawa kategori, banjur klik 'Tambah anane', banjur bakal ditampilake ing tombol' Queue '.

Langkah 2: Klik 'saiki'kanggo mriksa lan pilih produk sing sampeyan arep dhaptar.

Langkah 3: Klik 'Listing Akeh'kanggo ngeset aturan rega kanggo produk sampeyan. Sampeyan bisa ngeset rega tetep kanggo kabeh produk sing dipilih, utawa nyetel cara multiplier utawa markup, banjur klik 'konfirmasi'kanggo ndeleng rega sampeyan.

Langkah 4: Klik 'Miwiti Listing'kanggo milih cara nyimpen, kategori lan pengiriman kanggo barang kasebut. Sawise 'Konfirmasi', sampeyan bakal bisa ndeleng status dhaptar barang kasebut ing tab 'On Listing'.

Langkah 5: Sawise dhaptar rampung, kabeh barang bakal katon ing sangisoring 'Kadhaptar'tab. Ing kene sampeyan bisa ndeleng jeneng produk, SKU, rega lan metode kirim sing sampeyan pilih.

Kita kudu njlentrehake manawa fitur dhaptar akeh mung kasedhiya kanggo toko Shopify saiki. Sadurunge dhaptar, sampeyan isih kudu konfirmasi manawa kabeh tugas ing 'On Listing' wis rampung.

Muga-muga kanthi tulus ngerteni fitur anyar iki bakal nggawe bisnis sing luwih gampang.

Facebook Komentar