fbpx
Apa Sampeyan Sampeyan kudu ngerti babagan Paket Customized
03 / 12 / 2020
Koleksi Peralatan Perlindungan Pribadi saka CJ Dropshipping
03 / 31 / 2020

Kepiye Cara Kiriman lan Wektu Pengiriman Coronavirus

Sawetara wong sing nyelehake karo sambetan babagan penundaan pengiriman lan tarif pengiriman nambah dina iki, utamane kenaikan tarif amarga koronavirus. Pancen CJ wis nambah tarif pengiriman sawetara cara pengiriman kayata ePacket, CJPacket, USPS lan liya-liyane. Nanging, iku dudu sing dikarepake CJ, dudu para pelanggan sing murah banget.

Ayo goleki pisanan sing kedadeyan ing jagad iki.

Apa nganyari saka coronavirus saiki?

Ing tanggal 21 Maret 2020, 09:39 GMT, kasus koronavirus 277,312 dikonfirmasi ing ndonya. Mayoritas kasus sing dikonfirmasi disebar ing Eropah Kulon lan AS.

Apa kahanan penerbangan internasional?

Akeh maskapai sing ngumumake mbatalake kabeh utawa nyuda penerbangan menyang lan saka Mainland China. Delta Airline ngumumake tanggal 6 Febuari yen kabeh penerbangan antara China lan AS bakal dibatalake nganti 31 Mei.

Miturut CNN, IAG Cargo Senin ngumumake kabeh layanan menyang lan saka daratan China paling ora isih ana ing wulan iki.

Apamaneh, akeh maskapai Eropa sing misuwur kalebu maskapai penerbangan Air France, Air France, Lufthansa, maskapai Walanda KLM Royal Dutch Airlines ngumumake mbatalake utawa nyuda kabeh penerbangan ing antarane China lan Eropa.

Miturut Administrasi Sipil Penerbangan China (CAAC), jumlah penerbangan internasional saka China ing antarane 23 nganti 29 Maret yaiku 2003, lan jumlah kasebut ana 2072. Ana kemungkinan nomer penerbangan isih mudhun.

Kepiye cara pengiriman?

1. Biaya pengiriman nambah akeh. Kaya sing dingerteni, meh kabeh bingkisan ing e-commerce sing nyabrang mesthi kalebu titisan sing dikethok nganggo udhara, sing luwih cepet tinimbang segara. Ing kahanan nyuda penerbangan internasional sing cetha, saben perusahaan logistik cepet-cepet tekan kapal. Kabeh kita ngerti yen mokal yen juara akhir yaiku sing bisa menehi rega sing luwih dhuwur, saéngga tingkat pangiriman mesthi ora munggah. Regane ditemtokake dening panjaluk lan pasokan. Perusahaan logistik bakal nambah rega tambah kanggo para klien, umpamane, CJ. Iki minangka sebab kenapa CJ mundhak tarif pengiriman kaping saiki amarga tarif pengiriman ganti menit. Prices ganti saben dina, pramila CJPacket nambah tarif pengiriman kanggo negara sing beda. Nanging CJ bakal nyetel tingkat pangiriman saka cara pengiriman sing saya tambah saiki kaya saiki yen perusahaan logistik mulihake rega amarga kahanan sing nyenyet dadi luwih apik.

2. Wektu transportasi bakal ditambahi. Kaya sing kasebut ing ndhuwur, panjaluk kanggo penerbangan internasional umume nalika penerbangan sing kasedhiya cukup diwatesi. Iki bakal nyebabake akeh barang sing nunggu baris. Sawetara bejo bisa ngenteni 2-3 dina, nanging wong lanang sing paling ora sabar ngenteni setengah wulan, sing nate nglanjutake wektu kiriman. Untunge, CJPacket ora bakal kena pengaruh kaya ePacket lan sawetara pangiriman liyane. ePacket saiki bisa njupuk 30-50 dina kanggo sukses nalika CJPacket nggunakake 10-20 dina. Sawetara pelanggan jengkel karo penundaan sing ora dikarepake. Nanging, ora ana solusi sing luwih apik saiki. Kajaba iku, luwih akeh telat bisa kedadeyan amarga ana kahanan negara sing beda. CJ ora bakal nampa regejegan lan reshipment yen akeh telat kedadeyan sawise bungkusan teka ing negara sing dituju.

Suwene rega mundhak?

Iki ana gandhengane nalika coronavirus mungkasi utawa ujar manawa ora dikontrol. Miturut BBC, Perdana Menteri Boris ujar manawa ing 12 minggu, UK bisa "ngasorake ombak". Nanging ya adoh banget.

Bener, ora ana sing bisa prédhiksi kapan coronavirus bakal kelakon. Sawetara ilmuwan ujar sawetara wulan. Pesimis percaya korona iki bakal tahan nganti pungkasan taun 2020, malah luwih dawa.

Miturut pengalaman wong Tionghoa, bisa umure 2 wulan kanggo nyekel korona iki, yen wong mung nginep ing omah lan njaga jarak sosial nalika metu kebutuhan. Utawa korona bakal terus nyebar lan terus luwih suwe. Yen mangkono, luwih akeh penerbangan internasional bakal dibatalake lan kapasitas pengiriman internasional bakal diwatesi luwih akeh, sanajan ora kasedhiya, ayo nyetel rega kiriman.

CJPacket bisa ngirim bungkusan anti-virus kaya facemask saiki kanthi biaya pengiriman. Yen kahanan isih dadi luwih elek, ana kemungkinan CJPacket ora bisa ngirim barang-barang medis.

CJ bisa uga terus nambah rega pengiriman sawetara cara pengiriman cedhak utawa adoh kanggo sawetara negara. Nanging CJ ngarep-arep yen bisa ngerteni manawa kenaikan rega, dudu tujuan CJ, utawa uga sampeyan, sing dadi titisan ', utawa uga para panuku'. CJ do ngarepake COVID-19 iki bakal entek lan ngarep-arep kabeh supaya adoh saka korona lan tetep slamet!

Facebook Komentar