fbpx
CJPacket —— Solusi Apik kanggo Bisnis Dropshipping nalika Mangsa Puncak
12 / 09 / 2019
Payssion - Cara Pembayaran Paling populer sing kasedhiya ing CJ Saiki
12 / 17 / 2019

Layanan Foto Fotografi lan Video Saiki

Apa sampeyan pengin njupuk foto lan video produk sing apik kanggo pemasaran produk toko sampeyan?

Minangka kabeh sumurup dropshippers manawa fotografi produk lan video minangka salah sawijining bagean sing paling penting kanggo ngembangake bisnis sampeyan.

Dadi, ana warta apik!

Fitur sing dianyari-Video lan motret Fotografi pungkasane online, sing setya menehi layanan kanggo njupuk video lan gambar produk sing dibutuhake para pelanggan.

Sampeyan mung kudu klik kanca ing videos.cjdropshipping lan wenehi juru foto CJ kabeh syarat lan kabutuhan. Sing konsultasi siji-siji ing ruangan ngobrol, supaya bisa ngerti isi syarat luwih gampang lan nggawe video utawa fotografi produk sampeyan luwih apik. Pungkasan, nggawe produk sampeyan bakal narik kawigaten karo calon pelanggan.

Miturut kabutuhan, kita bakal menehi sampeyan rega cukup. Lan yen sampeyan nampa rega sing dipetik, mula bisnis mula. Regane gumantung saka produk sing pengin dijupuk. Boundings kalebu:

Rega Product = Biaya Produk + Biaya Buruh Noto + Biaya Ngoptimalake

Saiki, ayo goleki Layanan iki

Yen sampeyan duwe fotografi njupuk gambar, sampeyan bisa ngrujuk ing langkah-langkah ing ngisor iki:

langkah 1: Hubungi Fotografer CJ supaya bisa ngomong babagan produk lan rega lan kita bakal nggawe kutipan sing cocog miturut produk. Iki mbantu kita mangertos kebutuhan kanthi lengkap, lan nyepetake kemajuan njupuk miturut kabutuhan.

langkah 2: sawise pembayaran, kita bakal miwiti njupuk. Proses njupuk fotografi butuh dina bisnis 3-7. Video Proses motret mbutuhake dina bisnis 5-10.

langkah 3: Sawise proses njupuk, sampeyan bakal nampa Fotografi utawa video sing dikirim liwat email utawa cara liyane. Yen ana musuhan, sampeyan uga bisa ngobrol karo fotografer babagan rincian kasebut.

Video lan fotografi duwe potensial supaya bisa nggawe langkah pungkasan lan tuku produk sampeyan. Yen sampeyan ora rumangsa kepenak babagan gambar produk lan video, aja ragu-ragu kanggo hubungi fotografer.

Facebook Komentar