fbpx

Cara Pengiriman

05 / 05 / 2018

Pusat Penapisan Internasional 10 Internasional utawa Perusahaan Logistik kanggo tetes ing China

Akeh sandal nyelehake nggunakake cara tradisional nggunakake DHL, UPS, FedEx, TNT utawa wadhah kanggo ngirim pesenan akeh menyang gudang luar negeri lan banjur [...]
04 / 22 / 2018

Barang kirim gulung panas sing kasedhiya ing Warehouse AS

Barang sade panas sing kasedhiya ing Warehouse AS DENGAN! Hai Saben uwong, wis ana pirang-pirang pitakon babagan saran barang sing adol panas ing Warehouse AS kita lan iku [...]
04 / 13 / 2018

Kepiye cara golek nomer nelusuri?

Kahanan A: Sampeyan duwe Toko eKommer sampeyan menyang CJ APP. -Yen sampeyan duwe toko disambungake menyang CJ APP. Banjur, nomer pelacak bakal [...]
08 / 24 / 2017

Pengiriman Luwih Cepak - Pengiriman Standard AliExpress

Apa Aliexpress Shipping? Aliexpress Shipping minangka cara pengiriman sing mandheg resmi sing diwenehake dening Aliexpress lan Cainiao Network. Minangka logistik silang wates kanggo mungkasi wates [...]