fbpx

Cara Pengiriman

08 / 01 / 2017

Apa Cara Pangiriman?

Cara kiriman minangka cara kanggo ngrampungake kiriman menyang pelanggan barang sing dituku ing situs Web. Dagang Server 2007 ndhukung telung jinis [...]
07 / 15 / 2017

Pengiriman gratis minangka cara paling pungkasan kanggo nggunakake ing pengiriman gulung

Bubar sawetara pelanggan ing toko Aliexpress kita ngeluh manawa bingkisan kasebut ora bisa dikirim nganti rong wulan liwat metode pengiriman gratis. Dina iki [...]
06 / 23 / 2017

Napa Aku Ora Nampa Produk ing Wektu Sanajan ing Sasi 2?

Kita ketemu sawetara pelanggan sing duwe pitakonan iki akhir-akhir iki: yen bingkisan durung nampa sawise wulan 2, apa sing kedadeyan lan apa aku kudu [...]
06 / 12 / 2017

Napa Informasi nelusuri nganyari Paket Kula kanthi alon?

Sawetara pelanggan mesthi bingung babagan pitakon, kenapa informasi nelusuri paketku tetep ing sawijining lokasi kanggo wektu sing suwe tanpa nduwe [...]