fbpx
10 Produk Panas Evergreen kanggo Startops Dropshipping ing 2020
01 / 29 / 2020
Apa Bisa Nyebar Coronavirus liwat Parcels saka China?
02 / 02 / 2020

Kabeh Sampeyan pengin Ngerti babagan Paket Custom

Paket kustom tenan dadi titik panas sing prihatin amarga mbantu nggawe merek sampeyan dhewe utawa nggawe produk sampeyan beda karo wong liya lan menehi kesan sing nyenengake kanggo para pelanggan. Dadi ing artikel iki, CJ nuduhake sampeyan cara fitur iki lan mangsuli pitakonan sing paling disenengi.

Kaping pisanan, sampeyan kudu ngerti carane nggawe kemasan khusus. Ana telung langkah kanggo nggawe kemasan khusus, nanging sadurunge miwiti iki, sampeyan kudu menehi idin kanggo nyimpen, sambungake produk ing toko sampeyan utawa wis rampung ing CJ.

langkah 1 Temokake bungkusan Custom saka garis navigasi sisih kiwa ing My CJ, sampeyan bisa nemokake telung subfield ing Model Design-kolom, Packaging Pre-Designed lan Packaging Custom Kula.

Sampeyan bisa nemokake pilihan kemasan sing wis ana ing Packaging Pre-Dirancang, yen sampeyan ora butuh logo khusus ing paket kasebut, sampeyan bisa langsung tuku paket kasebut; yen sampeyan pengin logo adat, sampeyan kudu ngomong karo agen, menehi nomer SKU, banjur agen sampeyan bakal ngunggah menyang Model Desain.

Lan apa yen ora nemokake kemasan sing dikarepake? Gampang, sampeyan bisa ngirim bungkusan menyang agen sampeyan, manawa gambar utawa tautan, apa sampeyan nemokake ing CJ utawa ing endi wae, tim kita bakal sumber lan upload menyang Model Desain.

langkah 2 Sawise upload produk paket menyang Model Desain, sampeyan bisa miwiti ngrancang paket sampeyan. Pilih paket, banjur miwiti ngrancang, sampeyan bisa ngunggah gambar lan nambah teks, jeneng produk input, banjur disimpen. Banjur paket sing dirancang bakal ditampilake ing My Custom Packaging.

langkah 3 Temokake produk saka garis navigasi ndhuwur My CJ, sambungake produk menyang paket sing dirancang. Ana salah sawijining titik sing kudu dielingake, sampeyan kudu tuku paket kasebut dhisik, mula pesenan sampeyan bisa dirampungake. Yen sampeyan ora tuku paket, tegese, yen persediaan saka paket adat 0, sanajan sampeyan ngubungake produk karo paket adat, produk sampeyan bakal dikirim tanpa paket khusus.

Kajaba iku, ana sawetara pitakonan sing asring ditampa saka klien, lan kita bakal mangsuli pitakon siji-sijine.

Q1: Apa bisa masang logo ing paket khusus?

Mesthi wae. Kaya sing ditampilake, sampeyan bisa ngrancang logo sampeyan dhewe ing paket kasebut sawise agen sampeyan ngunggah paket kasebut menyang Model Desain.

Q2: Apa bisa duwe logo ing bungkusan asli?

Ya, sampeyan bisa. Mung ngirim logo sampeyan, lan bakal menehi tandha pesenan sampeyan.

Q3: Apa sampeyan duwe MOQ kanggo paket adat?

Sawetara butuh MOQ, kayata kertu, label lan label, barang-barang sing entheng lan murah iki mbutuhake produksi massal.

Sawetara paket ora mbutuhake MOQ, sawetara paket sing larang regane kaya kotak hadiah, kita bisa diwiwiti kanthi siji.

Lan kita ora duwe MOQ kanggo sawetara kemasan umum kaya tas mail sing ana ing saham perennial.

Q4: Biaya apa?

Gumantung saka gaya kemasan lan kuantitas sing dipesen, luwih akeh sing sampeyan order, luwih murah.

Q5: Apa aku kudu mbayar biaya pengiriman liyane?

Nah, yen paket kasebut minangka kotak hadiah utawa kantong kertas, sing abot, kita bakal ngisi bobot tambahan. nanging kertu, label lan label, barang-barang entheng kasebut ora mbutuhake biaya pengiriman liyane.

Q6: Aku ora pengin wong liya ndeleng bungkusan aku, apa bisa digunakake?

Ya, kita bisa ngunggah kemasan mung kanggo sampeyan, wong liya ora bakal bisa ndeleng.

Q7: Apa bisa tuku inventaris paket khusus?

Manawa, lan kita nyarankeun sampeyan tuku persediaan paket amarga yen sampeyan ora duwe persediaan, kita kudu ngenteni paket khusus, lan banjur diproses pesenan, wektu bakal rampung.

Q8: Gudang endi sing kudu dakpilih nalika tuku paket khusus?

Saiki kita mung duwe mesin cetak ing gudang Yiwu, yen sampeyan tuku jumlah kurang, sampeyan kudu milih gudang Yiwu, yen produk elektronik, lan sampeyan tuku persediaan gedhe, sampeyan kudu milih gudang Shenzhen. Nanging supaya penundaan sing ora perlu, kita saranake luwih becik takon marang agen sampeyan sadurunge sampeyan menehi pesenan.

Sing kabeh informasi babagan kemasan khusus. Iku layanan sing luwih pribadi. Kanggo informasi luwih lengkap, sampeyan bisa ngunjungi kita kaca merek lan rumangsa bebas ngobrol karo agen khusus sing ngurusi layanan iki, dheweke bakal mangsuli kabeh pitakon sampeyan babagan kemasan khusus.

Lan wong lanang, yen sampeyan duwe kapentingan ing topik liyane, apa wae layanan utawa produk trending, tinggal komentar.

Facebook Komentar