fbpx

Cara Pengiriman

07 / 06 / 2020

Cara milih metode pengiriman paling apik - Wektu Pangiriman & Biaya Pangiriman Bandhing ing kuarasi

Dropshippers wis pirang-pirang wulan nganti pirang-pirang wulan wiwit wabah COVID-19. Amarga saka quarantine ing saindenging jagad, penerbangan internasional nolak kanthi mendhet, nyebabake [...]
10 / 09 / 2019

CJDropshipping Ngewangi Dropshippers Sapa sing pengin Skala Sade menyang USA ing Q4

Tujuane kanggo dropperper apa wae yaiku kanthi efektif nggayuh sade nalika ngasilake tuwuh, utamane sajrone jaman lalu lintas sing gedhe kayata liburan. Nanging, [...]
04 / 15 / 2019

Tanduran CJPacket - Pilihan Kiriman China-AS sing Paling apik & dipercaya

Sepisanan, CJPacket wis nganyari supaya transportasi luwih efisien dijamin. CJPacket digawa menyang pilihan sampeyan pungkasan taun minangka pengganti sebagean [...]
04 / 10 / 2019

Penjaminan Kiriman - Rata-rata Kirim 7-Day kanggo Objek sing Menyang Kaya Knives menyang AS

Apa sampeyan tau ngalami tundha lan tundha kiriman sing kurang kanggo pengiriman sampeyan kalebu barang sing cetha? Iki pancen masalah asring yen paket sampeyan dikirim [...]