fbpx

Cara Pengiriman

05 / 25 / 2017

Soko Sampeyan kudu ngerti babagan ePacket / EUB

Kanggo kabutuhan pangiriman barang e-commerce antarane daratan China lan AS, Kanada lan negara liya, China Pos Express & Logistics Co, Ltd nyedhiyakake E-commerce [...]
04 / 20 / 2017

Pangembangan ePacket internasional lan standar ngisi daya

Aliexpress wis ngetrapake kabijakan pengiriman logistik anyar wiwit 1th, Juli, 2016. Kabijakan iki ngatur manawa, kajaba komoditas barang khusus, sing adol ora duwe [...]