fbpx
Cara Nulis Katrangan Produk sing Komplek kanggo Toko Dropshipping sampeyan
05 / 14 / 2020
Top 100 Sadean Paling Ndhuwur ing CJ Dropshipping (Lan Rekomendasi Panas 6 Panas)
05 / 20 / 2020

Siji Toko Produk VS Toko Toko VS Toko Umum: Apa sing Luwih Apik?

Yen wis mandheg mandheg, salah sawijining keputusan sing paling angel digawe dening wong anyar yaiku jinis toko apa sing kudu ditindakake. Akeh wong-wong mau ing pager apa kudu mbukak toko produk sing siji, toko Niche, utawa toko Umum?

Elinga yen salah sawijining jinis toko tartamtu bisa digunakake kanggo sampeyan nanging bisa uga ora kanggo wong liya, lan uga kosok balene. Bebener kabeh cara iki mlaku lan ana wong sing golek dhuwit ing saben jinis toko kasebut. Dadi, ora ana cara "BEST" kanggo miwiti toko nyimpen sampeyan.

Dina iki, aku bakal nganalisa kebaikan lan kontra ing antarane telung stypes toko iki supaya sampeyan bisa njupuk keputusan sing apik babagan jinis toko droppingping sing pengin diwiwiti. Ayo nyilem!

Siji toko produk

  • Pros saka siji produk produk

1. Luwih akeh wektu lan biaya

Amarga mung siji item, ora masalah banget kanggo nyelehake urutan tes / conto babagan item tartamtu iki saka supplier sampeyan. Mangkono iku luwih akeh wektu lan efektif biaya.

Ing ndhuwur iku:

1) Sampeyan bisa ndeleng manawa pemasok bisa dipercaya lan dipercaya;

2) Uga njamin kualitas produk iki;

3) Kanthi mung siji produk ing toko sampeyan, sampeyan bisa target kabeh energi lan sumber daya, fokus ing merek lan pemasaran sampeyan, tinimbang mbuwang dina lan minggu nggambarake deskripsi produk lan gambar gambar lan video njupuk.

2. Sampeyan kudu duwe jeneng domain dhewe

Kanggo siji produk produk, sing liyane yaiku sampeyan kudu duwe jeneng domain sampeyan ing produk sampeyan.

Contone, yen sampeyan adol bodo gitar ing toko dropshipping sampeyan, coba guitarmug.com minangka jeneng domain sampeyan. Ndarbeni domain produk, menehi wewenang lengkap lan pelanggan bakal nemokake sampeyan pejabat luwih resmi, sing bakal nambah kemungkinan pelanggan nggawe tuku ing toko sampeyan tinimbang sing liyane.

Nanging, yen ngono, domain produk wis dijupuk, nggawe pangaturan sing sithik, kaya theguitarmug.com. Cukup elinga ora adoh banget.

  • Cons saka siji produk produk

1.Iki resiko dhuwur lan tekanan gedhe

Kanthi mung siji produk sing adol, sing penting yaiku milih produk sing menang lan duwe bathi. Sumber produk tansah dadi sirah gedhe kanggo para pamilik bisnis sing ngganggu. Saiki sampeyan ngitung kabeh produk iki. Sing meksa cukup gedhe sampeyan kudu ngatasi.

Kajaba iku, beboyo manawa produk bisa uga kebak utawa ora ana gandhengane karo pelanggan. Akibate, sampeyan bakal duwe kemungkinan gedhe kanggo gagal.

2. Kemungkinan saka pelanggan bali kurang amarga wong bisa mbutuhake produk sampeyan mung siji.

Toko umum

  • Pros saka toko umum

1.Iyan luwih ramah

Ora kaya toko siji-siji utawa toko niche, sampeyan ora nyelehake endhog ing siji keranjang, saengga ora ana bebaya. Kanthi nambah atusan produk trending menyang toko dropshipping sampeyan lan banjur adol, sampeyan bisa nggawe bathi luwih akeh lan malah bisnis sustainable. Iku bakal kurang ganggu kanggo jangka panjang. Ana luwih akeh pelanggan sing bisa digayuh.

2.Luwih pelanggan potensial sing bisa digayuh

Target produk sampeyan meh kabeh wong. Kanthi nggayuh luwih akeh wong, pungkasane sampeyan bakal bisa adol karo panuku potensial.

3.Titik macem-macem produk sekaligus

Sampeyan kudu nyoba kaping pirang-pirang produk supaya luwih akeh ruang kanggo sampeyan kanggo nyoba produk sing menang. Cukup nambah produk sing pengin ditangkep lan promosi liwat Facebook, instagram lan media sosial liyane.

  • Cons saka toko umum

1.Dipatik kanggo pasar

Sampeyan ngerti, yen sampeyan miwiti kerja tanpa niche tartamtu, sampeyan bakal angel angel pasar bisnis amarga sampeyan ora bakal nemokake target sing dadi target khusus minangka toko siji utawa toko niche.

Contone, yen sampeyan adol produk kecantikan, gadget, produk bayi lan prabotan bebarengan ing toko sampeyan.

Yen ana pelanggan ing toko sampeyan, dheweke bakal ngerteni manawa sampeyan lagi adol meh kabeh, nanging ora khusus. Dheweke bisa uga rumangsa ora kepenak kanggo tuku saka sampeyan. Utawa ndeleng macem-macem produk sing ana ing toko sampeyan, dheweke dadi kepenak lan bingung. Lan pelanggan bingung ora tuku.

2.Conversion rate kurang

Amarga sebagian besar pengunjung mung mriksa produk tanpa tuku maksud, ora kaya toko ceruk narik pengunjung sing wis kasengsem ing ceruk kasebut.

3.Ing liyane kompetisi

Dibandhingake karo toko produk lan toko niche, toko umum ana saingan karo meh kabeh toko e-dagang liyane ing pasar. Tanpa spesifik sing spesifik, angel banget kanggo toko umum dadi ramah SEO.

Sampeyan ora bisa milih akeh pilihan nanging nggunakake tembung kunci sing wiyar kayata 'blanja online' utawa 'tuku online', lan sampeyan bisa mbayangno pirang-pirang toko eKommer sing wis digunakake kanthi nggunakake tembung kunci kasebut.

Kanggo nggawe gampang, kanthi tembung kunci umum, toko sampeyan ora bakal ditingkat kanthi cukup ing kaca asil telusuran.

Toko kemah

  • Pros saka toko ceruk:

Kompetisi 1.Less

Kemungkinan sampeyan bisa nemokake wong sing adol persis sing padha, luwih murah.

Lan sampeyan kudu milih apa sing disenengi. Minangka penggemar niche sampeyan dhewe, sampeyan ngerti apa fitur produk sing tepat kanggo target target. Supaya sampeyan kudu menehi pribadine toko luwih akeh, lan menehi gambaran produk unik sampeyan dhewe sing nyenengake para pelanggan potensial lan menang babagan SEO.

2.Luwih gampang kanggo merek lan pasar

Nduwe ide sing jelas babagan wong sing kaya ngono sing uga kepengin banget ceruk, sampeyan bisa nggawe konten ing ceruk sampeyan sing bakal cocog karo dheweke.

Yen sampeyan adol dekorasi kanggo kantor omah ing toko khusus sampeyan, pengunjung klik ing homepage sampeyan, lan ndeleng kabeh barang sing didaptar ing toko sampeyan persis apa sing dikarepake nanging luwih nyenengake lan kreatif, dheweke bakal seneng banget lan mbanting. tuku saiki tombol.

3. Sampeyan bisa uga menang luwih akeh para pelanggan lolay

Kanthi nganggo basa pelanggan kanggo nggawe sambungan emosional lan ikatan karo wong-wong mau, sampeyan bisa menang pelanggan sing luwih setia. Lan luwih cenderung ngasilake bola-bali bola-bali.

  • Cons saka toko niche

1.Suwene nemokake ceruk sing menang.

Ora ana sing bisa ngucapake kanthi yakin manawa toko ceruk bakal sukses. Môngka toko-toko ceruk mbutuhake uji coba lan tes nganti sampeyan bakal menang.

2. Sampeyan mung bisa nyoba siji niche

Lan sampeyan mung bisa nyoba siji ceruk ing wektu sing mbutuhake wektu, dhuwit lan gaweyan. Luwih kamungkinan sampeyan bakal kecewa nalika umume nutu sing sampeyan pilih ora adol kanthi apik.

Ya, debat ing antarane siji toko produk tinimbang toko umum lan niche toko bisa uga bakal mungkasi. Kaya sing dakkandhakake ing wiwitan, ora ana perkara sing paling apik kaya "Paling apik" kanggo miwiti toko dropshipping sampeyan. Kabeh wong duwe macem-macem sudut pandang babagan jinis toko dropshipping sing bisa mbingungake sampeyan tinimbang nulung sampeyan.

Dadi, sampeyan kudu ngira-ngira kabisan, katrampilan marketing lan uga anggaran, goleki, lan golek jinis toko apa sing cocog kanggo sampeyan.

Facebook Komentar