fbpx
Payssion - Cara Pembayaran Paling populer sing kasedhiya ing CJ Saiki
12 / 17 / 2019
Kepiye Ngurangi Efek Taun Anyar Cina kanggo Bisnis Dropshipping Sampeyan?
12 / 26 / 2019

Solusi Nomer Pajak sing dibutuhake kanggo Parcels menyang Brazil

Amarga syarat ing Brazil Correios, kabeh bingkisan bisa dikirim menyang Brasil mung sawise ngisi nomer pajak dhisik. Kanggo netepi pesenan kasebut, kita kudu nyinkronake pesenan karo nomer pajak.

Aku krungu saka sawetara pelanggan yen ora ana bagean kanggo ngisi nomer pajak ing toko Shopify lan Shopify ora nambah. Amarga iku, kita menehi solusi iki kanggo kiriman bungkusan kanthi sukses.

Nalika para pelanggan nggawe pesenan, sampeyan bisa ngomong supaya isi nomer pajak ing Company lapangan. Banjur pesenan sampeyan bisa diselarasake menyang CJ biasane karo ID pajak.

Sawetara sampeyan bisa ngatur kaca cart lan bakal nuduhake CPF tinimbang Company minangka gambar sing dituduhake. Sampeyan uga bisa kanggo nyinkronake informasi kasebut sawise isi lapangan kasebut.

Kita sinau manawa ana rong jinis Nomer Pajak: CPF kanggo para pembayar pajak lan CNPJ kanggo perusahaan. Format sing cocog yaiku: 000.000.000-00 lan 00.000.000 / 0000-00, sing biasane bisa dikenali biasane.

Facebook Komentar