fbpx
Kepiye Nggawe Bisnis sampeyan karo CJ COD?
01 / 02 / 2020
Carane Gambar Produk lan Video sing Sampurna ing Penjualan?
01 / 09 / 2020

Cara Gunakake CJ APP ing Shopify kanggo Gampang Dropshipping

Hadiah anyar taun 2020 sampeyan saka CJ wis dikirim. Ayo lan deloken!

Ing jaman kepungkur, CJ nyoba ngrampungake aplikasi ing Shopify supaya luwih gampang. Bubar wis kasil ngliwati review kasebut pungkasane. Iki tegese sampeyan ora kudu ngoperasikake prosedur wewenang sing kompleks. Bukak lan kepiye carane bisa digunakake:

Langkah 1: Temokake CJDropshipping App kene utawa telusuran CJ App ing Toko Tokoify.

Langkah 2: Klik 'Nambah App'lan mlebu akun Shopify, banjur bakal ngarahake menyang kaca konfirmasi. Klik 'Instal App'.

Langkah 3: Sawise iku, bakal nggawe akun CJ kanggo sampeyan kanthi otomatis nganggo email pangguna Shopify minangka jeneng pangguna. Ing homepage CJ App sing pangalihan, sampeyan kudu atur sandhi akun CJ nalika pisanan ngunjungi situs web CJ utawa wiwiti sandhi akun CJ sing ana yen sampeyan lali.

Mangkene, proses instalasi sampeyan wis rampung. Sampeyan bisa seneng layanan sing diwenehake CJ minangka pangguna liyane sing nggawe akun CJ. Apa sing trep yaiku sampeyan ora kudu nggawe akun CJ banjur sah menyang CJ. Aplikasi iki bakal mbantu sampeyan ngrampungake wewenang lan nggawe akun kanthi mung rong klik. Sampeyan uga bisa nyingkiri kesulitan kaya ora nampa kode verifikasi nalika ndhaptar CJ utawa gagal otorisasi.

Yen sampeyan duwe akun CJ sadurunge menehi idin menyang kita, sampeyan uga bisa nambah app ing Shopify sampeyan. Nalika mlebu rong akun kasebut, instalasi kasebut bakal ngasilake sambungan otomatis ing antarane dheweke.

Kanthi aplikasi iki, sampeyan bisa nemu layanan CJ kaya pangguna liyane, kaya ngirim panjaluk sumber, dhaptar produk, nambahake koneksi produk, utawa pesenan pangolahan kanthi otomatis. Kejabi, CJ uga akeh layanan nambah kanggo sampeyan njelajah.

CJ mesthi nggarap layanan siji-mandeg lan layanan sing sampurna kanggo sampeyan. Yen sampeyan wis nggunakake layanan lan mikir app kita apik, kita seneng duwe sampeyan review ing app iki!

Facebook Komentar