fbpx

Cara Pengiriman

03 / 04 / 2019

Cara Kirim kanthi Garis Khusus kanggo Drop Shipping ePacket Alternatif

Sampeyan cukup umum yen sampeyan bakal angel milih cara pengiriman sing tepat kanggo keturunan saka China. Ing wacana iki, aku bakal ngenalake epacket, [...]
01 / 18 / 2019

Solusi kanggo Telat Kiriman Asil saka Strikes ing Eropa

Dhek saiki sawise Kanada Post mungkasi serangane. Saiki, kita ngadhepi serangan liyane. Keamanan bandara Jerman mlaku kerja ing antarane 2 am [...]
11 / 21 / 2018

USPS Shipping deadlines - PLAN AHEAD!

'Tis mangsa kanggo ngrancang deadline kirim Natal sampeyan !! Pelanggan sing ngrencanakake awal takon apa sing mati tanggal pas liburan [...]
11 / 16 / 2018

Manungsa waé, Kahanan Penyebaran Pos Kanada Kurang Mudhun

Aku ora ngerti sepira wong ngerti serangan babagan Layanan Pos Kanada. Acara iki wis mundhak menyang China Post saiki wis ngumumake manawa dheweke ora bakal nampa paket apa wae sing bakal mlebu menyang Kantor Pos Kanada. Ing ngisor iki kudu diwenehi perhatian khusus: 1. Sembarang bungkusan sing arep menyang Kanada ora bakal ditampa diwiwiti saka 11 / 16 / 2018 China (saiki saiki). 2. Sembarang bungkusan ing dalan menyang Kanada sing durung ninggalake China, bakal dibalekake karo sandhangan pamilike menyang pangirim uga mbalekaken. 3. Sembarang paket ing transit menyang Kanada sing saiki wis ditinggalake ing China, kudu ngenteni Layanan Pos Kanada kanggo dikirim menyang panampa, lan kita ora duwe ETA. Epacket ditangani dening China Post, lan tujuan paling akeh paket cilik yaiku ing Kanada. [...]