fbpx

Top 100 Sadean Paling Ndhuwur ing CJ Dropshipping (Lan Rekomendasi Panas 6 Panas)

Siji Toko Produk VS Toko Toko VS Toko Umum: Apa sing Luwih Apik?
05 / 19 / 2020
Napa Pesenan My Shopify Ora Disinkronake menyang CJ lan Cara Nindakake
05 / 22 / 2020

Top 100 Sadean Paling Ndhuwur ing CJ Dropshipping (Lan Rekomendasi Panas 6 Panas)

Iki dhaptar 100 penjual paling apik ing CJ Dropshipping wiwit tanggal 15 Aprilth kanggo Mei 15th. Saka dhaptar, ana 6 nice sing nduwe kinerja sing apik banget. Nutrisi iki ditandai kanthi warna sing beda supaya bisa ditampilake kanthi jelas. 6 niche yaiku produk kecantikan, topeng, perhiasan busana, produk kebon, produk pawon, lan produk sing apik lan langsing. 11 paling ndhuwur nutupi kabeh nice kasebut.

Ing 1: Produk Kecantikan

Apa sing ora dikarepake yaiku produk kaendahan dadi ceruk sing paling apik, ceruk iki ditandhani karo jambon. Ana 16 produk kecantikan ing dhaptar, lan loro ing ndhuwur 10, stiker kukul rangking ndhuwur 1 lan gel mbusak rambut minangka ndhuwur 7.

Cuaca dadi panas nalika musim panas, bocah-bocah wadon nuduhake kulit sing luwih akeh, saengga permintaan produk rambut bakal saya tambah. Iki nerangake ngapa gel mbusak rambut dadi ndhuwur 7 lan semprotan penyemprot rambut rangking ndhuwur 89, lan panjaluk kasebut mundhak kanthi terus.

Wanita nindakake manikur ing omah amarga salon kuku ditutup ing kahanan khusus iki. Ora nggumunake ana papat produk paku, cacah seprapat saka 16 produk kecantikan. Lan nindakake manikur minangka cara sing nyenengake kanggo mateni wektu yen ana hiburan sing diwatesi.

Pen kuku kuku gel iki menehi saran banget, amarga iki novel lan gampang banget kanggo tangan ijo. Kanthi 60 pilihan warna, bocah-bocah wadon ora mung bakal tuku salah sawijine.

Kajaba iku, pena polish kuku kaya iki kudu bisa digunakake bareng karo lampu LED UV pengering kuku, sing duwe dhaptar 91 dhaptar. Yen sampeyan arep adol pen polish kuku, aja lali dhaptar dhaptar LED UV iki menyang toko sampeyan, lan coba ngelingake para pelanggan ing kaca produk sampeyan kudu njaluk lampu supaya bisa nganggo pena polish kuku.

Nila 2: Topeng

Topeng wis nggawe peringkat paling laris sajrone pamrentahan, aku mikir ora perlu ngrembug babagan carane masker butuh. Aku kepengin nuduhake sawetara kabijakan anyar babagan topeng, dina kepungkur, ing China, KN95 topeng lan topeng medis dilarang ngekspor. Saiki isih ana watesan, para operator mung bisa menehi topeng winates, saéngga biaya pangiriman kanggo topeng KN95 lan topeng medis banget banget saka China saiki. Warta sing apik yaiku, kita duwe persediaan saka rong masker kasebut ing gudang CJ AS, yen sampeyan adol menyang AS, dhaptar utawa tuku saka gudang AS kita. Lan menyang negara-negara kulon liyane, sampeyan kudu nimbang biaya pengiriman. Warta liyane sing apik yaiku, topeng katun ora konvensional, topeng iki nganggo saringan alternatif sing apik banget.

Ing 3: Perhiasan Fashion

Perhiasan busana minangka ceruk sing nguntungake kanggo jimat, amarga isih cilik, total rega drophipping ora bakal dhuwur, nanging sampeyan bisa ngedol kanthi rega sing dhuwur kanthi pemasaran sing tepat. CJ Dropshipping diwiwiti karo perusahaan perhiasan busana, jenenge CJ cendhak kanggo Perhiasan Cute, dadi yen sampeyan pengin menehi merek lan menehi ukuran bisnis, ceruk kasebut ora bisa dadi pilihan sing ala. Ana 8 produk ing ndhuwur 100 dhaptar ing ngisor perhiasan busana, dene setengah saka gelang, tegese gelang kanthi atusan gaya luwih gampang dipasarake. Sawetara iki, gaya gelang utawa kalung padha gaya ing taun iki.

Gelang watu vulkanik kaya iki, adol bakul panas ing taun 2019, lan terus ora dibuwang ing taun 2020, minangka pangkat paling 80 sing paling laris.

Ing 4: Produk Taman

Nalika wong kepeksa nginep ing omah, luwih akeh nandur kebon. Sanajan ana mung 4 produk kebon ing dhaptar, rangkinge ana ing ndhuwur, jumlah sing didol saka 4 produk kasebut udakara udakara 30,000 pcs sadurunge wulan.

Mesin cuci tekanan dhuwur rangking ndhuwur 6, iki minangka produk sing akeh banget, sing bisa sampeyan tandur ing tanduran, cuci lemah lan tembok njaba, uga mobil. Amarga ora ana sing bisa ngumbah mobil, mula umume ora bisa ngumbah mobil ing omah, mesin cuci tekanan dhuwur iki mung nggambar pola, bisa nggawe mobil gampang dirasake.

Celengan 5: Produk Dapur.

Produk pawon bisa dadi ceruk sing dijanjeni ing COVID-19 amarga wong kudu mangan ing omah lan masak liyane. Ceruk iki ora ngeculake. Limang produk ing ngisor ceruk iki ana ing ndhuwur 30.

Penyelenggara laci pawon iki sapisan bisa disaranake ing blog iki, dadi ndhuwur 22 ing dhaptar.

Luwih apik 6: Produk Shaping & Slimming

Para penjual panas sing ana ing bentuk & nigelake yaiku patch, slim, weteng slamping, celonone mbentuk, wolung pack slimming cream lan sabuk bentuk weteng. Saliyane saka mbentuk busana, yaiku ceruk "evergreen" ing CJ, slametan langsing nembe muncul, padha pangkat ing ndhuwur 9 lan ndhuwur 47. Amarga kegiatan ruangan diwatesi, wong gampang entuk bobot sajrone kuarantin, sawetara nindakake latihan kanggo njaga Pas, sanajan akeh wong sing golek cara "luang" kanggo duwe kurva sing apik, mulane mbentuk & produk slimming dikarepake.

Facebook Komentar