fbpx
Coronavirus VS Dropshipping / Cara Nindakake Dropshipping sajrone COVID-19
03 / 12 / 2020
Kepiye Cara Kiriman lan Wektu Pengiriman Coronavirus
03 / 21 / 2020

Apa Sampeyan Sampeyan kudu ngerti babagan Paket Customized

Nalika kita nawakake layanan kemasan khusus kanggo pesenan siji, akeh pelanggan sing nuduhake minat. Kanggo nggawe proses kasebut cetha, ing kene kita ringkes sawetara masalah sing bisa sampeyan alami lan cara nerusake.

Sadurunge miwiti bungkusan sing wis disesuaikan, kudu dikonfirmasi manawa sampeyan wis duwe toko, sambungake produk ing toko sampeyan utawa wis rampung ing CJ sadurunge miwiti bungkusan sing disesuaikan.

The proses umum bisa diringkes kaya:

Priksa jinis-jinis bungkusan-Desain paket - Tuku paket-Sambungan bungkus - Enteni bungkusan teka ing gudang kita - - Tambah pesenan ing troli lan mbayar pesenan kasebut.

Mangkene introduksi rinci proses:

1. Priksa carane macem-macem jinis kemasan CJ khusus.

menyang CJ Kula - Paket Selaras, sampeyan bakal nemokake ana telung kategori saka paket khusus:

  • Model Desain: Ing kene sampeyan bisa nambah teks utawa logo ing paket sing luwih disenengi.
  • Paket Pre-Dirancang: Iki paket sing wis dirancang lan sampeyan bisa tuku sing paling disenengi.
  • Paket Custom Kula: Desain sampeyan bakal ditampilake ing kene sawise sampeyan nambahake teks lan logo ing paket ing Model Desain. Ing kene sampeyan bisa tuku paket sing dirancang.

Yen ora ana sing pengin, sampeyan bisa ngubungi agen utawa agen paket khusus kanggo mriksa yen ana paket liyane sing pengin.

Panggon ngobrol: http://chat.cjdropshipping.com

Agen paket khusus: https://app.cjdropshipping.cn/register.html?ma=Anna

2. Rancang paket dhewe ing 'Model Desain'. Lan sawise ngrampungake desain sampeyan dhewe, sampeyan bisa teka ing 'Paket Custom Kula'kanggo tuku.

Cathetan: Iki mung gambar efek saka paket sampeyan. Sampeyan kudu kirimake syarat paket kasebut lan ngirim file asli logo kasebut menyang agen sampeyan.

3. Sawise konfirmasi spesifikasi lan gaya, ukuran, lan kuantitas paket, sampeyan bisa mbayar paket awakmu milih.

Catetan: Ana sing bakal menehi kemasan mung sampeyan nambahake pesenan menyang troli sawise persediaan kemasan wis tekan ing gudang kita.

Ing kaca pambayaran, sampeyan bisa pilih gudang ngendi sampeyan pengin saham. Barang biasa biasane kudu stok mlebu Gudang Yiwu lan produk kanthi sifat liyane (kayata produk listrik utawa cairan) biasane didol Gudang Shenzhen. Yen sampeyan ora yakin, takon marang agen utawa layanan pelanggan ing ruangan obrolan.

Kajaba iku, luwih becik pilih gudang sing padha kanggo paket kasebut minangka produk sampeyan banjur selehake pesenan akeh kanggo paket sampeyan supaya entuk wektu pangolahan sing luwih cendhek. Rega paket bakal ditrapake sawise disimpen ing gudang nalika sampeyan nggawe pesenan ing CJ, tegese sampeyan ora kudu mbayar maneh ing paket kasebut.

Sawise rampung pambayaran, sampeyan bisa ndeleng status pesenan in Dhaptar CJ Kula lan rincian saka sampeyan persediaan paket khusus in Inventaris - Paket inventaris. Bakal nuduhake "stok" ing status yen padha teka ing gudang kita.

4. Klik 'Sambungan Paket'kanggo sambungake paket sing disesuaikan karo produk ing toko sampeyan. Sampeyan kudu nyambungake paket sing disesuaikan dhisik karo produk ing toko sampeyan supaya produk sing dipesen bakal dibungkus nganggo paket sing wis dirancang. Sampeyan bisa milih nyambungake siji utawa kabeh varian produk.

Cara nyambungake paket sing disenengi kanggo produk sampeyan:

Jenis Matching:

a. Produk Tegese paket iki disambungake karo saben produk ing siji urutan. Contone, yen ana loro pcs produk iki, pesenan iki bakal nggunakake 2 pcs saka paket iki.

b: Tatanan Tegese paket iki disambungake mung produk 1 pc ing siji urutan. Contone, yen ana rong pcs produk iki, pesenan iki bakal nggunakake 1 pc saka paket iki.

Jinis paket:

a. Desain standar: paket sing wis dirancang;

suwala b. Desain Custom: paket sing sampeyan rancang.

Tips Penting:

Mung nalika prodhuk lan packagings ana ing gudang sing padha bisa persediaan paket bakal dicopot lan paket bisa ana ing pesenan sampeyan. Dadi, yen paket sampeyan durung teka ing gudang, ora bakal ana paket apa wae sanajan sampeyan bisa ndeleng ing pesenan sadurunge mbayar.

Pitakonan Paling Sering (FAQ):

1. Apa yen aku milih gudang sing salah kanggo paket kasebut?

Aja kuwatir, sampeyan bisa mbukak pasulayan lan nyetel tatanan anyar.

2. Kepiye yen ora ana paket sing paling disenengi ing sistem sampeyan?

Sampeyan bisa ngubungi agen sampeyan utawa agen paket sing disesuaikan lan wenehi babagan paket sing disenengi. Banjur dheweke bakal teka menyang supplier kita lan priksa manawa ana sing pengin. Sawise iku, agen sampeyan bakal konfirmasi karo sampeyan babagan rega, MOQ lan rincian paket liyane. Yen sampeyan seneng, agen sampeyan bakal nambah menyang sistem kita. Cara ing ngisor iki bakal padha karo ndhuwur.

3. Apa yen cacahing nomer paket aku pengin ora nggayuh syarat MOQ?

Sawise sampeyan ngrampungake desain ing sistem kita, bakal ana SKU sing unik saka desain iki. Utawa sadurunge desain, sampeyan bisa takon marang agen sampeyan yen ora becik supaya paket kasebut sithik. Lan yen bisa ditindakake, agen sampeyan bakal ngowahi MOQ saka paket iki, banjur sampeyan bisa tuku.

4. Apa paket sing disesuaikan kanthi urutan unggul utawa pesenan sing diselehake kanthi manual?

Saiki, persediaan paket bisa dicopot kanthi urutan unggul (sajrone ana inventaris paket lan produk sampeyan wis nyambung karo paket kasebut). Nanging, yen sampeyan nggawe pesenan kanthi manual, ora bakal ana paket ing urutan iki.

5. Apa bisa nggabungake pesenan utawa pamisah yen pesenan iki duwe paket khusus?

Saiki, ora mungkin. Nyuwun sewu kekesahan. Nanging tim IT kita ngupayakake babagan iki.

6. Apa bisa tuku paket kanggo kabeh varian?

Yen sampeyan tuku paket kasebut, pilih varian 1 pc tinimbang variasi 500 pcs utawa 1000 pcs amarga sing nyebabake biaya pengiriman gedhe banget.

7. Apa bisa nggawe siji paket khusus sing katon mung kanggo aku?

Manawa. Sampeyan bisa ngomong marang agen utawa agen paket khusus utawa layanan pelanggan kanggo menehi paket ing sistem kita.

Facebook Komentar