fbpx
Solusi Nomer Pajak sing dibutuhake kanggo Parcels menyang Brazil
12 / 24 / 2019
Kepiye Nggawe Bisnis sampeyan karo CJ COD?
01 / 02 / 2020

Kepiye Ngurangi Efek Taun Anyar Cina kanggo Bisnis Dropshipping Sampeyan?

Taun Anyar Cina, uga diarani minangka Festival Spring, minangka liburan penting kanggo wong-wong Tionghoa kanggo nglampahi wektu karo kulawargane lan kanca-kanca, kaya Day Natal. Uga ateges meh kabeh buruh bakal mulih bareng ngrameke preian khusus iki.

Chinses Taun Anyar 2020 bakal dileksanakake dina Setu, 25 Januari 2020. Saka tanggal 22 Jan nganti kaping 29, barang-barang gudang kita bakal mandheg 8 dina, saengga kabeh pengiriman ing China bakal mandheg sajrone wektu kasebut. Yen sampeyan sumber saka China, mesthine ora ana sing ditindakake lan ora ana manufaktur.

Apa efek sing bakal ditindakake ing Taun Anyar Cina?

Sepisanan, wiwit tanggal 1 Januari, akeh pemasok bakal mungkasi manufaktur lan nrima pesenan ing sawetara minggu sing bakal teka ing preinan. Mula, pesenan sadurunge tanggal bisa uga ditundha, utamane pesenan sajrone minggu Taun Anyar Cina.

Kaping pindho, sanajan para pemasok wis ngasilake luwih dhisik kanggo urutan ing ngisor iki, ora bakal ana cara pengiriman sajrone liburan kasebut. Dadi ora bisa nuntut pesenan, dheweke uga ora kena di-demok.

Sing kaping telu, perusahaan barang angkutan bakal njupuk liburan. Dadi bingkisan kasebut bakal duwe wektu tundha nglacak utawa njaluk mbalekaken utawa mbayar ulang.

Pungkasane, agen lan layanan pelanggan bisa uga ora menehi jawaban sing cocog kanggo pitakonan sampeyan, kalebu masalah produk, aplikasi, pesenan.

Apa sing bakal ditangani masalah kasebut?

Ngatasi masalah kasebut, solusi sing bisa ditindakake yaiku nutup toko kanggo minggu iki. Utawa sampeyan bisa uga ngirim woro-woro menyang pelanggan manawa sampeyan ora bisa nampa pesenan sakcepete. Malah sampeyan kudu ngaso iklan Facebook utawa Google. Nanging ora ana sing kudu ditindakake amarga ora mung mempengaruhi bisnis sampeyan, malah wedi karo pelanggan.

Apa sing bisa diwenehake CJ sajrone periode kasebut?

Kanggo CJDropshipping, salah sawijining kauntungan kompetitif yaiku barang-barang gudang ing luar negeri. Bayangake yen pasangan sampeyan kudu nundha usahane amarga kekurangan saham nalika Taun Anyar Cina, sampeyan duwe produk sampeyan menang ing papan perlindungan kita. Apa penake sing bisa ditindakake!

Sing kudu dingerteni yaiku staf kita ing AS lan gudang AS isih bakal tugas. Tegese, yen produk wis lungguh ing gudang AS; menit sampeyan nggawe pesenan, kita bisa diproses dina utawa dina sateruse. Lan bakal dikirim menyang pelanggan liwat USPS kelas utawa mail prioritas ing 2-5 dina.

Dadi, carane nyedhiyakake produk sampeyan ing gudang ing luar negeri?

Saiki, sampeyan duwe cara kanggo nggunakake gudang manca.

Sampeyan bisa mbayar produk sing dikarepake luwih dhisik kanggo nyedhiyakake saham lan kita bakal tuku lan dikirimake sampeyan menyang gudang AS. Sampeyan mung kudu mbayar biaya pengiriman yen sampeyan duwe proses kanggo diproses.

Kabar apik yaiku MOQ siji produk nyelehake mudhun pcs 250 saka 500 pcs, or ing jumlah total kanggo $ 1500 saka $ 3000 wiwit saiki menyang Taun Anyar Cina.

Apa sing paling penting sampeyan ora kudu mbayar biaya loading, biaya gudang, biaya panyimpenan. Kita bakal ngirim produk kanthi cara paling cepet menyang gudang ing luar negeri.

* Wigati: nilai persediaan iki bisa dirundingake ing macem-macem kahanan, bukak langsung karo agen CJ sampeyan.

Kaluwihan nggunakake persediaan pribadi ing gudang AS uga kalebu:

Persediaan cukup kanggo barang sing adol panas sampeyan sanajan produsen lagi liburan;
Paket sing bakal dikirim kanthi tepat wektu dening USPS sajrone CNY;
Ngindhari bungkus sing macet ing adat Cina sajrone CNY;
Asuransi / perlindungan pangiriman saka China menyang AS lan uga kanggo saham sing ditahan ing gudang!

Atas nama CJ dropshipping, kita pengin ngucapake matur nuwun marang dhukungan lan pangerten sing wis suwe. Muga-muga bisnis Dropshipping sampeyan lancar sajrone Taun Anyar Cina. Salam kanggo sampeyan lan kulawarga!

Facebook Komentar