fbpx
Cetak babagan Permintaan VS Dropshipping? CJ Dropshipping Pitulung ing Branding Business sampeyan
05 / 29 / 2020
Cara Paling Gampang Kanggo Tuku / Sumber saka Aliexpress, 1688 lan Taobao kanggo Dropshipping
06 / 05 / 2020

Sampeyan bisa uga nemoni kahanan kaya ngono, sampeyan duwe produk sing menang ing tangan, utawa sampeyan nemokake barang sing minat Odditymall utawa Aliexpress, lan pengin tuku utawa dhaptar saka CJ Dropshipping. Nalika nelusuri produk ing CJ, sampeyan gagal nemokake produk kasebut. Kahanan iki bisa kedadeyan kadhangkala, kita ngakoni manawa mbandhingake karo Aliexpress, dhaptar produk ing CJ Dropshipping diwatesi, mula, kita duwe layanan sing apik banget kanggo nutupi kekurangan, lan malah menehi pengalaman sing luwih apik-iku layanan sing bakal dakkenalake dina iki, ing layanan sumber produk.

Apa layanan sourcing produk?

Yen gagal nemokake apa wae ing app.cjdropshipping.com, sampeyan bisa ngirim panjaluk sumber kanggo kita, mula tim sourcing bakal ngasilake supplier paling apik kanthi rega sing luwih apik, lan upload produk ing app.cjdropshipping.com kanggo sampeyan tuku utawa dhaptar menyang toko sampeyan.

Aku anyar ing kene, bisa nggunakake layanan kasebut? Apa sampeyan ngisi layanan kasebut?

Saben registrasi anyar, sanajan sampeyan durung nyelehake siji order bisa ngirim panjaluk CJ Dropshipping.

Kanggo pangguna LV1: 5 panjaluk sumber kasedhiya saben dina.

Kanggo pangguna LV2: 10 panjaluk sumber kasedhiya saben dina.

Kanggo pangguna LV3: 20 panjaluk sumber kasedhiya saben dina.

Kanggo pangguna LV4: 50 panjaluk sumber kasedhiya saben dina.

Kanggo pangguna LV5: panjaluk sumber daya Unlimited sing kasedhiya saben dina.

Kanggo pangguna VIP: panjaluk sumber daya Unlimited sing kasedhiya saben dina.

Yen sampeyan duwe produk luwih akeh kanggo saben dinten, sampeyan bisa tuku rencana mbayar kanggo nambah jumlah panjaluk sumber.

Suwene wektu kanggo sumber produkku?

Biasane butuh 24h nganti 48h dina bisnis, nanging bisa uga sawetara dina nalika ana backlog ing musim dhuwur.

Kepiye cara ngirim panjaluk sumber?

Step1: Log on app.cjdropshipping.com-

Step2: Klik Sourcing ing ndhuwur navigasi bar-

Step3: Klik Panyuwunan Kirim Post tombol ing pojok tengen ndhuwur.

Ana rong jinis pilihan kanggo milih, sumber kanggo toko sing ana produk utawa sumber kanggo produk individu.

Produk Produk Disaring

Yen sampeyan arep ngirim panjaluk sumber ing toko, proses:

Step1: Pilih toko ing endi produk wis kadhaptar

Step2: Klik menyang nyelarasake produk ing toko menyang CJ, banjur sampeyan bisa ndeleng kabeh dhaptar produk

Step3: Pilih produk sing pengin sampeyan sumber lan kirim, utawa mung input prodhuk lan telusuran

Step4: Ngirim produk, pilih label produk, banjur kirim.

Banjur panjaluk sumber dikirim kanthi sukses lan ditampilake ing dhaptar sumber. Sampeyan bisa mriksa status panyuwunan,

Kampung Pulau Hilir - Panjaluk sourcing sampeyan wis ditampa, tim bakal bali menyang sampeyan sajrone 24 -48 jam sajrone bisnis normal.

Sourcing Gagal - Tim kita ora bisa nemokake pabrikan kanggo produk khusus.

Sukses Sourcing - Tim kita bisa ngasilake produk khusus sing dijaluk, sampeyan bisa ndeleng rincian produk iki kanggo ndeleng rega produk lan variasi sing kasedhiya.

Product individu

Yen sampeyan pengin ngirim panyuwunan sumber kanggo produk sing ora ana ing toko sampeyan, proses:

Step1: Upload gambar saka prodhuk

Step2: Input jeneng produk, pilih label produk

Step3: Input sampeyan rega target kanthi biaya kirim menyang negara sing adol

Step4: Yen sampeyan pengin tuku kanthi akeh, input kira-kira jumlah(Yen sampeyan pengin produk gulung ing produk, ora dikira jumlah sing dijaluk)

Langkah5: Kirim sumber URL yen ana siji, lan ngirim.

Banjur panyuwunan sumber produk individu dikirim kanthi sukses lan ditampilake ing dhaptar sumber.

Facebook Komentar