fbpx

Tutorial Langkah-langkah

01 / 02 / 2020

Kepiye Nggawe Bisnis sampeyan karo CJ COD?

Ing sawetara negara, Cash on Delivery (COD) isih dadi pilihan sing umum kanggo para pelanggan nalika blanja kanthi online. Bakal njaga supaya ora dijupuk dhuwit nanging [...]
11 / 26 / 2019

Fitur Listing Pukal kasedhiya Saiki!

Kanggo nyedhiyakake layanan sing sampurna mesthi dadi tujuan kita nanging uga tujuan kabeh perusahaan e-commerce. Salah sawijining standar layanan sing apik yaiku kudu ditindakake [...]
11 / 26 / 2019

Ora perlu Nggawe Listing Product ing Toko Panjenengan - Mung Gunakake Feature Sambungan CJ Otomatis

Sambungake produk ngidini data mili saka Produk ing CJ menyang toko sampeyan supaya produk sampeyan dianyari nganggo katrangan lan informasi penting liyane. Paling [...]
11 / 20 / 2019

Cara Gunakake Sistem Pembekal CJ?

Potongan warta apik kanggo sampeyan! Kita ngluncurake sistem pemasok anyar ing CJ APP sing mung mbayar biaya pengiriman lan komisi. Nalika sampeyan [...]