fbpx

Tutorial Langkah-langkah

05 / 22 / 2020

Kepiye Tuku Produk saka Warung CJ US?

Akeh pangguna CJ kita duwe masalah, dheweke pengin tuku produk saka gudang CJ AS, nanging produk sing kadhaptar ing gudang AS bisa [...]
05 / 22 / 2020

Napa Pesenan My Shopify Ora Disinkronake menyang CJ lan Cara Nindakake

Shopify minangka platform sing paling umum digunakake kanggo para pelanggan. Integrasi antarane Shopify lan CJ apik banget. Nanging sawetara bisa uga isih bingung [...]
04 / 07 / 2020

Kepiye Nggawe Sub-akun kanggo VA ing CJ APP?

Apa sampeyan miwiti bisnis karo mitra? Utawa sampeyan wis nemokake ceruk lan nampa pesenan rutin saben dinane? Ana sawetara pelanggan sing takon apa [...]
02 / 18 / 2020

Cara Nggunakake Gudang CJ AS kanggo Nganyarke Dropshipping

Dropshipping minangka jinis model bisnis sing ngidini bisnis nggawe bisnis tanpa njaga inventaris produk lan kudu ngirim produk menyang pelanggan [...]