fbpx
Cara Nggawe Orde Otomatis babagan CJ Dropshipping
04 / 07 / 2020
Rekomendasi Produk Kesehatan / Apa sing Dropship miturut COVID-19
04 / 13 / 2020

Kepiye Nggawe Sub-akun kanggo VA ing CJ APP?

Apa sampeyan miwiti bisnis karo mitra? Utawa sampeyan wis nemokake ceruk lan nampa pesenan rutin saben dinane?

Ana sawetara pelanggan takon apa bisa nggunakake akun CJ sing padha karo mitra. Kita ngira akeh sing bakal nyewa karyawan kanggo menehi bisnis nalika sampeyan duwe pesenan stabil saben dina. Ing kahanan iki, dadi kudu nuduhake akun kasebut. Pramila kita nambah fitur anyar sing ngidini sampeyan nambah sub-akun kanggo mitra utawa kanca.

Langkah 1: Mlebet akun banjur klik "Akun"

Langkah 2: Klik "Tambah akun"

Langkah 3: Pilih jinis akun lan ijin.

Ana rong jinis akun: Administrator lan Karyawan. Sampeyan kudu atur jeneng, jeneng pangguna, lan tembung sandhi kanggo akun kasebut.

Dheweke bakal duwe ijin sing beda. Umume pangurus bakal nuduhake ijin sing padha karo dheweke ndeleng kabeh lan nggawe operasi malah ngatur akun liyane; nalika para karyawan mung bisa ijin sebagean sing kudu ditambahake.

Nanging apa sing kudu dingerteni yaiku sampeyan bisa mung nambah 3 akun administrator paling.

Langkah 4: Priksa kabeh subaccounts.

Sampeyan bisa mriksa kabeh akun ing akun lan telusuran miturut Jeneng, Jeneng, Peranan utawa Status akun ing kene.

Ora gampang? Coba.

Facebook Komentar