fbpx
Ngisi CJ Dompet - Ora mung UP TO 2% BONUS
02 / 28 / 2020
Coronavirus VS Dropshipping / Cara Nindakake Dropshipping sajrone COVID-19
03 / 12 / 2020

Apa Pros lan Cons of Dropshipping?

Apa sing Dropshipping?

Dropshipping minangka model bisnis e-commerce sing sampeyan ora tetep nyedhiyakake produk utawa ngatur. Yen ana pelanggan menehi pesen saka toko online, sampeyan ngirim pesen menyang supplier sing banjur dikirim menyang customer. Sampeyan entuk liwat arbitrase.

Toko standar Dropshipping VS?

Bentenane paling gedhe antarane model gulung lan model ritel standar yaiku titisan sing ora ana barang utawa saham. Nanging, panawaran sing mandheg mandhiri kaya sing dibutuhake saka pihak katelu, biasane produsen utawa perusahaan dropshipping - kanggo netepi pesenan. Titipna ora kudu langsung ngatasi produk.

Pros saka Dropshipping

Dropshipping minangka model bisnis sing apik kanggo wong-wong sing pengin miwiti bisnis kanthi dhuwit sing diwatesi kanggo diwiwiti amarga aksesibilitas. Meh kabeh wong bisa miwiti nggawe tetes tanpa mandhek kanggo tugas saiki, amarga bisnis sing mbuwang dhuwit butuh investasi wektu lan dhuwit sing diwiwiti. Kejabi, gampang banget kanggo mbukak bisnis dropshipping. Mangkene 4 sebab utama kenapa dropshipping minangka model sing populer.

1. Sawetara investasi ing ngarep & ndhuwur ndhuwur

Pro sing paling gedhe kanggo drophipping bisa uga kudu nandur modal persediaan ewu dolar sadurunge ngluncurake toko online. Sampeyan ora kudu tuku produk kajaba sampeyan wis nampa pesenan lan dibayar dening pelanggan. Kanthi dhuwit sing sithik banget kanggo nggawe toko online, bisa uga miwiti bisnis sing sukses karo milih niche sing nguntungake. Lan ana risiko lan tekanan sing kurang kanggo miwiti toko mandheg tanpa persediaan sing dituku ing ngarep.

Amarga ora perlu tuku persediaan, mula ora ana barang simpanan sing kudu dijaga. Kanthi luwih saka laptop utawa smartphone, sampeyan bisa mbukak bisnis sampeyan ora bisa digayuh internet. Siji-sijine ndhuwur bisa uga ragad bulanan saka toko online, yaiku udakara udakara $ 1 saben dina, iki mung ngeculake ing ember dibandhingake sewa toko offline.

2. Gampang ngatur & skala

Sawise toko dropshipping wis sukses diluncurake, ora bakal gampang mbukak bisnis, amarga sampeyan ora kudu ngatasi produk fisik. Kanthi dropshipping, sampeyan ora kudu kuwatir:

  • Ngatur utawa mbayar warunge
  • Paket lan kirimake pesenan sampeyan
  • Nangani bali lan pengiriman mlebu
  • Persediaan nelusuri, terus-terusan nggawe produk lan ngatur tingkat saham

Umume karya kasebut ditanggung dening perusahaan pemasok utawa perusahaan sing nggeser, mula sampeyan bisa nggedhekake sithik lan nandhang lara mundhak sing kurang.

3. Lokasi kerja sing fleksibel & target target pelanggan

Usaha tetes bisa dikendhaleni saka endi wae kanthi sambungan internet. Selagi bisa komunikasi karo supplier lan pelanggan kanthi gampang, sampeyan bisa mbukak lan ngatur bisnis ing ngendi wae sing disenengi. Akeh wong sing sukses yaiku SOHO, sing akeh jam kerja, ing modhél kasebut, para pelari bisnis bisa ngumbara ing saindenging jagad nalika golek dhuwit sekaligus.

Lan amarga toko online bisa mbukak kanggo pelanggan ing saindenging jagad, dadi ing endi wae sing ana ing papan, sampeyan bisa adol produk menyang endi sing disenengi. Mangkene data sing menarik banget saka CJ App kanggo mbuktekake pitakonan iki-sebagian besar panampa kasebut saka AS, nanging akeh toko sing digunakake dening registrasi saka Prancis.

4. Sumber produk gedhe

Ing model bisnis sing ngganggu, sampeyan ora kudu tuku barang sing adol, sampeyan bisa dhaptar meh kabeh jinis produk sing adol online, sajrone pemasok nyedhiyakake layanan dropshipping. Gampang banget kanggo nglebokake toko online kanthi atusan produk menang sing potensial. Lan yen sampeyan pangguna CJ, sampeyan bakal nemokake layanan sumber sing nggumunake, mung kirim panjaluk sumber kanthi gambar utawa link produk, tim sourcing kita bakal golek supplier paling apik lan ngirimake produk ing CJ App, banjur sampeyan bisa dhaptar produk menyang toko kanthi sawetara klik.

Kita nganyari seri rekomendasi produk trending saben minggu, priksa dhaptar lagu kanggo nemokake luwih akeh. Kanggo pangguna CJ, elinga karo kabar kasebut lan push email produk trending sing dipilih miturut data amba, bisa uga sampeyan bisa nemokake pemenang sing durung ngerti.

cons saka Dropshipping

Kabeh pro sing kita kasebutake nggawe model bisnis sing apik banget. Nanging kaya kabeh cara kanggo golek dhuwit, tetes uga mudhun. Ketenangan lan keluwesan entuk rega. Mangkene sawetara kekurangan sing kudu ditliti sadurunge miwiti bisnis.

1. Kasedhiyan murah ing ceruk

Dropshipping kabeh babagan pilihan cerdas lan ceruk. Yen sampeyan ora sengaja milih ceruk sing wis dileboni, sampeyan bakal nandhang susah. Amarga wong liya bakal adol produk kanthi rega sing luwih murah lan sampeyan kudu adol kanthi rega sing luwih murah kanggo nggawa para panuku menyang situs web sampeyan.

Supaya ora kepepet ing kahanan sing ala banget, penting kanggo milih ceruk sing nguntungake sadurunge miwiti tetes, kita wis ngirim sawetara video babagan cara milih niche kanggo referensi sampeyan, lan kene minangka situs web sing migunani kanggo nyoba produk- https://ecomhunt.com/

Sampeyan bisa mriksa rega adol referensi kanggo ngerteni bathi sing diantisipasi, lan total toko sing adol produk iki sing bisa sampeyan langsung ngadili yen produk wis jenuh utawa ora. Lan yen sampeyan mbayar kanggo entuk anggota senior, sampeyan bisa ndeleng informasi marketing liyane babagan produk kasebut.

2. Masalah inventori & kesalahan supplier

Kanthi model nyelehake, sampeyan ora kudu tuku lan ngatur persediaan lan bebas mbayar pesenan. Nanging cara mbukak bisnis iki kaya pedhang sing tikel loro. Yen sampeyan entuk macem-macem pemasok, sing uga nindakake pesenan kanggo pedagang liyane, persediaan bisa ganti saben dina. Suwe angel nglacak barang apa sing ana lan ora ana stok. Lan amarga para pemasok ngatasi puluhan ewu pesenan saben dina, malah para pemasok sing paling murah nggawe kesalahan kanggo ngetrapake pesenan, sawetara supplier sing biasa lan berkualitas bakal nyebabake frustasi sing ora bakal ilang karo barang-barang sing ilang, pengiriman bot, lan kemasan kualitas rendah, sing bisa nyebabake akeh masalah lan ngrusak bisnis sampeyan.

Iki saran saka CJ - Luwih becik milih supplier sing bisa digunakake, lan priksa manawa ana persediaan sing cukup kanggo produk sing bakal sampeyan lakokake. Sawise sampeyan menang ing tangan sing wis adol stabil, luwih becik tuku persediaan pribadi kanggo njupuk stok ing kontrol sampeyan.

3. Rampung pengiriman biaya & kontrol kurang saka pengiriman

Yen sampeyan nggarap pirang-pirang pemasok, kaya sing dikepengini dening produk-produk sing ana ing toko online, bakal diwenehake saka macem-macem supplier, lan yen ana pelanggan menehi 3 item, kabeh diwenehake dening pemasok sing kapisah, mula biaya pengiriman sampeyan bakal tikel kaping tiga. Ora prelu nate nyalonake biaya kanggo pelanggan, dadi sampeyan kudu nanggung beban kasebut. Kajaba iku, sawetara pelanggan ora seneng nampa 3 bungkus, sing bisa teka ing macem-macem wektu nalika nempatake siji pesenan menyang toko sampeyan.

Nanging iki ora bakal dadi masalah ing CJ, amarga kita duwe sistem pemenuhan, saben pesanan dikirim menyang pelanggan kanthi siji bingkisan.

Lan akeh wong dropper sing kurang ngontrol pengiriman, nampa keluhan saka kiriman telat. Iki uga minangka bagean penting sing prihatin CJ, mula kita duwe paket CJ kanggo nggawe pangiriman, 5-15 dina menyang wilayah sing beda, biasane luwih cepet lan luwih murah tinimbang e-packet. Uga, kita duwe luwih saka 10 cara pengiriman kanggo opsi, pangguna bisa milih solusi sing paling apik kanggo urutan tartamtu.

4. Cara winates kanggo mbangun merek

Yen sampeyan ngimpor klompok produk saka Alibaba, sawise sampeyan tekan MOQ, sampeyan bisa nggawe produk kaya sing disenengi, sampeyan bisa duwe pola, logo, lan kemasan khusus sampeyan, saengga gampang nggawe adat produk merek. Nanging kanggo nyelehake, biasane sampeyan ora tuku persediaan akeh, sing paling akeh supplier nawakake layanan khusus sing winates, pangowahan utawa tambahan kanggo produk biasane mbutuhake jumlah pesenan minimal.

Nggawe merek minangka cara kanggo bisnis sustainable, sing bisa dadi tren kanggo nggawe titisan, dadi CJ nyoba paling apik kanggo mbantu tetanen kanggo nggawe merek. Kita duwe kategori lan layanan POD kaya logo lan kemasan khusus, lan ora ana watesan MOQ kanggo logo khusus lan akeh paket khusus kaya kothak hadiah, tas kertas, lan tas surat. Kanggo informasi luwih lengkap, sampeyan bisa nonton video introduksi utawa ngunjungi situs web.

Facebook Komentar