fbpx

Cara Pengiriman

09 / 18 / 2018

Napa produk CJ luwih murah tinimbang Aliexpress, nanging biaya pengiriman luwih dhuwur?

1. Rega produk CJ luwih murah amarga kita sumber langsung saka pabrikan, kadhang uga nyelehake pesenan menyang pabrik kerjasama. CJ duwe a [...]
09 / 12 / 2018
Pengiriman Yanwen

Sandal Liyane lan Selehake Pengin ngerti babagan Pengiriman YANWEN kanggo Dropshipping, FBA, POD

Minangka salah sawijining perusahaan sumber paling apik ing China, CJDropshipping uga nyedhiyakake akeh sumber pengiriman. Cara pengiriman sing paling populer yaiku ePacket, nanging para panuku entuk [...]
05 / 28 / 2018
Apa Pesenan Pengiriman Drop CSV

Cara pangiriman 10 ndhuwur kanggo pengiriman gulung + Shopify utawa WooCommerce

Yen sampeyan miwiti nggawe bisnis pengiriman, sampeyan bakal ngalami rong setelan pengiriman. Salah sijine yaiku pengiriman pengiriman ing toko Shopify utawa toko WooCommerce, sing liyane [...]
05 / 19 / 2018

Napa ePacket suwe banget? Endi ePacketku? Apa alternatif kanggo ePacket?

Yen wis sawetara dina, sampeyan kudu kenal karo ePacket lan wektu pangiriman sing ora bisa dingerteni, status sing stagnant [...]