fbpx
Kepiye Tuku Produk saka Warung CJ US?
05 / 22 / 2020
Kepiye Kirim Kirim Panjaluk Sumber babagan CJ Dropshipping? (Dianyari)
06 / 01 / 2020

Cetak babagan Permintaan VS Dropshipping? CJ Dropshipping Pitulung ing Branding Business sampeyan

Usaha cetak babagan permintaan minangka gampang kanggo miwiti model bisnis kanggo wong-wong sing pengin mbangun merek dhewe, nalika merek biasane dadi bagian sing ora bisa digunakake kanggo ngasilake bathi lan bisnis jangka panjang sing dhuwur. Mangkene, aku arep ngomong babagan apa sing dikarepake print, pros lan cons, lan apa sing bakal dikarepake saka CJ dicet dikarepake, uga kepiye sampeyan bisa menehi jeneng bisnis karo layanan desain khusus CJ.

Apa Print On Permintaan (POD)?

Cetak babagan Permintaan, POD cekak minangka layanan bisnis sing ngidini sampeyan adol desain khusus sampeyan ing macem-macem jinis produk. Produk sing paling khas yaiku t-shirt sing dicithak, gampang kanggo desain lan adol, produk panas liyane yaiku tas, tas ransel, perhiasan, kasus telpon, kanvas lan liya-liyane. Lan sampeyan bisa nggawe cetak permintaan produk apa wae sing disenengi, kaya cetak iki kanggo topeng pasuryan sing dikarepake kanggo kahanan khusus saiki.

Pros lan Cons of Print On Panjaluk

Ing bagean iki, aku ngomong babagan pro lan kontra print sing dikarepake CJ Dropshipping. Amarga CJ print babagan layanan panjaluk sing diisi ing sistem CJ, saengga bisa mbagi kabeh prabédan lan kontribusi, kaya sawetara dana dhisikan sing dibutuhake, sampeyan ora kudu ngatasi kasedhiyan dhewe lan sapiturute, sampeyan bisa mriksa artikel sadurunge Opo's Pros lan Cons of Dropshipping? kanggo informasi luwih lengkap babagan kontra lan konten ing jaket. Dadi cetak CJ dikarepake duwe sawetara pro umum lan mbandhingake karo situs web POD liyane, sauntara manawa kita duwe poin kuwat dhewe.

Pros saka CJ Cetak Permintaan

  • Sampeyan bakal duwe Produk Adat dhewe:

Yen sampeyan desainer grafis utawa kebak ide kreatif, ngrancang produk sampeyan dhewe bisa dadi pengalaman sing nyenengake. Lan apike prestasi kanggo duwe wong sing tuku produk sing sampeyan rancang dhewe.

  • Gampang Nggawe merek:

Sampeyan adol produk unik sing ora bisa ditemokake dening para pelanggan nanging toko sing bakal sampeyan tuku, dadi luwih gampang mbangun merek sampeyan dhewe. Kanthi layanan logo Cabe lan kemasan CJ, sampeyan bisa duwe produk, logo, lan paket khusus dhewe, sing menehi kesan kanggo pelanggan sampeyan duwe pabrik kanggo ngasilake produk, nggawe produk luwih dipercaya, sing entuk manfaat ing bisnis jangka panjang .

  • Biaya Produk Kasar lan Biaya Pengiriman (Dibandhingake karo situs web liyane) - Margin Tinggi

Biaya kasebut bisa dadi kon cetak permintaan ing situs web liyane amarga biaya kanggo produk lan biaya pengiriman supaya bisa mlaku kabeh sistem lan tim pangolahan, nanging CJ print babagan permintaan enggo bareng sistem online lan kaleksanan uga kaya kiriman klompok CJ, saengga kita ora nambah biaya tambahan kanggo produk POD, rega prodhuk banget kompetitif, lan biaya kirim sawetara minangka produk gulung-gulung biasa.

Rega produk ing situs web POD liyane
Rega produk ing CJ Dropshipping

Lan sampeyan bisa nggawe bathi sing prayoga kanthi rega produk sing disenengi, sampeyan ora bakal khawatir karo para pelanggan sing sambatan lan njaluk mbayar maneh yen nemokake produk sing padha luwih murah ing Amazon utawa ing endi wae, amarga sampeyan adol produk sing unik sing dirancang.

  • CJ Cetak Panjaluk Ngidini Pelanggan Ngrancang Desain Saben Pesenan:

Yen sampeyan dhaptar produk POD menyang toko sampeyan, (lan saiki, produk POD mung kasedhiya kanggo didhaptar menyang toko Shopify) pelanggan bisa ngrancang produk kasebut ing toko sampeyan, sampeyan ora kudu nggawe tambahan setelan. Iku fitur apik yen sampeyan mbukak toko hadiah, amarga wong seneng hadiah khusus sing unik ing donya iki.

  • Grup POD Profesional Nawakake Siji Dhukungan Siji:

Yen sampeyan duwe masalah karo layanan CJ POD, sampeyan bisa nemokake tim dhukungan pelanggan POD https://pod.cjdropshipping.com/, entuk dhukungan profesional kanthi ngeklik ikon obrolan ing sisih kiwa kiwa.

Cons of Print On Panjaluk

  • Sampeyan Kudu Duwe Skills Desain Sing Kuat lan Ngerteni Pasar Ing Wektu sing padha:

Yen sampeyan desainer grafis sing pengin ngetrenake bakat, cetak bisnis permintaan iku mung kanggo sampeyan. Nanging yen sampeyan minangka pemula sing dadi titisan, lan ora duwe desain apik banget, ora menehi saran kanggo nyoba cetak kanthi permulaan wiwitan ing bisnis sampeyan. Pelanggan sampeyan bisa nemokake karya desainer grafis nyata tinimbang amatir. Yen sampeyan duwe katrampilan lan pangerten sing kuat babagan apa sing dikarepake karo pelanggan, mesthi bakal ditindakake. Nanging yen ora, kinerja penjualan sampeyan bakal apik. Ora ana jaminan manawa desain sampeyan bakal duwe bathi lan reson karo para pamirsa, lan iki bakal ngrusak semangat pengusaha sampeyan wiwit wiwitan. Dadi luwih becik entuk pengalaman bisnis online sadurunge nyoba cetak dikarepake.

  • Pilihan Produk Winates:

Dibandhingake karo produk drophipping normal, cetak permintaan dikarepake duwe pilihan produk sing winates. Amarga produk sing cocog kanggo disesuaikan diwatesi, sing luwih penting, suplemen sing ndhukung desain khusus tanpa syarat MOQ cukup saklompok cilik. Saiki sampeyan bisa nemokake atusan produk POD ing 13 kategori ing CJ, nanging yen sampeyan ora bisa nemokake produk sing pengin sampeyan adol, mung kirim panjalukan sumber produk sing ditandhani karo POD, lan tim sourcing bakal nyoba sing paling apik kanggo golek supplier kanggo sampeyan.

  • Wektu Pangolahan Sing Luwih:

Ora ana persediaan kanggo kabeh cetak babagan produk sing dikarepake amarga kudu dirancang dhisik, mula bisa diprodhuksi, dadi luwih suwe bisa diproses tinimbang sing ana ing gudang CJ. Wektu pangolahan beda-beda wiwit saka 4-10 dina, kanggo aku, aku rumangsa ora suwe kanggo produk sing disesuaikan.

Summary

Cetak dikarepake minangka cara sing apik kanggo mbangun merek, utamane nganggo logo lan kemasan khusus, nanging yen sampeyan ora desainer grafis utawa kanthi ide desain sing winates, lan ora ngerti pasar, luwih becik mikir kaping pindho sadurunge ngluncurake bisnis POD karo produk sing dirancang dhewe. Cara sampeyan bisa mbukak toko hadiah POD sing ngidini para pelanggan nggawe desain kasebut dhewe, CJ POD nggawe gampang lan prasaja kanggo sampeyan.

Facebook Komentar