fbpx
Coronavirus VS Dropshipping / Cara Nindakake Dropshipping sajrone COVID-19
03 / 12 / 2020
Kepiye Cara Kiriman lan Wektu Pengiriman Coronavirus
03 / 21 / 2020

Sing Sampeyan Kudu Ngerti Babagan Kemasan sing Dhewe

Nalika kita nawakake layanan bungkusan khusus kanggo pesenan dropshipping, akeh pelanggan sing nuduhake minat. Kanggo nggawe proses kasebut cetha, ing kene kita ringkes sawetara masalah sing bisa sampeyan alami lan cara nerusake.

Sadurunge miwiti bungkusan sing disesuaikan, kudu dikonfirmasi manawa sampeyan wis duwe toko, sambungake produk ing toko sampeyan utawa nambah produk kasebut menyang dhaptar SKU lan wis rampung ing CJ sadurunge miwiti perjalanan ing paket khusus.

The proses umum bisa diringkes kaya:

Priksa jinis-jinis bungkusan-Desain paket - Sambungake bungkus - Tuku paket kasebut - Enteni bungkusan teka ing gudang kita - mula nyelarasake pesenan paling anyar - tambahake pesenan ing troli lan mbayar pesenan kasebut.

Mangkene introduksi rinci proses:

1. Priksa carane macem-macem jinis kemasan CJ khusus.

menyang CJ Kula - Paket Selaras, sampeyan bakal nemokake ana rong kategori paket khusus:

  • Paket Pre-Dirancang: Mangkene kabeh paket. Paket nganggo lambang (potlot lan panguasa) bisa dirancang lan paket tanpa lambang kasebut bisa langsung dituku.
  • Paket Custom Kula: Desain sampeyan bakal ditampilake ing kene sawise sampeyan nambah teks lan logo ing paket kasebut. Ing kene sampeyan bisa tuku paket sing dirancang.

Yen ora ana sing pengin, sampeyan bisa ngubungi agen utawa agen paket khusus kanggo mriksa yen ana paket liyane sing pengin.

Panggon ngobrol: http://chat.cjdropshipping.com

Agen paket khusus: https://app.cjdropshipping.cn/register.html?ma=Anna

2. Rancang paket dhewe. Lan sawise ngrampungake desain sampeyan dhewe, sampeyan bisa teka "Paket Custom" kanggo tuku.

Cathetan: Yen sampeyan ngrancang paket dhewe, kirim upload utawa logo sampeyan kanthi kualitas dhuwur (File PNG luwih apik). Lan priksa manawa sampeyan duwe dirancang ing varian sisih tengen lan sampeyan wis milih warna sing cocog.

3. Menyang "Product-Sambungan / Dhaptar SKU" kanggo nyambungake paket khusus sing dikepengini utawa paket sing wis dirancang karo produk sampeyan pengin. Wigati yen sambungan ing Dhaptar SKU kanggo pesenan unggul lan pesenan digawe kanthi manual. Lan sambungan ing Produk - Bagean sambungan yaiku pesenan sing diselarasake saka toko sampeyan.

Kanggo saiki, siji produk bisa nyambung karo luwih saka 1 paket, lan paling akeh 5 paket. Kepiye inspirasi!


4. Tuku paket.

Yen sampeyan pengin nggunakake paket sing disesuaikan, sampeyan kudu luwih dhisik sambungake paket sing disesuaikan karo produk sadurunge nyelarasake pesenan paling anyar utawa nggawe pesenan kanthi manual banjur mbayar pesenan sawise persediaan paket sampeyan stok.

Catetan: Paket kanthi bobot dhuwur bisa nambah biaya pengiriman.

Mangga pilih gudang sing bener kanggo nyedhiyakake persediaan paket.

  • Yen produk sampeyan Produk POD, pilih Gudang Jinhua;
  • Yen sampeyan duwe persediaan pribadi saka produk, pilih gudang sing padha karo produk sampeyan.
  • Yen produk sampeyan produk biasa, pilih Yiwu (utawa gudang Jinhua).
  • Yen produk saka kawicaksanan khusus, kayata produk cair, produk elektronik, utawa produk khusus liyane, mangga pilih Gudang Shenzhen.

Yen sampeyan ora yakin, takon marang agen utawa layanan pelanggan ing ruangan obrolan.

5. Sawise rampung pambayaran, sampeyan bisa ndeleng status pesenan in Dhaptar CJ Kula lan rincian saka sampeyan persediaan paket khusus in Inventaris - Paket inventaris. Bakal nuduhake "Nyedhiyakake" status yen wis tekan gudang kita.

Rega paket bakal ditrapake sawise disimpen ing gudang nalika sampeyan nggawe pesenan ing CJ, tegese sampeyan ora kudu mbayar maneh ing paket kasebut.

Tips Penting:

Mung nalika prodhuk lan packagings ana ing gudang sing padha bisa inventori paket bakal dicopot lan bisa uga paket kasebut ing urutan sampeyan. Dadi, yen paket sampeyan durung teka ing gudang, ora bakal ana paket apa wae sanajan sampeyan bisa ndeleng ing pesenan sadurunge mbayar.

Pitakonan Paling Sering (FAQ):

1. Apa yen aku milih gudang sing salah kanggo paket kasebut?

Aja kuwatir, sampeyan bisa ngubungi layanan pelanggan utawa agen sampeyan kanggo ngganti gudang paket ing latar mburi. Nanging mangga dipriksa kaping pindho Warehouse nalika sampeyan nyetel tatanan paket kasebut.

2. Kepiye yen ora ana paket sing paling disenengi ing sistem sampeyan?

Sampeyan bisa ngubungi agen sampeyan utawa agen paket sing disesuaikan lan wenehi babagan paket sing disenengi. Banjur dheweke bakal teka menyang supplier kita lan priksa manawa ana sing pengin. Sawise iku, agen sampeyan bakal konfirmasi karo sampeyan babagan rega, MOQ lan rincian paket liyane. Yen sampeyan seneng, agen sampeyan bakal nambah menyang sistem kita. Cara ing ngisor iki bakal padha karo ndhuwur.

3. Napa ana MOQ sawetara paket?

Kita duwe mesin percetakan ing gudang Cina, nanging kita mung bisa nyithak logo prasaja ing sawetara paket tartamtu, kayata tas pos, tas pangiriman, kothak kertas lan sapanunggalane. Nanging, kita ora bisa nyithak logo ing sawetara materi, kayata tas kain, stiker. Dadi, kita butuh pitulung pabrik. Mangkene dheweke butuh MOQ. Kajaba iku, yen sampeyan pengin nggawe khusus ukuran paket, biasane mbutuhake MOQ.

4. Apa paket sing disesuaikan kanthi urutan unggul utawa pesenan sing diselehake kanthi manual?

Ya, angger sampeyan wis nyambungake paket karo produk ing List SKU.

5. Apa bisa nggabungake pesenan utawa pamisah yen pesenan iki duwe paket khusus?

Ya.

6. Apa bisa nggawe siji paket khusus sing katon mung kanggo aku?

Manawa. Sampeyan bisa ngomong marang agen utawa agen paket khusus utawa layanan pelanggan kanggo menehi paket ing sistem kita.

7. Yen biaya pengiriman wis saya tambah akeh, apa aku milih ora nggunakake paket kasebut?

Ya, sampeyan bisa klik "Skip" kanggo mindhah paket saka pesenan.

Facebook Komentar