fbpx
Apa Dropshipping Mati ing taun 2020? Apa Isih Mupangate?
02 / 28 / 2020
Apa Pros lan Cons of Dropshipping?
03 / 02 / 2020

Ngisi CJ Dompet - Ora mung UP TO 2% BONUS

Apa sampeyan ngerti ngisi CJ dompet bisa entuk bonus?

Kanggo nyukupi kabutuhan drophippers ing saindenging jagad, CJ ndhukung akeh jinis cara pembayaran populer kayata PayPal, transfer bank, kertu kredit, Payoneer, Payssion, sapiturute, CJ uga menehi saran supaya sampeyan ngisi dompet lan mbayar kanthi kridit amarga iku cara mung sing bisa entuk bonus.

Ayo dadi ngerti sethithik babagan cara pembayaran iki.

1. Dompet CJ

Dompet CJ dikembangake dening perusahaan CJ kanggo para pelanggan supaya luwih gampang mbayar pesenan. Sampeyan bisa entuk paling 2% bonus. Sawise ngisi dompet, sampeyan bisa mbatalake dhuwit sawayah-wayah.

2 PayPal

PayPal minangka salah sawijining sistem pembayaran online sing paling populer sing ndhukung transfer dhuwit online. Ngelingi jaminan kanggo entuk bathi para panuku, dianggep dadi prioritas pertama dening para pelanggan.

3. Payoneer

Payoneer minangka perusahaan layanan finansial sing nyedhiyakake transfer dhuwit online lan layanan pembayaran digital. Perusahaan kasebut khusus kanggo nggampangake pambayaran B2B kanthi wates, sing dadi alesan kanggo disambut dening sawetara pelanggan.

4. Payssion

Payssion panyedhiya layanan online pembayaran sing menehi solusi pambayaran tunggal kanggo bisnis online global. Ndhukung 13 cara pambayaran kanggo 5 negara-negara Asia Tenggara.

Apa Dompet CJ?

Kita wis nyawisake meh kabeh cara pembayaran sing digunakake kanggo pambayaran online kanggo nyukupi kebutuhan pangguna saka kabeh ndonya, isih ana watesan kanggo metode pambayaran iki - sampeyan kudu mlebu ing akun kanggo saben pembayaran, lan sawetara kawat transfer ngirim paling ora 2-3 dina ing akun, sing bakal ndawakake wektu tunggu kanggo netepi pesenan. Apa sing luwih penting, babar blas ora ana bonus, ora kira-kira akeh banget transfer jumlah kasebut.

Mula, CJ ngembangake CJ Wallet supaya pambayaran luwih gampang lan luwih trep. Ana 3 pro kanggo nggunakake CJ Dompet:

Pro1. Sampeyan ora kudu mlebu akun saben mriksa, luwih trep lan keamanan keamanan akun.

Pro2. Transfer cepet, ora luwih suwe ngenteni pangolahan bank, ora ana wektu tundha supaya luwih dhisik, supaya pelanggan entuk produk.

Pro3. Kita duwe promosi kanggo ngisi CJ Dompet saiki:

0.5% bonus kanggo jumlah ing ngisor $ 5000, 0.8% bonus kanggo jumlah $ 10,000, 1% bonnus kanggo jumlah ing $ 50,000, lan 2% bonus kanggo $ 50,000 lan liyane.

Cara ngisi daya Dompet CJ?

Kaping pisanan, goleki CJ Dompet ing akun sampeyan ing pojok tengen ndhuwur saka CJ App, pilih jumlah sing kudu diisi, utawa input jumlah sing dibutuhake.

Yen sampeyan duwe pesenan sing ora tetep, dianjurake supaya ngisi CJ Dompet kanggo wektu & nyimpen dhuwit. Ora ana jumlah pangisian daya sing winates, lan sampeyan bisa mbatalake dhuwit nalika sampeyan seneng.

Apa cara ngisi?

Saiki kita bisa nyedhiyani 2 cara kanggo ngisi dompet -Payoneer lan Transfer kabel. Kanggo Payoneer, sampeyan bisa ngisi jumlah sing sampeyan seneng, nanging kanggo transfer kabel, jumlah minimal yaiku $ 2000. Kita bakal nambah cara pangisi daya yen perlu ing mangsa ngarep.

Facebook Komentar