fbpx
Negara-negara 10 Ndhuwur Gunakake Awis Layanan Kiriman
11 / 23 / 2019
Fitur Listing Pukal kasedhiya Saiki!
11 / 26 / 2019

Ora perlu Nggawe Listing Product ing Toko Panjenengan - Mung Gunakake Feature Sambungan CJ Otomatis

Sambungake produk ngidini data mili saka Produk ing CJ menyang toko sampeyan supaya produk sampeyan dianyari nganggo katrangan lan informasi penting liyane. Sing paling penting yaiku sampeyan ora kudu mriksa dhaptar produk ing toko sampeyan. Siji Produk ing toko sampeyan bisa nyambung karo CJ kanthi pirang-pirang cara.

Kepiye Cara Sambungake Produk ing CJ?

Ana cara 2 kanggo ngubungake produk menyang CJ:

  1. Sambungan otomatis
  2. Sambungan Sourcing

Sambungan otomatis (Disaranake)

Langkah 1: sambungan-Sambungan otomatis- Pilih nyimpen sampeyan wis sah

Langkah 2.1: Sync - Pilih produk sampeyan pengin nyambungake - Cocokake - konfirmasi - Pin - Sambungake

PS: Yen jeneng produk sampeyan cocog karo produk CJ, Klik "Pertandhingan" minangka cara paling cepet kanggo njupuk kabeh informasi produk saka CJ. Nanging kadhangkala ora bisa mlaku. Dadi, disaranake sampeyan nggunakake 'image search' kanggo nyambung. Ing ngisor iki minangka langkah Sambungan Otomatis. Kene kita lunga.

Langkah 2.2: Klik Telusuri IMG - Pin- Pilih produk sing pengin ing CJ lan Sambungake

Cathetan: Aja lali PIN produk sampeyan. Yen sampeyan lali, sistem kasebut bakal menehi tip kanggo sampeyan lan sampeyan bisa nerusake langkah sabanjure.

Langkah 3: Pilih produk uga CJ lan toko sampeyan, bisa uga kanthi rega utawa rega sing padha luwih murah tinimbang toko sampeyan. Sambungake banjur klik siji. Banjur pilih Cara Pengiriman banjur konfirmasi.

PS: Cara kiriman ing kene ora ateges sampeyan mung bisa nggunakake cara kirim sing sampeyan pilih ing kene. Sampeyan bisa ngowahi cara pangiriman ing toko sawise sambungan.

Langkah 4: Sawise sambungan, sampeyan bisa pindhah sambungan kanggo mesthekake yen produk wis disambungake persis.

Sampeyan bisa nggunakake sambungan sumber yen pengin nyambung sukses produk ing CJ.

Sambungan Sourcing

Sisih kiwa yaiku produk saka sumber, sisih tengen yaiku produk saka toko sampeyan. Langkah-langkah meh padha karo sambungan otomatis.

Langkah 1: Pilih toko-Sync

Langkah 2: Telusuri produk kanthi jeneng produk ing toko lan CJ. Pilih produk CJ lan produk sing padha ing toko sing pengin disambungake. Pin-Sambungake

Langkah 3: Pilih varian sing kasedhiya ing produk sumber, sampeyan bisa nyambungake produk karo sawetara varian kanggo produk toko sampeyan. Pilih Cara Pengiriman lan konfirmasi.

Langkah 4: Priksa lan priksa manawa sambungan sampeyan sukses.

Ing ndhuwur yaiku babagan carane nyambungake produk toko karo CJ. Muga-muga sambungan antara produk toko sampeyan lan CJ bakal entuk luwih kepenak kanggo sampeyan lan mbantu ngembangake karier kemajuan. CJ mesthi menehi produk apik lan layanan sing sampurna kanggo sampeyan.

Facebook Komentar