fbpx

Cara Pengiriman

05 / 25 / 2017

Soko Sampeyan kudu ngerti babagan ePacket / EUB

Kanggo kabutuhan pangiriman barang e-commerce antarane daratan China lan AS, Kanada lan negara liya, China Pos Express & Logistics Co, Ltd nyedhiyakake E-commerce [...]
04 / 20 / 2017

Perkembangan ePacket Internasional lan Standar Ngisien

Aliexpress wis ngetrapake kabijakan pengiriman logistik anyar wiwit 1th, Juli, 2016. Kabijakan iki ngatur manawa, kajaba komoditas barang khusus, sing adol ora duwe [...]