fbpx
Kepiye Ngurangi Efek Taun Anyar Cina kanggo Bisnis Dropshipping Sampeyan?
12 / 26 / 2019
Cara Gunakake CJ APP ing Shopify kanggo Gampang Dropshipping
01 / 09 / 2020

Kepiye Nggawe Bisnis sampeyan karo CJ COD?

Ing sawetara negara, Awis ing Pangiriman (COD) isih dadi pilihan umum kanggo para pelanggan nalika blanja kanthi online. Bakal njaga dheweke saka kahanan sing canggih-dhuwit sing dijupuk tanpa produk. Mulane, akeh sing adol, utamane ing Asia Tenggara, bakal ngerti COD minangka cara pembayaran sing populer.

Bubar, miwiti bisnis ing Thailand lan nyetel gudang. Kita dikandhani COD bisa ngetrapake biaya lan ngirit wektu kanggo ngolah kertu kredit. Lan sawetara toko bakal menehi diskon yen mbayar kanthi awis. Mula, CJ ngembangake program kanggo para penjual COD kanggo nyukupi kebutuhane.

Mangkene pandhuan babagan cara nggunakake situs web COD:

langkah 1: Mlebu nganggo akun CJ sampeyan, utawa ndhaptar siji anyar. Banjur, kita bakal ngliwati dheweke.

Langkah 2: Pilih produk sing pengin didol ing Pasar lan nyimpen gambar ing kaca produk kanggo promosi.

Langkah 3: Kirimi link chatting nganggo foto menyang platform sosial kaya iklan Facebook, Instagram, Pinterest utawa situs web pribadi. Sawise ngetik jeneng lan email, para pelanggan bisa ngrembug babagan produk kasebut langsung karo sampeyan ing chatroom;

Langkah 4: Sawise pesenan wis diselehake dening pelanggan, sampeyan kudu nambah produk kasebut ing Dhaptar Penjualan lan ngeset rega;

Langkah 5: Deleng produk ing Dhaptar Penjualan lan "nambahi menyang karanjang";

Langkah 6: Klik tombol cart banjur tambah biaya pengiriman. Banjur, konfirmasi lan menehi sambungan menyang pelanggan kanggo isi katrangane kalebu jeneng, alamat, nomer telpon lan email. Kita bakal ngirim email menyang pelanggan kanggo nglacak paket kasebut.

Langkah 7: Pesenan bakal ditampilake ing Dropshipping Center> Pesenan sing diimpor> Proses sing dibutuhake. Pilih lan nambahi grobag.

Langkah 8: Sawise verifikasi kabeh informasi, sampeyan kudu mbayar nganggo rega CJ. Kita nyedhiyakake macem-macem cara pambayaran, kalebu kertu kredit, transfer Paypal, Payoneer utawa Kabel.

Sawise mbayar, kita bakal ngolah pesenan lan dikirim menyang customer sampeyan. Kita bakal mindhah dhuwit kasebut menyang dompet, lan sampeyan bisa mbatalake yen wis ditampa saka klien dening perusahaan barang.

Catetan: COD saiki mung kasedhiya ing Thailand. kita bakal mbukak nganti luwih akeh negara ing sisih kidul-wetan ing mangsa ngarep. Kanthi bisnis DropShipping ing negara sampeyan kanthi tulus tulung bisa mbantu.

Facebook Komentar