fbpx
Fitur Listing Pukal kasedhiya Saiki!
11 / 26 / 2019
Layanan Foto Fotografi lan Video Saiki
12 / 12 / 2019

CJPacket —— Solusi Apik kanggo Bisnis Dropshipping nalika Mangsa Puncak

Minangka kabeh sing ngerteni kliwat, musim puncak belanja online asring ditindakake ing Q4. Dina Jumuah Ireng, Lebaran, Thanksgiving Day lan Dina Natal kabeh bakal dirayakake ing wektu kasebut. Nanging siji masalah serius mesthi bakal entuk perhatian kita -wektu pangiriman. Akeh paket sing digawe maneh ing gudang utawa kantor pos, saéngga wektu pangiriman ora bisa dijamin kaya sadurunge lan informasi pelacakan bisa uga ora dianyari kanthi tepat. Sajrone musim puncak, CJPacket bakal dadi solusi sing apik kanggo bisnis tetes sampeyan.

Kanggo menehi sampeyan pengalaman sing luwih apik ing CJ, kita nganyarke layanan pengiriman. Kita wis entuk persetujuan karo maskapai lan perusahaan transportasi. Paket CJPacket bakal dikirim karo pesawat lan truk khusus, sing bakal nyepetake wektu pangiriman. Utamane kanggo barang biasa liwat 285g, kira-kira wektu pangiriman bakal dina 5-7, luwih cepet tinimbang cara pengiriman liyane kaya ePacket.

Kanggo pelanggan sing berkualitas, sing duwe pesenan kanthi stabil lan akeh saben dina, kita bakal nimbang pra-stock produk sing menang ing gudang AS. Kanthi persediaan cukup, kita mung bisa njaga wektu pengiriman. Yen kita duwe persediaan ing gudang AS, barang kasebut malah bisa dikirim ing dina 3. Iku jenis seneng layanan USPS + kanthi rega CJPacket. Deleng gambar ing ngisor iki sing nuduhake wektu pangiriman CJPacket ing dina 8.

Nalika nyedhaki Taun Anyar Cina, akeh pabrik sing bakal duwe preian 1 wulan lan ora bisa nggawe produksi mung sak suwene barang. Amarga iku, uga menehi saran pelanggan tuku persediaan pribadi ing gudang kita ing China utawa AS. Sampeyan kudu mbayar produk sing sampeyan pengin nyedhiyakake luwih awal. Sawise pelanggan menehi pesenan, sistem kita bakal takon kanthi otomatis yen sampeyan pengin potongan sajrone pembayaran. Banjur bakal dikirim langsung saka gudang kita, sing bakal nyuda wektu proses rata-rata.

Truck dirampok, barang sing dirampas dening adat, badai salju ing Amérika Lor, kita wis ngalami tantangan ing wektu pengiriman. Nanging kita uga nyempurnakake layanan supaya luwih gampang nggawe tetes.

Facebook Komentar