fbpx
Apa Pros lan Cons of Dropshipping?
03 / 02 / 2020
Apa Sampeyan Sampeyan kudu ngerti babagan Paket Customized
03 / 12 / 2020

Coronavirus VS Dropshipping / Cara Nindakake Dropshipping sajrone COVID-19

Apa sing kedadeyan saiki?

Punika a situs kanggo mriksa data nyata COVID-19, nuduhake kasus sing dikonfirmasi pas ing saben negara, sing wis pulih lan tiwas, uga denah tren.

Saka pola tren kasus nyata, kita bisa ndeleng jumlah kasus sing dikonfirmasi ing tanah daratan China sing rata-rata nalika jumlah lokasi liyane saiki ana ing jaman pesat, sing tegese COVID-19 wis dikontrol ing China, nanging sengit. nyebar ing akeh negara liyane.

Nalika pandemi bisa dikontrol ing China, kapasitas logistik wis dibalekake maneh ing saindenging China kajaba kutha Wuhan (ing endi pusat pusat COVID-19, lan saiki isih ana ing kunci kanggo nyegah panyebaran novel koronavirus), lan kira-kira setengah saka pabrik wis bali normal, pabrik kiwa bakal nerusake produksi maneh sajrone 2 minggu.

Nanging, nalika COVID-19 nesu ing saindenging jagad, urip wong kena pengaruh ing tingkat sing beda-beda, ing sawetara wilayah sing abot, tumindak sing diwatesi ditindakake kanggo ngontrol penyebaran coronavirus novel-Italia wis dilebokake ing total kunci sing dramatis, sekolah ing sekolah. sawetara wilayah sing kena infeksi ing Amerika Serikat ngenteni kelas 2 minggu kanggo nyegah wabah kasebut ing sekolah. Malah ing wilayah sing asring kena infeksi, warga ora gelem metu, tetep ing omah supaya njamin safety.

Kepiye pengaruh tetesan COVID-19?

Bisnis dropshipping ora bakal kena pengaruh akeh kajaba virus tetep nyebar lan mungkasi kabeh transportasi barang. Dropshipping minangka model sing nggunakake Internet kanthi lengkap kanggo golek pemasok lan njaluk pelanggan. Iku jinis e-commerce. Conto sing paling apik saka pangaruh koronavirus ing e-commerce yaiku SARS-2003 ing China. Nanging ora pati penting banget ing e-commerce, SARS-2003 nyepetake pangembangan e-commerce Cina.

Buta e-komersial berkembang ing tengah-tengah SARS-2003

Priksa maneh sejarah, ayo goleki apa sing kedadeyan ing bisnis e-komersial ing taun 2003 miturut pangaruh SARS. Kahanan ing taun 2003 padha karo kedadeyan saiki - wong ngindhari ora perlu metu, tetep ing omah supaya ora kena infeksi dening SARS, kahanan iki tahan pirang-pirang wulan, sing nyebabake mbebayani ekonomi komoditas sing mati. Ing kahanan kasebut, sawetara raksasa e-komersial muncul.

Duwe pengaruh karo wabah kasebut, JD, saiki dadi raksasa ritel online, nggolek penjualan online kanthi nggoleki pelanggan potensial liwat QQ, yaiku piranti lunak komunikasi cepet kaya Skype lan ngirim pesen ing forum online, JD nggawe sukses gedhe. Ing taun sabanjure, JD ngilangi kabeh bisnis offline lan fokus ing toko online.

Yen sampeyan lagi melu ngempet, ora ana kemungkinan sing durung tau krungu saka Aliexpress, yaiku bagean saka grup Alibaba. Alibaba uga miwiti bisnis eceran online - Taobao, sing minangka salah sawijining situs e-komersial sing paling populer, sajrone SARS-2003, lan nyekseni akeh bisnis eceran online sajrone 17 taun kepungkur.

Produk apa sing bisa diturunake?

Sampeyan bisa uga wis krungu manawa ana wong sing nggawe jutaan kanthi mung adol topeng anti-virus, iku sejatine uga ora mung kedadeyan. Topeng iku akeh banget njaluk lan rega mundhak amarga koronavirus nyebar ing saindenging jagad, kanggo informasi luwih lengkap babagan topeng, mangga nonton video iki.

Saliyane saka topeng, ana sawetara produk liyane kanthi kabutuhan gedhe sing cocog kanggo tetes jepretan:

Produk kanthi panjaluk potensial gedhe

  • Produk cuci tangan: kayata gel sanitizer tangan, semprotan tangan sanitari, dispenser sinetron busa, amarga wisuh tangan asring cara liya kanggo nglawan coronavirus novel.
  • Mesin disinfeksi listrik portebel
  • Pembersih udara

Loro saka produk kasebut sing perlu kanggo dilindhungi kena infeksi saka koronavirus, panjaluk online kanggo akeh kabutuhan saben dina bakal tambah, amarga wektu tunduhan replenishment ing toko offline sing disebabake gangguan kanggo nyedhiyakake ranté.

Lan amarga wong tetep nginep ing omah, ora pati blanja ing offline, tegese panjaluk online kanggo tuku online. Wong-wong bakal nggunakake wektu kanggo blanja kanthi online, klambi, produk reresik kluwarga, lan komoditas bakal bisa nambah dodolan online. Bisa dadi momen sing ora dikarepake kanggo wirausaha e-komersial kanggo ngetrapake usahane.

Apa sing bisa disembelehake nalika iklan sing gegandhengan karo virus?

Ing Maret 6th(UTC + 8), Facebook ngumumake nglarang dhaptar dagang lan iklan kanggo topeng pasuryan medis. Iki minangka jeblug saka usahawan sing ngrencanakake golek dhuwit kanthi cepet kanthi pamasaran topeng anti-virus. Lan para wirausaha saka sawetara wilayah epidemi sing abot nemoni masalah amarga kakurangan.

Apa sing bisa dikendhaleni ing kahanan sing ora becik?

Kene sawetara saran:

  1. Nggoleki kampanye iklan liyane, umpamane, nyiyapake kampanye pemasaran email kanggo ngetrapake bisnis topeng. Akeh wong sing duwe titisan liyane sing padha bisa nindakake, mula iku penting banget kanggo nampilake salinan iklan lan video / gambar produk. Dolan maring www.video.cjdropshipping.com kanggo nggawe video / gambar sing disesuaikan.
  2. Jual produk panas liyane kanggo COVID-19 sing durung dilarang dening Facebook, utawa produk liyane sing dibutuhake dening pelanggan lokal. Nanging sadurunge marketing, priksa manawa ana inventori sing bisa didol. Ora kabeh pabrik bali normal, dadi priksa karo supplier sampeyan yen bisa netepi pesenan sampeyan.
  3. Yen sampeyan ora bisa adol produk ing wilayah sampeyan amarga kunci, ganti target target sing bakal sampeyan lebokake. Contone, yen sampeyan ana ing Italia, sampeyan bisa mbukak iklan khusus kanggo AS utawa wilayah liyane sing ora ana watesan transportasi. Amarga sampeyan ora nangani produk kanthi pribadi, para pemasok bisa ngirim produk menyang endi wae sing pengin didol. Nanging ana siji bab sing kudu dipengeti - sampeyan bisa uga nemoni masalah komunikasi nalika sampeyan milih wilayah sing ora dikandhakake karo wong liya. Dadi luwih becik ati-ati nalika milih area lan priksa manawa sampeyan wis ngerti pasar.

Tembung pungkasan

Dropshipping ora mung bisnis sing main peran ing antarane para pemasok lan konsumen. Sajrone wektu khusus iki, wong sing duwe titisan bisa menehi sumbangan kanggo wong-wong sing butuh barang saben dinane. Dheweke bisa mbantu para konsumen entuk apa sing dikarepake lan butuh.

Facebook Komentar