fbpx
Kepiye cara nyelehake Urutan Dropshipping Manual kanggo CJ?
02 / 14 / 2020
5 Kesalahan Dropshipping Ageng Kanggo Supaya / Kanggo Wiwitan 2020
02 / 20 / 2020

Cara Nggunakake Gudang CJ AS kanggo Nganyarke Dropshipping

Dropshipping minangka jinis model bisnis sing ngidini bisnis nggawe bisnis tanpa njaga inventaris produk lan kudu ngirim produk menyang pelanggan dhewe. Penyedhiya lan perusahaan sing manggen bakal nyimpen produk lan dikirim langsung menyang pelanggan pungkasan.

Nanging, yen sampeyan pengin menonjol lan tuwuh bisnis tetes sing gedhe, sampeyan ora mung bisa nerbitake iklan lan pesenan banjur ngenteni diproses kanggo pesenan, utamane nalika musim panas lan Taun Anyar Lunar Cina lan coronavirus uga sing ora dikarepke iki. Sampeyan kudu nyiyapake stok produk menyang gudang preduli saka omahmu dhewe utawa gudang liyane kaya gudang CJ luwih awal kanggo liburan musim dhuwur lan pemasok. Mung kanthi cara sampeyan bisa ngundhakake pesenan nyimpen lan biasane ngirim tanpa telat.

CJ wis duwe rong gudang ing AS CJ yaiku bangunan gudang nomer enem ing Indonesia lan rencana mbangun gudang kapitu ing Eropa.

Napa sampeyan butuh gudang?

1. Pangolahan lan pangiriman kanthi cepet. Proses jabatan sing umum yaiku supplier ngirim pesenan sawise sampeyan entuk pesenan. Iki masuk akal ing dina normal nanging bakal ana sawetara masalah nalika musim puncak. Sajrone musim puncak, para pemasok kudu ngolah pesanan miturut wektu sing dibayar amarga akeh sing tuku panuku sekaligus. Sampeyan ora bisa janji yen pesenan bisa diproses kanthi luwih cepet lan temtu bakal nyebabake telat.

2. Iklan sing tetep ing liburan. Kanthi tuku persediaan produk menyang gudang sadurunge liburan, sampeyan bisa terus ngetrapake iklan kanggo produk sampeyan lan sawetara saham tanpa mandheg. Contone, akèh-akèhé drophippers kudu nundha iklan Facebook kanggo preian Lunar Taun Baru Cina amarga perusahaan pemasok lan logistik Cina ana liburan.

3. Rampungake sawetara pelanggan sensitif negara. Nganggo gudang lokal ngidini bungkus sing ditandhani saka lokal. Pelanggan sing sensitif negara ora pengin bingkisan saka sawetara negara utawa wilayah tartamtu kaya China.

Gudang CJ disetel kanggo tujuan kasebut. Nganggo gudang CJ AS minangka conto, kanthi tuku inventaris produk ing kana, sampeyan bisa nyenengake kiriman 2-4 dening USPS + wiwit sampeyan entuk pesenan sing ditampa, sing dadi daya tarik kanggo para pelanggan AS dibandhingake karo sawetara minggu sing wis pirang-pirang wulan kanggo teka ing AS. layanan ora bakal kena pengaruh CNY. Pungkasan, nanging sampeyan bisa nyukupi kabutuhan pelanggan sing sensitif negara yen ora pengin bungkus sing dikirimake saka China utamane sawise nyebarake COVID ing China.

Apa kebijakan nggunakake gudang CJ AS?

1. Jumlah produk kanggo siji SKU ora kurang saka 10pcs kanggo varian lan ora kurang saka 100pcs kanggo total.

2. Barang-barang ora bisa ngukur kargo.

3.Customer nyeleh pesenan persediaan USA lan mbayar mung kanggo produk, banjur kita bakal dikirim menyang gudang AS.

Pira biaya CJ nggunakake gudang CJ AS?

1. Yen produk sampeyan asem saka CJ, iku babar blas gratis supaya nggunakake gudang CJ Ora ragad persiyapan, ora ragad saben wulan, ora mbayar ragad. Iku gratis. Mung biaya kanggo sampeyan yaiku produk lan biaya pengiriman.

2. Yen sampeyan duwe supplier produk nanging pengin nggunakake gudang CJ, yaiku CJ layanan netepi, CJ bakal ngisi Fees layanan kayata Fees pangolahan lan biaya panyimpenan.

Apa prosedur kasebut yen aku pengin tuku persediaan menyang gudang AS?

Yen sampeyan nekad tuku sawetara persediaan menyang gudang CJ AS, mung bukak situs lan tindakake langkah-langkah. Sampeyan mung kudu mbayar produk ing wektu kasebut. Sawise nampa panjaluk tuku, CJ bakal nyiyapake produk lan dikirim menyang gudang CJ AS dening DHL. Banjur sampeyan bisa miwiti mbukak pariwara pariwara karo layanan pengiriman domestik lan kiriman 2-4 kiriman. Sawise sampeyan njaluk pesenan sing diowahi lan Panggonan kirim pesenan menyang CJ ing ngendi sampeyan mung kudu mbayar biaya pengiriman dening USPS + tanpa mbayar produk, CJ bakal ngolah pesenan kanthi cepet.

Yen sampeyan milih nggunakake layanan pemenuhan tertib normal, prosedur kasebut yaiku CJ bakal ngolah pesenan lan ngirim metu saka gudang China menyang pelanggan pungkasan sawise konfirmasi pesenan sampeyan biasane njupuk 7-15 dina dening CJPacket.

Kanggo nggedhekake wutah bisnis drophippers, CJ mbusak watesan sing mung VIP bisa nglamar gudang CJ US uga gudang liyane kaya gudang Thailand. Mung kanthi cara kasebut, para wong singapeta bisa nggunakake layanan CJ kanggo mupangat saben liyane lan luwih maju.

Facebook Komentar