fbpx
CJ Kudu Nanggepi Ngatur Pesenan Nganti Suwene Amarga Coronavirus
02 / 08 / 2020
Cara Nggunakake Gudang CJ AS kanggo Nganyarke Dropshipping
02 / 18 / 2020

Kepiye cara nyelehake Urutan Dropshipping Manual kanggo CJ?

CJ ngembangake fitur sing ngidini para pelanggan CJ mung nggawe pesenan ing platform CJ.

Napa CJ ngembangake fitur kasebut?

1. Sawetara tetes teka ing CJ takon apa bisa nggarap CJ. Dheweke pengin nggunakake sistem lan layanan CJ nanging dheweke ora duwe toko online dhewe, saengga ora bisa menehi wewenang toko menyang CJ, minangka prentah kanggo dhaptar produk lan kanthi pesenan wis rampung. Layanan pelanggan biasane ngandhani para pelanggan iki bisa ngimpor pesenan kanthi ngunggah file CSV utawa Excel. Sawetara pelanggan nindakake iku nalika sawetara liyane ora.

2. Nggawe fitur pesenan uga bakal migunani nalika sampeyan lagi ora bisa nggawe pesenan toko sampeyan diimpor saka platform kayadene Woocommerce, eBay, Amazon, lan sapiturute. Amarga platform terkait kasebut, Shopify minangka sing paling populer lan stabil. Gagal narik pesenan menyang sistem CJ mesthi wong mudhun sanajan sampeyan bisa nglampahi pesenan liwat file CSV utawa Excel.

3. Akeh pelanggan pesenan dropshipping salah ing pesenan Grosir ing Dhaptar Tuku. Sawetara pelanggan ngrasa bingung cara nyelehake pesenan drophipping lan pesenan grosir supaya bisa njupuk pesenan sing mandes menyang Dhaptar Tuku lan mbayar ana. Sawetara ora ngerti manawa bisa ngunggah file kanggo pesenan sing ora diimpor piye wae. Lan sawetara liyane rumangsa ganggu nyelehake pesenan dening CSV utawa file Excel. Mula, dheweke luwih seneng nyelehake pesenan borongan ing Dhaptar Tuku. Nanging, yen ana pelanggan salah nggeser urutan mandap menyang pesenan, prosedur pangolahan beda-beda, nyebabake akeh masalah sawise adol kaya proses tundha, kemasan sing ora bener, wektu sing dicelupake banget ora suwe.

Saiki CJ nyedhiyakake papan kanggo drophippers kanggo nyelehake pesenan khusus kasebut kanthi luwih gampang. Yen sampeyan duwe pesenan tanpa toko online lan duwe pesenan ora diimpor Nanging, log on dhisik akun lan gawe pesenan saiki.

Apa bedane orderhe lan urutan grosir?

Urutan dropshipping umume teka saka toko online lan panrima biasane para panuku pungkasan tinimbang titipane. Mesthine fitur anyar CJ ngidini pesenan supaya ora saka toko online. Kajaba iku, jumlah produk saka pesenan dropshipping sithik.

Pesenan Grosir, umume kasus tuku produk jumlahe gedhe kanggo dropshippers piyambak. Yen sampeyan pengin tuku persediaan pribadi, mangga rampungake ing kana. Pesenan Grosir uga digunakake kanggo nyelehake tatanan uji coba kanggo dropshippers sing pertama kali ngunjungi situs web CJDropshipping.

Ing ngisor iki ana kesimpulan, yaiku jumlah produk klebu pesenan lan panampa target yaiku loro prabédan utama.

Kepiye nggawe pesenan kanggo pesenan khusus kasebut?

1. Mlebu akun CJ banjur mlebu Pusat Dropshipping.

2. klik Nggawe Pesenan lan Tambah ing SKU. Banjur pilih Keterangan lan Quantity.

* Priksa manawa produk wis ana ditambahake ing dhaptar SKU pisanan banjur sambungake paket kasebut yen sampeyan duwe saham.

3. Sawise ngeklik Deloken, mangga isi kabeh informasi alamat sing dibutuhake. Langkah pungkasan yaiku klik Nggawe Pesenan.

Banjur pesenan bakal ditampilake ingProses dibutuhake". Sampeyan mung kudu nambah grobag lan mbayar minangka langkah normal. Nalika skip menyang 'Processing', tegese kita ngolah pesenan sampeyan, kalebu nyiyapake produk lan ngasilake nomer pelacakan.

Yaiku introduksi fitur anyar Nggawe Pesenan. CJ ngarep-arep bisa mbantu sampeyan miwiti bisnis tetes sing gampang!

Facebook Komentar