fbpx
Cara menehi hasil karo Returns
04 / 30 / 2020
Cara Nulis Katrangan Produk sing Komplek kanggo Toko Dropshipping sampeyan
05 / 14 / 2020

Kita entuk akeh pitakon babagan wektu pangiriman lan biaya pangiriman amarga kuarantin lan nambah biaya pengiriman miturut COVID-19. Apa ana kiriman kiriman, lan kepiye wektu kanggo ngirim menyang AS, Inggris, Inggris, Australia, lan liya-liyane.

Aku arep ngandhani yen bisa uga ana sawetara telat, nanging ora kanggo kabeh, lan ora nganti suwe sampeyan mikir, sawetara dina luwih suwe tinimbang wektu normal. Nanging ana salah sawijining perkara sing kudu dak terangake, pesenan titisan saya tambah sajrone kuarantin, wektu pangolahan saiki bisa dadi luwih saka 1-2 dina, dene wektu pangolahan sajrone 24 jam yen ana inventaris ing gudang kita, yen ana ora ana persediaan, mbutuhake sawetara dina maneh. Supaya bisa nyepetake wektu pangolahan, saiki kita nyetel gudang anyar kaya sing dakkandhakake ing wiwitan video iki.

Lan sing luwih elek yaiku, kapasitas pangolahan sawetara perusahaan logistik gagal pesenan surut, dheweke duwe watesan kanggo njupuk bungkus saben dinane. Dadi luwih becik ngandhani babagan pelanggan luwih dhisik, apa ing toko utawa liwat email, manawa pesenan bisa ditundha amarga kuarantin kasebut.

Mangkono, aku ngetrapake sawetara pitakon babagan pengiriman lan wangsulan kanthi siji.

Kepiye babagan wektu pangiriman lan biaya?

Kita tak pitakonan kaya "Jam pira wektu kanggo ngirim produk?","Pira dina kanggo ngirim ing 'ing endi wae?'", Lan" Apa biaya pengiriman? ".

Kanggo kabeh pitakonan babagan pengiriman, kita entuk widget sing migunani banget, sing bakal ngirit wektu sampeyan entuk wektu lan biaya kirim.

Iku pitungan kargo, sampeyan bisa kanthi gampang nemokake ing sisih tengen bar telusuran ing homepage CJ. Pilih negara tujuan lan atribut saka ukuran lan dimensi anggaran produk-input lan pilih cara pengiriman-klik kanggo ngitung, banjur sampeyan bisa entuk biaya kira-kira lan wektu pangiriman.

Apa sampeyan ngirim menyang ...?

Kita uga entuk pitakonan kaya "Apa sampeyan nindakake ing Australia?","Apa sampeyan ngirim menyang Filipina?", Lan kaya. Kita netepi pesenan ing saindenging jagad lan Australia minangka salah sawijining pasar paling gedhe, kita ngirim bungkusan menyang Amerika, Eropa, Asia, Timur Tengah, Afrika lan Australia. Kanggo sawetara wilayah lan wilayah sing adoh, sampeyan bisa mriksa karo pitungan kargo, sampeyan bisa mriksa manawa ana cara pengiriman kanggo negara tartamtu, yen ora ana cara kanggo negara kasebut, bisa uga kita ora bisa netepi ing wilayah saiki .

Ngendi aku bisa nggolek bingkisan?

Informasi nelusuri pesenan ora diselarasake ing My CJ utawa ing toko CJ pangguna kanthi otomatis, dadi kadang kita njaluk pitakon minangka "Ngendi aku bisa nggolek bingkisan?"Utawa"Kepiye carane bisa ngomong karo pelanggan sing nomer pelacak?"

Ana solusi kanggo ngrampungake masalah:

  1. Sampeyan bisa nemokake nomer pelacakan ing My CJ sawise pesenan diproses, lan sampeyan bisa nglacak nomer kasebut cjpacket.com utawa situs web pelacakan pengiriman liyane minangka 17track.net.
  2. Lan ana cara liyane kanggo nglacak petak, sampeyan bisa nggunakake sethithik gaweyan kanggo milih Shopify App lan nyiyapake sektor pelacak informasi pengiriman sing wis diselarasake kanthi otomatis ing toko sampeyan, ing endi sampeyan lan para pelanggan bisa nglacak informasi pengiriman.

Sampeyan bakal ngirim macem-macem barang ing siji paket?

Pitakonan umum liyane babagan pengiriman yaiku "Sampeyan bakal ngirim macem-macem barang ing siji paket?"Ya, kita bakal nyelehake barang siji ing siji paket, iki minangka kaluwihan CJ, sing bakal ngirit biaya lan pelanggan bakal seneng karo iki.

Pitakon babagan gudang kita uga katon ing komentar, ing ngisor iki ana pitakon umum.

Apa aku bisa duwe produk ing gudang AS sing dikirim menyang…?

Kita tak pitakonan kaya "Apa bisa nyelehake pesenan liwat gudang AS kanggo ngirim Brasil?'utawa "Apa bisa nggunakake gudang lan kapal AS ing saindenging jagad?"

Nuwun nuwun kanggo nguciwani, wangsulane NO, mung gudang ing China sing ngrampungake ing saindenging jagad, gudang AS mung tundhuk ing Amerika Serikat, lan kanthi mangkono, gudang Thailand wis rampung ing Thailand. Saiki, gudang Jerman mung ngrampungake ing Jerman, lan mung ana facemasks sing kasedhiya ing gudang Jerman, mbesuk, mungkin sawise koronavirus wis dikontrol, kita bakal mbukak menyang negara-negara Eropa. Lan kita arep ngekspor luwih akeh produk menyang gudang Jerman, sampeyan pengin tuku persediaan pribadi menyang gudang.

Iki pitakon saka Coco "Hai ana, apa bisa tuku persediaan saka supplier lan kirimake ing salah sawijining gudang sampeyan?"Ya, sampeyan bisa! Kita uga nyediakake gudang lan layanan uga.

Topik katelu yaiku pitakonan babagan nggunakake sistem CJ.

Apa bisa tuku ing CJ Dropshipping tanpa toko online?

Kita entuk para pelanggan sing ora duwe toko online, nanging pengin tuku saka CJ Dropshipping, kanggo para pelanggan kasebut, kita wis ngirim blog babagan carane nggawe pesenan drophipping manual menyang CJ, priksa Cara Nyelehake Order Dropshipping Manual menyang CJ ?.

Apa CJ bisa disambungake menyang toko lan ngrampungake pesenan kanthi otomatis?

Ana pitakon kaya "Apa CJ bisa disambungake menyang WooCommerce kanggo nindakake pesenan kanthi otomatis kapan pesenan ditampa?"Lan"Kepiye carane nyiyapake pemenuhan otomatis kanthi otomatis supaya CJ Dropshipping bisa nambah katrangan supaya bisa ngetren lan ngisi otomatis kanthi otomatis?".

Sampeyan bisa nyetel pesenan kanthi otomatis babagan CJ Dropshipping, lan iku fungsi penting CJ, ing blog iki Cara Nggawe Orde Otomatis babagan CJ Dropshipping, Aku nggawe langkah langkah demi langkah babagan cara nyiyapake pesenan sing bisa diturunake otomatis. Nanging kita ora ngisi biaya otomatis kanggo keamanan akun pembayaran sampeyan.

Pitakon liyane babagan pambayaran kayataApa ana cara kanggo mbayar kanthi otomatis? "Lan"Apa bisa mbayar pesenan kanthi akeh?"Saiki, kita ora nyetel mbayar kanthi otomatis, nanging yen sampeyan pengin mbayar kanthi akeh, kita entuk saran kanggo sampeyan, pilih mung kabeh pesenan sing sampeyan pengin mbayar lan tambahake trobosan kanthi cepet, mula pesenan bakal digabungake ing siji panyuwunan pembayaran.

Pitakonan saka pangguna anyar

Kanggo sing anyar ing CJ, kita entuk pitakon kaya mengkeneApa sampeyan butuh MOQ? " utawa "Apa kita kudu nindakake nomer sing luwih dhuwur kanggo nggunakake layanan sampeyan? " Kita ora mbutuhake MOQ, kita bisa ngetrapake siji order sekaligus, lan sapa wae sing bisa nggunakake sistem CJ kanthi gratis sanajan ora ana pesenan.

Sawetara pangguna anyar ora ngerti ngendi golek agen, kunjungan chat.cjdropshipping.com, lan klik Dhiskusi karo manungsa.

Pitakon babagan video produk

Kita duwe video seri rekomendasi produk, lan kita entuk pitakon kaya "Apa kita bisa nggunakake video kasebut minangka iklan? " Ya sampeyan bisa, kita ngirim dhaptar lan link produk ing deskripsi video, lan sampeyan bisa ndownload video kasebut ing kaca produk.

Lan sawetara takon "Apa kita bisa njupuk foto khusus babagan produk? ", Kita kaget ngerti akeh pangguna CJ sing ora ngerti babagan video lan layanan gambar gambar kita, yen sampeyan pengin duwe foto utawa video khusus kanggo produk sampeyan, sampeyan bisa ngunjungi videos.cjdropshipping.com lan ngomong karo fotografer.

Facebook Komentar